10 preprostih navad, da si pametnejši | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 preprostih navad, da si pametnejši

10 preprostih navad, da si pametnejši

Morda ste mislili, da ste prenehali učenje ničesar pomembnega, ko zapustijo šolo ali univerzo, in da je raven inteligence precej set, vendar lahko še naprej povečujejo svoje znanje pravi način skozi svoje življenje. Vi sploh ne potrebujete, da gredo nazaj na fakulteto in študij za polni delovni čas, da bi si pametnejši, ki jih lahko dodate na svoj inteligence vsak dan. Če želite izboljšati svoje znanje in razumeti več, tukaj je deset preproste navade, da se boste malo pametnejši vsak dan.

1. Preberi več

To je eden izmed najboljših nasvetov o tem, kako bi si pametnejši. Knjige so neverjetno vir znanja, tako da priti v navado branja vsaj nekaj strani knjige vsak dan. Ni nujno, da je dolgotrajni referenčno knjigo, da bi si pametnejši, čeprav v povprečju roman bo verjetno vam nekaj, kar nikoli vedel učiti. Ali je to knjigo, revijo ali časopis, več si preberite, več boste izvedeli.

2. Oglejte si Discovery Chanel na TV

Oglejte si več dokumentarnih in dejanske programe na TV in boste izvedeli, medtem ko se sprostite. Včasih je lažje, da se naučijo, ko vidiš stvari na TV in veliko izobraževalnih programov, so tudi zelo zabaven preveč. Samo, da točko gledal eno pol-urni izobraževalni kažejo večer in kmalu boste lahko srkajoč dejstva.

load...

3. Igranje pametne igre

Še en dober namig o tem, kako bi si pametnejši je, ko boste potrebovali nekaj, da mine čas, poskusite početje križanke, igrajo šah, ali pa šel na nekaj spletnih kvizov. Razmigali možgane bo izboljšala svoj miselni proces in spomin, tako da izberejo igre, ki bo dala vaši možgani vadbo, namesto tistih, ki samo, da ste zasedeni za pol ure.

4. Hang ven s pametnimi ljudmi

Lahko veliko naučimo, ki jih druženje s pametnimi ljudmi. Vam ne bo nerodno, če ti ne razumeš kaj pravijo, jih prosi, naj ji pojasni vas. Preprosto, če boste porabili več časa s pametnimi ljudmi, boste morali naučiti več držati korak z njimi in njihovo znanje vas bo navdihnila, da izveste več preveč.

5. Uporaba spleta, da se naučijo

Splet je neverjetno bogat vir informacij, tako da jo uporabite, da razširite svoje znanje, kot tudi, da dohitijo s prijatelji in gledam funny videos. Ko vidiš kaj na spletu, ki vas zanima, ali da ga ne razumem povsem, bo samo Google je in vse razložiti. Obstajajo obremenitve orodja, ki jih lahko uporabite kot brezplačne spletne tečaje, besednjak gradbenih iger in IQ testov, ki bi se raztezajo svoj um, kot tudi.

load...

6. Naj revija za stvari, ki jih učijo

Drug velik namig o tem, kako bi si pametnejši je, da začnete pisati navzdol, kar ste izvedeli, da je zelo dober način, da se držijo v tvoji glavi. Saj ni treba obravnavati kot domačo nalogo projekta šolo, ampak če si zapisali v reviji stvari, ki ste se naučili, da je dan, vam bo pomagal spomnite teh dejstev naslednji dan. Vodenje dnevnik bi vam tudi nove ideje za stvari, ki jih želijo raziskati naslednji dan.

7. Naj poskušam nove stvari

Širi svoj um je približno širi svoje izkušnje, kot tudi zbiranje znanja, tako da še naprej poskuša nove stvari. Pick up glasbeni instrument in videli, če lahko dobite melodijo iz nje, branje knjig, ki jih avtorji nikoli ne berejo prej, in gredo kraje, ki jih še nikoli niso obiskali prej. Vsaka nova izkušnja Uživate lahko vas vodijo na novih odkritij.

8. Uporabite svoje možgane, da bi prišli do novih idej

Eden od neverjetno nasvetov o tem, kako bi si pametnejši je aut svoj um k reševanju problemov tako pogosto, kot si lahko in da bo vaš možgane izvaja. To bi bilo nekaj tako enostavno, kot najti boljši način, da se vozijo na delo, ali pa bi bilo nekaj podobnega, kako bi se lotili reševanja revščine v svetu. Dokler boste obdržali vaše možgane aktivna, bo to pomagalo, da se boste pametnejši

9. Delite svoje znanje z drugimi ljudmi

Razloži, kaj veste za druge ljudi vam bo pomagal bolje razumeti svoje znanje. Ko nekaj razložiti na drugo osebo, ki jih imajo pogosto za ponazoritev svojo trditev s primeri in, včasih, dokazati, da je to, kar praviš res. Razloži kaj vam bo pomagal razširiti svoje razumevanje dejstva, in to vam bo pomagal, da se spomniš.

10. Neprestano išče odgovore

Drug način za izboljšanje svoje znanje in da si pametnejši je, da nikoli ne sprejme ničesar, kot je določeno, dokler ste raziskati dejstva za njim. Če gledaš novico na televiziji, na primer, bi ugotovili, zakaj sta obe državi šli v vojno, ali zakaj je hrane malo v določeni državi. Vedno je spet zgodba vsakega novice bliskavico in to je tisto, kar vam bo dala boljše razumevanje sveta, ki živimo v.

load...