10 razlogov, zakaj se je dobro zgoditi zjutraj | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 razlogov, zakaj se je dobro zgoditi zjutraj

10 razlogov, zakaj se je dobro zgoditi zjutraj

"Zgodaj v posteljo in zgodaj za dvig naredi človek zdrav, bogat in pametno."

     - Ben Franklin

Pred kratkim je prijatelj me je vprašal, kaj sem mislil, da vse najbolj uspešni ljudje na svetu so imeli skupnega. Moral sem se vsede za nekaj minut in res razmišljati o vprašanju.

load...

Skupaj smo prišli do nekaj odgovorov: Motivacija, pogon, energije, navdiha, Moxie in tako naprej. Vsi očitno tisti, če sem iskren.

Toda en odgovor, ki res izstopala je, da uspešni ljudje vsi zbudili zgodaj zjutraj. Oba sva pogledal malo Nor, ker sva oba vedela, da, čeprav smo vsak želel, da bi bili uspešni, smo bili več kot malo kriv zbudil pozno. Mi niso kaj boš poklical zjutraj ljudi. Všeč mi leži v še zadnjih 10h, ko ne delam, medtem ko je moj prijatelj (ki deluje kot samostojni) priznala, da ne bi dobili iz postelje do 11. Ure, tudi če je ona dobila za delo.

Toda skupaj smo naredili pakt, da se zjutraj zbudil že za naslednji teden, da vidim, kaj se bo zgodilo. Bilo je malo poskus, da vidim, če bi bilo dodano vrednost za naše življenje.

load...

In moram reči, da so bili rezultati neverjetno. Zdaj sem bom delil z vami 10 razlogov, zakaj je dobro, da se zbudiš zgodaj zjutraj.

Vaš Breakfast postane neverjetno

"Pravkar sem prišel do gor ob 10. Uri, seveda nimam časa, da bi skupaj neverjetno zdrav zajtrk!" Krik, čeprav je v resnici 10:30.

In zato še enkrat zgrabi, da se stara zastoja kozarec in ga širijo na rezino požganih toast. Hmm.

Zbujam prej pomeni, da vam ni treba škrt ob zajtrku. Namesto tega lahko pripravimo za dan vnaprej na pravi način, ki ga jedo kot kralj (ali kraljica).

Imaš konkurenčno prednost

Vodja honcho na Tesle Elon Musk je nekoč dejal, da če lahko to storite v treh mesecih, kar je potrebno drugim doseči v celotnem letu, imaš konkurenčno prednost. Ste že zmago.

Če se zbudiš pozno in spotakne v kuhinjo na 10:30, da bi svojo "jutranjo" kavo, ste že daleč za vse ostale.

Vstajanje ob zori pomeni, da ste pred nami. Medtem ko vaši tekmeci še vedno smrčanje in izklop svoje gumbe dremež, ste že naštevanje e-pošto. Delaš dober začetek!

Vaš Produktivnost Soars

Ko začnejo delati zgodaj, ste motivirani, da še naprej dogaja. Ste že razstrelili svojo pot skozi vse trdo stvari je, in zdaj je čas, da podvojitev navzdol na vse ostalo.

Prej ko začnete, hitreje boste dobili stvari narediti.

Ti Pozdravite Dan

Ena stvar, ki sem se naučil delati s prebujajo prej se pozdravi dan.

Ko se zbudiš pozno, da je težko pozdraviti dan. Ste v naglici, da pour svoje kosmiče in pijačo svojo skodelico Joe. Imaš dovolj časa za salute sonce in daje zahvaljujoč jutranji zrak, ki ga dihamo.

Zdaj, ko sem se zbudil prej, da sem sposoben, da jih izloči le minuto ali dve, da sem blagoslovi in ​​biti hvaležen za to, da živ še en dan.

Rad bi rekel, malo molitev po vzoru "Danes sem vesel, da je spet živ. Jaz sem dragocena, in življenje je dragoceno, in bom, da sodelujejo in cenijo ta čudež, sam razvoj, izboljšanje sebe, in izpolnjuje svoj potencial. "

Verjeli ali ne, to deluje. VELIKO. To vas postavlja v pravi okvir uma, potrebne za izkoristiti dan.

Ste postali disciplinirani

Vedno sem ugotovila, da je težko, da se zbudiš prej, ko sem bil mlajši. Če sem se počutil, kot da ni bilo treba zgodaj vstati, da bi ostal v postelji.

Zbujam prej spodbuja samoobvladovanje in disciplino. Bolj se boste zbudili prej, več boste mogli obvladati različne druge dele vašega življenja.

Ti Začnite dan na pravi način

Ko se zbudiš pozno, ste v bistvu začenja dan na napačen način. Ste dobili off na napačni nogi. Ste v naglici, da sperite obraz, očistite zobe, in ven iz hiše.

In vedno nekaj narobe. Pes je bil bolan ponoči in moraš očistiti, izgublja več časa. Vaši otroci ne bodo skladni in traja celo večnost, da si pripravljen za šolo. In tako naprej.

Kako začnete dan je pomembna in določa ton za vaše cel dan. Spravi se na desno nogo, in vaš dan bo neverjetno.

In najlažji način, da bi dobili off na desno stopalo, ki prebuja prej.

Imaš več časa

Imaš več časa, vendar je pomembno, da uporabljate to dodaten čas pametno.

Na primer, sem zdaj lahko izvaja vsak dan, ne da bi se rezanja v mojih delovnih ur. Jaz sem tudi možnost, da konča delo na spodobno uro in bere več knjig. To je razširila svojo bazo znanja množično. In to je vse do prebujajo prej.

Ker Morning je tako mirno

Edini zvoki, ki jih slišite, so veseli petje ptic, da vas spomnim, kako lepo je življenje. Morda boste slišali oddaljene motorjev enega ali dva, ki gredo avtomobile.

Vendar pa bo zagotovo brez otrok vpitje na ulici, ni gradbeniki kopanje za zlato s svojimi glasnih strojev, brez prometa honking svoje kolektivne rogove, in ne televizorji blaring.

Jutro je najbolj miren čas dneva. Ali ste ga uporabili za pošiljanje nekaj e-pošte ali pa si ga uporabljate za razmislek in uživajte v tišini, da je pravi čas dneva.

Sunrise je Navdihujoča

Sem redko videl sončni vzhod, preden sem začel zbujam prej. Slišal sem vse o sončnem vzhodu, in sem videl nekaj neverjetno slike, vendar sem ugotovil, da so vsi sončni vzhodi enaki, in ko ste videli eno ste jih videl vse.

Kako narobe sem bil.

Ljudje, ki zbudi pozno manjka eno od najboljših FREE kaže v mestu. Pozabi novice zajtrk, sončni vzhod je odličen način za začetek dneva. Različne briljantne barve oddaja poslati mrzlica navzdol hrbtenici, vas spomni, kako super je narava. Res si dal v razpoloženju, da imajo velik dan. Poskusi!

Manj stresa

Zbujam prej pomeni, da ni treba več priti do 6pm z dolgim ​​seznamom stvari, ki jih je potrebno storiti.

Namesto tega ste končali vse svoje opravila na 2pm, in ga lahko zdaj enostavno.

load...