10 slabih navad pri ličenju bi morali čim prej prenehati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 slabih navad pri ličenju bi morali čim prej prenehati

10 slabih navad pri ličenju bi morali čim prej prenehati

Vsi delamo napake. Toda, ko gre za naše ličila, mnogi od nas še naprej na istih ponavljanja napake znova in znova. Zakaj? Ker nismo niti prepričani, da smo kar jih je!

Kot letni časi spreminjajo, smo želeli, da bi nove sklepe.

"Jaz sem spremembo bom to, in bom zagotovo spremenilo!« Smo rekli. Ven s staro in z novo.

V ta namen smo spremenili naše omare. Odstranimo poletne obleke nikoli dobil okoli nosil, in jih nadomestiti z zimskih klobuki in rute. Mogoče bomo celo zamenjati našo garderobo obleke za novo, ali pa spremeniti svojo frizuro, odvisno od sezone.

load...

In ko se je na robu bližje poletje, smo zadeti telovadba, kot da je v ponudbi ni jutri, da se naše telo "plaža pripravljen."

Toda koliko od nas spremeniti naš ličila rutino? Zelo malo! Če berete to, da je velika verjetnost, da je vaš kozmetični režim steljo z vrsto slabih navad in slabe prakse, ki jih pustiš dol veliko časa. Če želite izvedeti, kaj morate spremeniti, tukaj je 10 slabe ličila navade morate zaprete v najkrajšem možnem času.

Piha na vaše Krtače

Roke gor, kdo je naredil ta, dame. Vem, da sem imel, in tudi vem veliko mojih prijateljev so, preveč. To je tako vabljivo za to, da postane navada; povlečete ščetko v svoj izdelek s tad preveč sile, in nato brezskrbno udarec na svojih ščetinami v prizadevanjih za odpravo odvečno.

load...

Zakaj to počnemo? Ker smo jo naučil? Ne! To je samo sila navade - slaba.

Ko udarec na ščetko, ki jo ustvarja gojišče za bakterije, ki potem gradi in gradi vsakič in vsakič, ko piha.

In potem dobi prenesla na vaše pore, kje povzroča aken. Ni v redu.

Naslednjič, ko greš, da bo razstrelil, dvakrat premislite in se namesto tega dotaknite ščetko pred roko.

Več kot skubljenje

To je lahko zelo skušnjava, da bi preko drobovino, še posebej, če je vaš naslednji sestanek ne za nekaj tednov. Imaš zmenek ali pa greste v mesto, in to je bilo vsaj dva tedna, odkar ste oskubiti. Ne moreš si pomagati!

Morate pomagati sami. Puljenju obrvi vmes imenovanja bo zagotovila neenakomeren videz, da samo izgleda narobe. Vztrajati in čakati na pros dobro poskrbel za vas.

V nasprotnem primeru za čiščenje Krtače

Oglejte si vaših čopičev. So ščetine trd in vse grobozrnatega skupaj? Mogoče so že izpadajo v zadnjem času?

Morda so jih dejansko vztrajanjem na svoji koži? Če je tako, je to verjetno zato, ker si jih ne zmagajte.

Dobro rutinsko vzdrževanje je pomembno, ko gre za vaše izdelke kozmetične. Morate pogledati po teh orodij, sicer ne bo naredil pravilno zaposlitev več. Še huje, bodo poškoduje kožo. Redno čiščenje svoje čopiče je dobra ideja.

Ne Zaklepanje V Concealer

Če ste ženska, ki se uporablja korektor za skriti ta nadležen temne kolobarje pod vašimi očmi pred hitro premikajočih se na senčil, delaš narobe. Pred prehodom na kaj je pomembno, da najprej ključavnico v korektorjem uporabo ohlapno prosojno prahu.

Spanjem s svojo Makeup Na

To je nekaj, kar mnogi od nas so krivi za početje. To je v redu, da gredo v posteljo enkrat ali dvakrat z vso ličila na v svojih poznih najstniških letih, po prekrokani noči, ampak to je zelo slabo, če je to postala navada.

Včasih sem za to ves čas. Po dolgem, napornem dnevu v službi sem plezati naravnost v posteljo še vedno nosil vse svoje make-up. In po noči na mesto z dekleti, ni bilo tako, kot sem bil tekoč, da bi porabili ves moj čas vzleta svoj make-up pred hitting vrečo.

Vendar pa bo vsak kože režim, ki ste jih izvajanju se izničila, če hop v posteljo nosi svoj make-up. Ostanke ličila lahko privede do breakouts, kot tudi gubice, gube, in vse druge vrste vprašanj kože.

Stiskali Kraji

Samo najstniki stisniti njihovi vložki, kajne? Ker je to ogabno stvar, kajne?

"Stop stiskali, da je mesto, Charlene!" Naroči mamo do njene štirinajst-letno hčerko.

Ampak nope. Veliko odraslih žensk še vedno stisniti svoje pike v želji, da jih odpravi hitreje. Toda medtem ko je skušnjava, da bi to naredili, stiskali svoje mesto lahko širijo okužbe, zaradi česar se poškoduje kožo - in grde brazgotine.

Povrhnjica Pobiranje

Če ste izbrali vložki in obnohtno kožico, morate premisliti svoje vrednosti! Povrhnjico so nadležno in mnogi od nas raje jih poberem pred tem naše nohte. Toda nabiranje teh nerodnih berači lahko privede do večjih vprašanj, kot bi si kdaj nadzor.

Nibbled povrhnjico lahko krvavijo, in bodo postale boleče. Nato lahko okužijo, s končnim rezultatom čemer vedno šibkejše nohte.

Rešitev? Pusti jih zdraviti!

Pozabijo Za Uporabi vlažilna krema Pred Foundation

Pozabijo? Ali pa zanemarili? V vsakem primeru bi vlažilna pred uporabo katere koli vrste ličila biti temeljni del vašega lepotnega režima. Če tega ne stori, bo vaša koža ostane suha in neenakomerna. To pa daje priložnost za lise vaše kože, da držijo, ali držijo svojega ličila drugače.

In da ne bo videti dobro na vseh.

Nanesite vlažilno pred temelj za čistejše, bolj celo platno.

Ujemanje Up Your obleko in svoje Eye Shadow

Zapomni si nazaj v srednji šoli, ko želite, da se ujemajo svoje oči v senci z vašo obleko? Prav gotovo ni bil samo jaz, kdo je to storil. Vsi smo ga naredili. Ampak veš kaj? Časi so se spremenili in nihče tega ne več!

Ujemanje vaš obleko z oči v senci samo pove ljudem, da si res ne vedo, kaj počnete. Mislite, da boste to storili, ampak res ne. Namesto, našli senco, ki dejansko ustreza barvo oči - v nasprotju z vašo obleko. Kaj si res želim, je malo kontrasta.

Pobiranje Vaš maskara

Še ena slaba "trganje" navada. Pobiranje na vaš maskara bo uničil vaš ličila v času, in to lahko ustvarite tudi Proćelav trepalnice, ki jih ne more znebiti!

load...