10 preprostih nasvetov za obvladovanje stresa | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 preprostih nasvetov za obvladovanje stresa

10 preprostih nasvetov za obvladovanje stresa

Večina ljudi trpi stres od časa do časa, in večina od nas se ukvarjajo z njim zelo dobro, ampak včasih, ko je stresnih situacij začnejo, da se na vrhu vas, ima lahko velik vpliv na vaše zdravje in vaše sposobnosti za spopadanje s celo stvari, ki so ti poudarili ven. Če ste dosegli stopnjo, ki se zdi, da je stalen del vašega življenja, stres, res morali začeti, da sprejmejo nekatere ukrepe za odpravo temeljnih vzrokov za stres in se naučite, kako se spopasti z njo bolje. Vse, kar potrebujemo, da se ukvarjajo s stresom, vendar ni treba, da uniči življenje, tako da se glasi teh deset preprostih nasvetov, ki vam bo pomagal priti na vašo raven stresa nazaj pod kontrolo.

1. Ugotovite, kaj povzroča stres in sprejeti ukrepe za odpravo nepravilnosti iz vašega življenja

Čeprav to ni vedno enostavno odstraniti stresne stvari iz svojega življenja, bi morali vsaj začeti z opredelitvijo tistih stvari, ki povzročajo težave, in to, kar ste lahko, da jih odpravi. Napišite seznam vzrokov svojega stresa in potem napišite seznam, kaj je mogoče storiti glede vsakega izmed teh stvari in jim reševanje enega naenkrat. Morda boste morali narediti nekaj velikih sprememb v svojem življenju, kot so spreminjanje svoje delo, če pa si ti srečen in skrbi, da ste zdravi, bo vredno.

2. Izogibajte se stimulansi

Umetni stimulansi, kot so alkohol, nikotin in kofein se bo povečala le občutke stresa, zato je najbolje, da jih zmanjšati ali jih izrežemo v celoti, če lahko. Ko se je poudaril, bo vaše srce stopnja poveča in poživila, da samo to še slabše. Saj bi bilo bolje, poskušam se pomiriti s pijačo, kot so zeliščni čaji, potem pa se bo sposobna soočiti s stresnimi situacijami veliko boljše.

load...

3. Naučite se reči ne

Stres se ljudje, ki na več kot jih zmorem, ker preprosto ne vem, kako reči ne, pogosto povzroča. Če imate preveč na vašem krožniku, ne bojte se, da povedati ljudem, da ne more vzeli na nobeni več dela. Na žalost, če naj ljudje izkoristijo vas, da bodo, tako naredi si uslugo in samo reči ne včasih. Vaši pravi prijatelji bodo razumeli, tako da ne bo problem, rekel mi je, ne more storiti.

4. Poskusi, da bi dobili dovolj spanja

Eden od simptomov stresa je pomanjkanje spanja, vendar je utrujenost, ki povzroča le dodaja, da svoj stres tekom dneva. Poskusi, da bi si dovolj časa, da veter dol pred spanjem in narediti nekaj sproščujoče, kot ob vročo kopel, ali pa tiho branje knjige. Če si lahko vaš um off svoje težave za nekaj časa, boste spali bolje in da se boste počutili veliko manj poudaril naslednji dan.

5. Osredotočite se na tisto, kar lahko nadzorujete

Stres je z občutkom, ki nima nadzora nad svojo usodo pogosto posledica. Sprejmite dejstvo, da ne more nadzorovati, kaj drugi ljudje in pravijo, in osredotočiti vse svoje napore na stvari, ki jih lahko spremenite. Ko začnete ponovno prevzeti nadzor nad stvarmi, ki jih lahko vplivajo, se boste počutili manj poudaril, o stvareh, ki jih ne morete.

load...

6. Upravljajte svoj čas bolje

Ko smo dobili preobremenjeni z našim seznamom nalog, to je, ko lahko stres prevzame in smo postali manj produktivni in nato seznam postane še slabše. Namesto, da poskuša rešiti vse naenkrat, da seznam, kaj morate storiti, in to prednost. Potem, delo, svojo pot navzdol na seznamu, eno stvar naenkrat, začenši z najbolj pomembno. Če lahko kaj počakati do naslednjega tedna, nato pa ga pusti in se prepričajte, da pustite nekaj časa za počitek in sprostitev preveč.

7. Ustvariti ustrezne delovne / predvajanje meje

Vendar zaposlen dobiš, imate še vedno nekaj časa zase, da se sprostite in počitek. To je dokazano dejstvo, da, če ne bomo vzeli odmor in smo spočiti, smo postopoma postali bolj produktivni in da bo samo dodate na stres. Prahi čas za kosilo odmori in za takrat, ko bodo prenehali delati ponoči in se jih držite. Ne pustite, da drugi ljudje ovirati teh obdobij počitka, saj vsakdo potrebuje nekaj mi čas v svoj dan.

8. Poenostavite svoje življenje

Če ni dovolj časa na dan, da izpolnjuje vse svoje obveznosti, nato pa zmanjšati na nekaj svojih obveznosti! Bodite dober dolgo težko gledati svoj dnevnik in videti, kaj je res bistveno in kaj ni. Poskus, da bi preveč v je dan vezan na povzročijo stres strpati, tako da izrežemo stvari, ki v resnici ne dogaja, da se doseže ničesar za vas in bi si nekaj prostega časa zase.

9. Spusti vse in iti na sprehod

Ko se stvari začnejo, da se na vrhu vas, vzemite odmor in iti na sprehod. Nihče ne bo pogrešal vas za pol ure in nič ne bo obrnilo na bolje ali slabše. Živahne sprehod in malo svežega zraka, vas bo pomiril in kaj dobiš misli ravne. Ko prideš nazaj iz sprehoda, boste ugotovili, da je veliko bolje, da se ukvarjajo s stvarmi.

10. Poskusite meditacija

Mnogi ljudje so ugotovili, da je meditacija dobra enostavno, da se ukvarjajo s stresom in uporabnosti meditacije se je izkazal tudi v številnih študijah preveč. Vse, kar morate storiti, je najti nekaj minut vsak dan vaditi meditacijo in da bi se lahko samo tisto, kar potrebujete, da vas pomirim, da ste srečnejši.

load...