10 skrivnosti ličil o tem, kako narediti oči bolj svetlejše | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 skrivnosti ličil o tem, kako narediti oči bolj svetlejše

10 skrivnosti ličil o tem, kako narediti oči bolj svetlejše

Če nimate velike, svetle oči, ki mislite, da vsakdo ima rad, ne skrbite. Obstaja veliko ličila nasveti in triki, ki jih lahko uporabite za polepšala te peepers in tukaj so deset najboljših izmed njih:

1. Prikriti temne kolobarje, kot pro

Temne kolobarje pod vašimi očmi se bo potemnite videz vaših oči samih in še jih bo dala videti manjši. Vedno uporabite ustrezno korektor, posebej zasnovan za pod predel okoli oči, naj prekliče vse temne lise, in se prepričajte, da se ne zmečka čez dan; nanesite majhno količino korektor pod vašimi očmi in mešanica neopazno; zdravljenje kroge z rezinami kumare in krompir za osvetlitev območja.

2. Zablestite notranje kotičke očesa

Zablestite notranje kotičke vaših oči in jim bo dala svetlejšo, bolj odprt pogled. Uporabi belo senčilo za veke z notranjo tretjino svojega očesa in uporabljati shimmery kremne barve senčilo za veke naravnost v notranjih kotih.

load...

3. Curl svoje trepalnice

Še en dober namig o tem, kako da bo vaše oči svetlejše je, da curl svoje trepalnice. Ne skrivajte svojih oči za vaše trepalnice, kar Vikler trepalnic, in da bo vaše oči pop. Sušenja vaše trepalnice bo odprla oči in ga bo pustil bolj naravna svetloba priti v stik z očmi, zaradi česar se zdi svetlejši.

4. Podaljšajte svoje trepalnice

Uporabite podaljševalen maskaro, da bi še več opredelitev za vaše oči. Nanesite maskaro na vrhu in na dnu trepalnic in vas bo, da široko odprtimi očmi, "lutka" videz in opozori na vaše lepe oči.

5. Ne pozabite obrvi

Košatih neokrnjene obrvi bo potemnite tudi oči, tako da vaše obrvi tudi obrezani, in pod nadzorom. Ti bodo presenečeni, kako lahko veliko lepo okrašene obrvi odprla oči.

load...

6. Naj bo preostanek svojega make-up nevtralno

Naslednja Lepotni nasvet o tem, kako da bo vaše oči svetlejši je narediti preostanek svojega ličila na pravi način. Če želite, da pripravi vso pozornost na svoje oči, potem je pomembno, da preostanek svojega ličila videti kot naravnega videza, kot je mogoče. To bo vaše oči v središču pozornosti in da jim stvar, da ljudje spominjajo.

7. Contour oči z senčilo

Ko se prijavljate senčilo za veke z vašim pregibom, se prepričajte, da razširi to senčilo za veke tik nad gubo in mešanica zelo dobro. To Prepreden senca v gubo ustvarja učinek večji, svetlejši oko. Ne bojte se eksperimentiranja in se igral z različnimi barvami senčilo.

8. Ne uporabljajte eyeliner na spodnji linije trepalnic

Uporabljajte črtalo za oči samo na vrhu linije trepalnic. Če ga uporabljate vse ravno obratno, da ima za posledico zapiranje oči v in zaradi česar so videti, kot da so temnejše in manj. Namesto tega uporabite majhen košček nevtralnega rjavo senčilo na spodnji linije trepalnic, ki bo ustvarila kontrast s svetlostjo vaših oči in bo vaše oči videti bolj definiran.

9. Poskusite modro črtalo za oči

Še en nasvet o tem, kako da bo vaše oči svetlejše je, da eksperimentirate z različnimi barvami eyeliner. Namesto uporabe rjavo ali črno črtalo za oči, poskusite z modro. Modra nasprotju lepo z belci vaših oči in lahko vaše oči videti veliko svetlejši.

10. Dodajanje shimmer

Dotik sijajem bo iskrico za vaše oči. Izberite odtenek, ki je blizu svojo barvo kože in ga uporablja za zgornje veke in predstaviti notranje kotičke očesa; da bodo vaše oči videti večje in svetlejše.

Kako narediti oči svetlejši? Kateri so vaši najljubši lepotni nasveti in triki?

load...