10 šminke za šminko, ki jih mora vsaka kraljica makeupa vedeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 šminke za šminko, ki jih mora vsaka kraljica makeupa vedeti

10 šminke za šminko, ki jih mora vsaka kraljica makeupa vedeti

Rečeno je bilo, da je svetla šminka lepota ekvivalent espresso strel: krepko, poživljajoča in sveža. Pravica šminka bo pa glave in zlomi srce, vendar šminka lahko tudi napredni ličila funkcija za nekatere od nas. Šminka je potrebno pogosto ponovno namesti ves dan, in je potrebno stalno, izkušeno roko za dobro pripraviti. Ne glede na stopnjo usposobljenosti, čeprav menimo, da je šminka tista lepota element, ki ne sme dekle živeti brez. Želimo vsi, da se počutijo udobno zibanje katerokoli barvo ustnic po lastni izbiri, zato smo pripravili nekaj nasvetov in trikov za čudovito moliča ves dan.

Premier vaše ustnice!

Ali ste se uporablja šminko in takoj opazil, da se je začelo z vztrajanjem na suhih delih ustnicami? Izgleda grozno, in piling, je skoraj nemogoče, da nemoteno. Še preden poberem svoje šminka cev, obstajata dve bistveni koraki postopka za polnjenje, ki bodo zagotovili vaše ustnice so barvno pripravljeni: piling in vlažilno. Drgnjenje drgnjenje ustnic ali mehko zobno ščetko čez ustnice, da odstranite odmrlo kožo bo lepo piling. Ko so vaše ustnice gladke, uporabljajo karitejevo maslo s Q-tip, in počakajte, da se potopi v nekaj minutah.

Lip liner je vaš BFF

Ne samo senčila pomaga zagotoviti določeno obliko in ostre robove na vaše ustnice, zagotavlja tudi osnova, da lahko vaša šminka držijo. Če želite ustvariti popolnejše ustnice, rahlo narišite senčila zunaj naravne linije. Izpolnite celotno ustnico, in če je potrebno mešanica. Če želite, da ostanejo na vrhu trenutne trende, zgrabi jasno svinčnik za ustnice, kot tudi, in pripravi le zunaj barvnega liner - to bo zagotovilo, da nobena barva krvavi na kožo, ko se uporabljajo vse svoje izdelke.

load...

Uporabi svojo šminko s čopičem

Nosilna cev šminke okoli je super, ko ste na poti, vendar to ni najbolj natančen način za uporabo ličila. Namesto tega uporabite majhno korektor ali ustnic krtačo uporabljati izdelek iz cevi neposredno na vaših ustnicah. To vam bo dala večjo natančnost, nadzor, in morda ne boste mogli uporabljati veliko manj izdelkov. To pomeni, da bo vaša šminka traja dlje, in ne boste imeli veliko bolj enakomerno pokritost.

Set s praškom, in ponovite

Še eden od velikih šminka žaga postavlja svojo šminko s praškom, to je tako kot nastavljanjem temelje. To ohranja svoj izdelek na mestu, in ustvarja lepo mat površino. Nastavitev je tudi končni ključnega pomena za ohranjanje svoje šminko na lockdown od jutra do večera. Ko ste se prijavili v prahu, sledite z drugo plastjo šminke. Ponovno nastaviti, in ponovite. Nekaj ​​plasti šminke in nastavitev v prahu bo zagotovila, da imate trdnjavo varstva šminka za več ur.

Uporaba korektor za glajenje robov

To je eden od tistih šminka žaga, da ličila umetniki ne želijo, da veš! Ok, verjetno ne skrbi. Ampak to je velik šminka kramp za zagotavljanje jasne, ostre linije. Ko ste uporabili vaše linijske in šminko za vaše zadovoljstvo, uporabite korektor in fino konico krtačo odpraviti morebitne pomanjkljivosti na vogalih in linij.

load...

Uporabite svojo šminko kot blush

Šminka je zelo vsestranski, in je čas, smo ga sprejeli za tisto, kar v resnici je: multi-orodje! Namesto pakiranje torbico s trimesečnim vrednosti ličila, prinese eno vsestranski šminko in izkoristite svojih številnih funkcij. Pravica šminka je mogoče uporabiti ne samo na ustnicah, ampak tudi na licih, kot blush. Preprosto dot, in dobro zmešajte. To lahko celo uporabljajo kot oči v senci! Vedno se spomnite, da se uporabljajo v zmernih količinah, in zgraditi plasti, kot je potrebno.

Zmešamo ohlapno senčilo za oči in vazelin za DIY šminke

Včasih je težko najti, da je popoln odtenek. Lahko ga predstavljam točno v tvoji glavi, in vizije njo ples v tvojih sanjah -, vendar ga ne morete najti nikjer. Skoraj obstaja na Sephora, vendar swatch pride ven preveč roza, in v katerem je senca na MAC je preveč šimrast. Sliši se, kot da je čas za DIY šminka - in to je lažje kot si mislite! Preprosto si puder v prahu (ali razbiti senčilo za oči) in simpatij / zmešamo v manjši posodi. Dodaj vazelina na želeno doslednosti. Če barva ni čisto v redu, poskusite dodati nekaj drugih pigmente! Mad-znanstvenik, kot je potrebno, dokler ste ustvarili šminko ste si vedno želeli.

Izogibajte se šminka oznake na kozarcu

To je eden od tistih praktičnih šminka žaga, ki so lahko koristni pri družabnih dogodkih. To se zgodi, da nas vse: vzameš en požirek pijače, in vaš steklo izgleda licu vnuk je na božič. Medtem ko je lepo, da vedno vedo, kateri napitek je tvoje, bi bilo gotovo malo vzoren, da bo vaš steklo šminka brez ves večer. Na srečo, smo ugotovili, trik, in to je absurdno preprost: Lizanje platišča pred pitjem, da bi se izognili šminka znamk! Voda na površini stekla bo ustvaril drsno ploskev brez, tako da ima šminka nič oprijem. Hitro obrišite s prtičkom, in vaš steklo bo spet iskrico!

Uporabite prst Blot

Nič ni bolj neprijetno ali osnovni kot pridobivanje šminko (ki jih skrbno uporablja) na zobe, vendar smo vsi bili tam vsaj enkrat. Čeprav ste verjetno opazili tvojo mamo in babica popivnamo svojo šminko z tkiva (in to je še vedno odličen način, to storite tudi!), Imamo še popraviti. Prst, zaviti ustnice okoli njega, in ga počasi izvlecite. Vse šminka, ki bi prenesla na zobe bo obrisati na prst, in vaš nasmeh bo brezhibno!

Za iluzijo popolnejših ustnic, poskusite Ombre

Izberite dve različni odtenki šminke, in navznoter delo s temnejšim odtenkom. Prepričajte se, da se v vrstico s temnim svinčnikom prvi! V središču zgornje in spodnje ustnice, dodamo svetlejši odtenek in mešanica dveh skupaj nežno. Blot, in določiti s praškom, če je potrebno. Za dodatno pop, dodamo sijaj ali bleščice na sredino ustnic, kot tudi. Naklon barve bo deloval kot vizualno iluzijo, da bo vaše ustnice videti popolno in krasen.

Katere so vaše najljubše šminke žaga?

load...