10 preprostih načinov za poenostavitev in obsežen življenje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 preprostih načinov za poenostavitev in obsežen življenje

10 preprostih načinov za poenostavitev in obsežen življenje

Ok, tako da boste želeli, da se organizira in prevzeti nadzor nad svojim življenjem. Imaš samo en problem: ne veste, kje in kako začeti!

Imaš sto posesti, vendar ne veste, tiste, ki jih želite prodati na dvorišče prodaje, in tiste, ki jih dejansko želijo obdržati. Tam je ljubki igrača, ki je star vsaj trideset let, da bi verjetno morali prodati, ampak poglej, kako ljubek je! Ste slišali kaj o nečem, imenovano "minimalizem", vendar niste prepričani, kako to velja za vas, in ja, lahko znebiti vaš avto, vendar je avtobus res za vas ?!

Kot si verjetno lahko povem, lahko dobili organizirano stresno. In zato, ker je lahko tako stresno, mnogi od nas samo dal gor in še naprej živeti življenje neorganiziranost in nereda. Ampak, če ste res misli resno de-nered svoje življenje, pa si oglejte na 10 nasvetov o tem, kako poenostaviti svoje življenje zdaj.

load...

Naredite začetek... Zdaj!

Ta članek, čeprav je koristno, je lahko samo še en način, ki vam pomaga odlašajo. Zato je nujno, da si naj začne de-nered svoje življenje zdaj.

Ne čakati, dokler ste končali ta članek. Vas bo zamikalo, le jate na drugem spletnem mestu, pop na Facebook, objavili tweet; preden se zaveš, bo ena ura je minilo, in ste nekako uspelo kupiti še 5 postavke na eBay.

Torej, naj začne takoj in priznali, da sami, da morate prevzeti nadzor nad svojim življenjem. To se mora zgoditi!

Da prouči področja, ki jih De-nered

Še en preprost nasvet o tem, kako poenostaviti svoje življenje je, da seznam vseh področjih, ki jih de-nered. Razmislite o tem eno dolgo in trdo, ker vas bo morda presenečeni, kjer je večina nereda v vašem življenju laže.

load...

Na primer, da vaš e-poštni sistem. Je vaš nabiralnik nered z neprebranih e-pošto? Kaj pa namizju? Ali obstajajo datoteke, ki ležijo približno na vašem računalniku, da bi bilo res treba pospraviti v urejenih mapah? Kaj pa papirologije? Mail?

Razmislite garaže in kleti. Pomislite na stvari, ki jih imajo v lasti, in ali res potrebujete določene predmete.

Naredite seznam "Do not"

Naslednji namig o tem, kako poenostaviti svoje življenje je, da seznam "Do not", ki je, seveda, z nasprotnim Do seznama.

Toda zdaj, edina stvar, ki jo potrebujete na vašem Do seznama je "De-nereda My Life".

Vaš Ne Ali seznama, pa je treba izpolniti. Vsebovati mora seznam stvari, ki jih je bilo kar pomeni, da ne, vendar veš, globoko si verjetno ne bodo nikoli dosegli.

S tem boste odstranili nekaj večjih glavobole, pa tudi pritisk, da nekaj stori. Na primer, če ste bili kar pomeni, da gredo nazaj v šolo, ampak vem, da je to verjetno zagotovo ne bo zgodilo, da se držijo na tem seznamu. Na ta način ste poenostaviti možnosti za prihodnost, in je manj pritiska, da se vse, kar je naredil.

Tiho

Še en nasvet o tem, kako poenostaviti svoje življenje, je, da ostanejo tiho za enkrat čez dan. Pravijo, da je molk zlato, vendar zelo malo od nas dejansko poskušali biti tiho v enem dnevu.

Namesto tega smo ogenj od približno 10.000 besed na dan. To je veliko!

Predstavljajte si, poslušanje 10.000 besed, vse naenkrat, sped-up? To bi voziti si nor. Poenostaviti svoje življenje in uvesti malo miru in tišine, morate poskusiti porabi prvo in zadnjo uro njim v tišini. Izklopite telefon, iPod, vaše e-pošte in tako naprej. Preživite te trenutke sproščujoče. Lahko ga bo všeč.

