10 šminknih nasvetov in hacksov, ki jih mora vsaka punca vedeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 šminknih nasvetov in hacksov, ki jih mora vsaka punca vedeti

10 šminknih nasvetov in hacksov, ki jih mora vsaka punca vedeti

Vsako dekle želi imeti Sočan, kissable ustnice, ampak tisto, kar ne želite, da je vaša šminka, ki se vas razočaral. Torej, smo sestavili seznam naših najboljših deset priročnih nasvetov in žaga, ki vam pomaga dobiti največ iz vašega šminko in se čudovito je videti ustnice, vsakič.

1. Naj bo vaše ustnice listasti

Če imate suhe ustnice, nato pa se boste morali, da jih piling, da odstranite suho in luskasta koža, preden pride vsako šminko. Drgnite svoje ustnice nežno z nekaj sladkorja in karitejevo maslo (ali olivno olje), in to bo piling kože in vlaži vaše ustnice ob istem času.

2. Kako ustaviti nož

Če želite ustaviti svoje šminke krvavitev in nož, namažete jasen temelj okoli zunanjosti ustih, preden pride šminko. To bo pomagalo, da odklapljanje gubice v kožo in ustaviti šminko krvavitev v njih.

load...

3. Blot med nanosi

Vedno uporablja dva nanosa šminko in popivnamo med aplikacijami. Blotting svoje ustnice bo pomagala odstraniti odvečno olje iz vaših ustnic in bo šminko zadnje veliko dlje.

4. Kako se vaš šminka enake barve, kot je na embalaži

Če je vaša šminka nikoli ne izgleda enako senco, ki je na embalaži, nato pa, da bi bilo zato, ker je naravna barva ustnic kaže s šminko; če imate še posebej rožnata ustnice, nato nanesite nekaj korektor prvi in ​​boste dobili enako barvo šminke, kot ste pričakovali.

5. Kako popraviti zdrobljen šminko

Če vaša šminka odmori, potem lahko zlahka popraviti z rahlim segrevanjem obeh koncih z vžigalnikom in jih spet skupaj postavite nazaj. Ne drži vžigalnik na svoj šminko predolgo, čeprav, ali boste na koncu z lepljivo nered!

load...

6. Kako ohraniti šminka off zobe

Ko ste uporabili svojo šminko, pop en prst v usta, zaviti ustnice okoli njega in povlecite prst spet ven. S tem boste odstranili vsako šminko, ki je dobil na notranji strani ustnic, tako da ne bo off na zobe.

7. Naj šminko zadnje dlje

Lahko bi vsako šminko zadnje dlje, tako da mu daje svetlobo prašenje prosojno prahu za zaklepanje v barvi.

8. Naj vaše ustnice videti večje

Da bo vaše ustnice videti večje s šminko, uporabljajo en odtenek šminke nad ustnicami. Nato nanesite svetlejši odtenek šminke, ki je v isti barvni družini v središču le ustnice. To bo ustvarilo vtis, da so vaše ustnice večje kot so v resnici.

9. Prefekt vaš Cupids lok

Da bi dobili popoln Cupids lok, pripravi »X« v sredi svojega zgornje ustnice, nato pa, linija za ustnice in jih izpolniti. To vam bo pomagalo, da bi dobili pravo obliko in bo pomagalo šminka palico za vaš ustnice.

10. Poišči popoln nude odtenek za vas

Najboljši način, da izberete nude odtenek šminke, ki bo ustrezala svojo kožo je, da gre za senco, ki je le eden ali dva odtenka temnejši od vaše kože. Lahko poskusite tudi odtenek s pridihom roza, če ste pošteno polti ali namig oranžno, če imate rahlo temnejšo kožo.

Katere so vaše najljubše šminke nasveti in kozmetični hacks?

load...