10 preprostih stvari, ki jih lahko narediš, da si napolniš svoj um | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 preprostih stvari, ki jih lahko narediš, da si napolniš svoj um

10 preprostih stvari, ki jih lahko narediš, da si napolniš svoj um

Vsakdo potrebuje priložnost, da napolni svoje možgane od časa do časa. Ko je konec dneva zapiranja, ste storili veliko preveč razmišljati že zdaj, kar morate storiti nekaj več, kako si dal svoje možgane, da dodatno spodbudo, da potrebuje? Ko boste to storili nič o tem, da je tisto, kar vodi v stres, zato si oglejte na teh deset preprostih stvari, ki jih lahko storite, da napolni vaš um, ravno takrat, ko jo potrebujete:

1. Narava bo pomagal polniti svoj um

Sedenje v zaprtih prostorih ves dan, pri umetni svetlobi in klimatiziranih stavbah sokovi možgane energije. Zelo preprost način, da vaši možgani zagon in oživitev vaše razmišljanje je, da gremo ven na svež zrak za nekaj časa. Močnejšo povezavo z naravo, dobili nekaj svežega zraka in nekaj naravne svetlobe. Tudi samo bo pet ali deset minut naravnega zraka in svetlobe zares prebudil.

2. Ne zasenčijo svoj um s večopravilnost 

Nehaj več nalog. Če poskusite in mislim na vse naenkrat, potem lahko vaš um postane preobremenjeni s preveč misli. Večopravilnost ima zelo negativen vpliv na vašo produktivnost, tako da se osredotoči na eno nalogo naenkrat in boste dobili delovna mesta narediti hitreje in z manj napakami.

load...

3. Vzemite vaše počitnice "versko"

Ti ne bi upošteval teče za štiriindvajset ur, kot normalno, brez odmora, zakaj tudi razmišljati o sprašuje vaš um, da to isto stvar? Pogosto vzemite odmor čez dan, da vaš um, da napolni in poskrbite, da boste dobili dovolj spanja ponoči preveč.

4. Popijte kozarec svežega pomarančnega soka

Pomarančni sok je bogat z vitaminom C, in pokazalo se je, da pomaga telesu proizvajajo osnovne snovi, ki so v pomoč spomin in vam pomagajo osredotočiti. Sprostite se in uživajte v kozarec pomarančnega soka, je lahko samo tisto, kar vaši možgani potrebuje za polnjenje.

5. Bodite živahne sprehod

Ob sprehodu je tudi znano, da pomladiti um. Neka študija je pokazala, da je, ko ljudje se sprehodili v hladnem, svežem zraku, njihova pozornost razteza in njihov spomin so izboljšali z neverjetno 20%.

load...

6. Pobeg z dobro knjigo

Branje je vaš um off vsakodnevnega stresa, vam daje priložnost za pobeg, za nekaj časa. Študije so pokazale, da lahko branje dobre knjige zmanjšanje duševnih motenj, za več kot 60%.

7. Ali zabavo v spalnici!

Morda ne instant protistrup za stresnem mislih, medtem ko na delovnem mestu, vendar fizično intimnost je bilo dokazano, da je odličen način, da napolni možgane. To zmanjšuje stres, zdravi glavobole in se poveča dotok krvi v možgane, s čimer se poveča svoj intelektualni potencial, na splošno.

8. Poslušajte pomirjujoča glasba

Poslušanje pomirjujoča glasba vas bo sprostila in napolnite svoj um preveč. Obstajajo številne študije, v smislu, da je glasba na nas, in so pokazali, da pomirja, enostavno poslušanje glasbe upočasni srčni utrip, znižuje krvni tlak in zmanjšuje stres.

9. Vzemite nekaj vadbe in ne pozabite, da je zabavno!

Kar vaše telo vadbo bo vaš um počitek. Vaja povzroča več kisika, da teče po telesu in sprošča serotonin v krvi, ki vas pomirja in vam bo omogočilo, da bolj jasno razmišljati. Študija Univerze v Gruziji je pokazala, da je vadba pozitivno izboljšuje vse svoje delovanje možganov. In ja, ne pozabite, da se zabavate na poti.

10. Mediate / moli

Meditacija je še en odličen način za lajšanje stresa in napolnite svoj um. To vam daje priložnost, da jasno misli, da se nered vaš um in tudi znižuje krvni tlak in raven stresnih hormonov v telesu.

In seveda, eden od najpomembnejših stvari, ki vam bo pomagal ne samo polniti vaš um, temveč bo tudi dajejo smisel svojega življenja je kakovost časa preživel z družino in prijatelji.

Kako vam je všeč, da napolni svoj um in motivirati sebe?

load...