Sell ​​Your Stuff Online

To je zelo mamljivo bodisi odvrzite stvari na lokalni konico, ali pa ga prodajajo za nekaj centov na dvorišče prodaje. Toda, kaj pa dejansko kar nekaj spodobnega denarja, ki ga prodajajo svoje stvari na spletu?

To se lahko izkaže, da obstaja nekaj biserov med svoj "junk", in nekdo nekje bi bili pripravljeni plačati nekaj dolarjev za to. Na primer, redek element, ki ga lastnik se je minil v vašem lokalnem območju, vendar v svetovnem spletu je mogoče, da se bori več kot za nekaj premami kupce. Spravi se na njem.

Organizirajte vaše garderobe

Organiziranje omaro je še en velik namig o tem, kako poenostaviti svoje življenje.

Pri organizaciji vaše garderobe, obstaja nekaj preprostih vprašanj, ki jih potrebujete, da se vprašajte:

Ali ste vodenje to obleko zgolj za sentimentalno razloga?

Ali ste nosili ta kos oblačila v zadnjih 12 mesecih?

Ali je še vedno videti dobro na vas?

Je bila to ena draga?

Je kaj raztrgana ali obarvajo trajno?

Ali še vedno ustreza?

Ta vprašanja bi morali pomagati, da se odločite, kaj zavreči in kaj naprej. Ampak moraš pošteno odgovoriti!

Izklop Novice

Naslednji dober nasvet o tem, kako poenostaviti svoje življenje, je, da izklopite novice.

Novica lahko, seveda, biti informativen in tudi poučna. To pripomore k ozaveščanju tako malih in velikih dogodkov, in to nas vodi v zanki.

Toda novica je lahko velik moteča, in je lahko tudi negativen vpliv na naše življenje. V bistvu, veliko od tega je samo hrup. Koliko od tega pa dejansko sprejeti, in koliko od tega vpliva na nas? Zelo malo. Tako lahko izmaže ga izklopite in pušča za seboj finančne krize, bolezni, vojne, primanjkljaja in tako naprej. Preživite svoj čas namesto sproščujoče.

Odjava

Če ste se prijavili na mailing liste, je zelo verjetno, da boste prejeli cel kup nezaželene pošte. Lahko dobite popust na to, brezplačnih letalskih milj tukaj, del v Kaliforniji tam, in 0% kreditno kartico preko tukaj.

Toda vse to je le dodatno prtljago, ki je nered svoje življenje. Prihranimo veliko stresa, težav, časa in nepotrebnih dodatnih blaga po odjavi iz vseh poštnih seznamov. Morda ste izpustili na nekaj - vendar ne boš nikoli vedel.

Zmanjšajte svoje zaveze

Nekateri od nas so zelo aktivni številke v skupnosti. Imamo širok družbeni krog, smo prostovoljno, in smo tudi še dodatno miljo, da vidim naše družine pogosto. Toda vse to pomeni, da je vaš čas pritisnjen ob stalno.

Dober nasvet o tem, kako poenostaviti svoje življenje, je, da pogled na vaše življenje in narediti seznam vseh svojih obveznosti. Ko ste videli to zapisali, boste videli, kako zaposleni ste! Odločiti se morate, tiste, ki jih res potrebujejo, da bo, in ki ga lahko zmanjšajo - ali pa ne povsem. Nisi dolžan storiti ali videti nikogar, zato poskrbite, da je vsaj nekaj časa uporabljati sebično, na dober način.

Daj Away element, vsak dan

Spustiti dobrodelno dušo v vas in vsak dan podarite vsaj eno točko. To je lahko tako velika ali majhna, kot si želiš, ampak sčasoma bo učinek dela čudeže.

Samo predstavljajte si, kaj podarjamo 365 predmetov lahko storite za vaš dom?

Kako poenostaviti svoje življenje? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...