10 spletnih orodij, ki lahko povečajo vašo produktivnost | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 spletnih orodij, ki lahko povečajo vašo produktivnost

10 spletnih orodij, ki lahko povečajo vašo produktivnost

Mnogi od nas ne uporablja ves čas varčevanja funkcije in aplikacije, ki so nam na voljo na naših prenosnih računalnikov, telefonov in tabličnih računalnikov, vendar je na tisoče spletnih orodij, ki vam lahko pomagajo organizirati svoje življenje in povečati svojo produktivnost in veliko od njih so popolnoma brezplačno. Obstajajo orodja za upravljanje svoj čas, so na sezname za prednostno svoje naloge, in tam celo aplikacije, ki bodo prenehali vam križem rok, deskanje po spletu, ko je treba delati. Če potrebujete malo pomoči prebivajo na vrhu vseh svojih dnevnih nalog, tukaj je deset spletna orodja, s katerimi bo vaš dan bolj produktivni.

1. Dreaminder

Vsakdo bi moral storiti vse, kar lahko, da sledijo svojim sanjam, ampak koliko sanje ste imeli, nato pa pozabil? Dreaminder je gladka malo spletno aplikacijo, ki vam omogoča, da si zabeležite svoje sanje in nastavite starost, ki jo želite, da se, ko jo dosegli. Nato boste dobili opomnike o teh sanj, tako da je odličen način motivirati sebe in se prepričajte, da nikoli ne pozabimo svojih sanj

2. StayFocusd

StayFocusd je spletno linija orodje za vsakogar, ki je kdaj moti Twitter ali YouTube video posnetke, ko bi bilo treba narediti nekaj bolj produktivno na spletu, ki je verjetno skoraj vsakogar! To je razširitev za Google Chrome, da bo nadzor nad tem, koliko časa lahko preživijo na čas zapravljaš mestih čez dan. Če se ne morete upreti pozivam, da preverite svoje prijatelje na Facebooku, ko je treba delati, lahko nastavite časovne omejitve za spletno stran ali pa se blokira povsem od njega in drugih podobnih spletnih strani

load...

3. Time Out

Če želite ostati produktivni cel dan, boste morali sprejeti redne kratke premore, ampak to je enostavno pozabiti, da je nasvet, ko Oprostitev se v svojem delu. Time Out rešuje ta problem za vas, ki vam omogoča, da nastavite časovnik opomni, da vzamete odmor od zaslona. Kdaj je čas za vas, da deset minut počitka, se bo počasi izginila zaslon in vam opomnik, tako da ne bo še naprej deluje in pnevmatike iz sebe.

4. Google Koledar

Še en dober namig o tem, kako povečati produktivnost je, da uporabite Google Koledar. Že imate nekaj najboljših orodij za produktivnost na vašem računalniku, vendar vam verjetno jih ne uporabljate, ali pa morda niti ne vedo, da so tam. Google Koledar, na primer, je prost za uporabo spletnega koledarja, ki jih lahko sinhronizirate s skoraj vsemi drugimi vrstami koledarjev. Uporabite ga lahko na vseh napravah, in lahko nastavite datum, e-poštne opomnike in celo urnik rok s prijatelji.

5. Ne pozabite na mleko

Ne pozabite, mleko je obsežen elektronski narediti seznam aplikacij. Lahko nastavite naloge, s rokih in naloge so dostopne iz drugih aplikacijah in na drugih napravah preveč. To zagotavlja enostaven način za upravljanje vse od svojih delovnih projektov, da vas spomni, kateri dan, da iz smeti doma.

load...

6. Uberconference

Ubetrconfrenerce je le eden od mnogih aplikacij za videokonference na voljo, in mnogi od njih so popolnoma brezplačni za uporabo. Te vam omogočajo, da nastavite video konferenčne klice z veliko ljudi, tako da lahko imajo sestanke na spletu in vam ni treba, da zapusti urad sploh. To prihrani veliko časa potovanja in stroške in te aplikacije so zelo enostaven za namestitev in uporabo.

7. Track čas

Track Čas je produktivno orodje, ki bo voditi evidenco o tem, koliko časa ste porabili za različne naloge na računalniku. Teče v ozadju in na koncu dneva, boste lahko videli, koliko ste svoj čas preživel odgovarjanje na e-pošto in koliko časa ste porabili za Twitter. To je dober način, da ugotovite, kje je ves svoj čas res dogaja, da vsak dan.

8. FocusBooster

FocusBooster je kot bolj prefinjeno različico Time Out, ki smo jih že omenili. Ta spletna aplikacija produktivnost upravlja svoj čas z načrtovanjem vaše dnevne aktivnosti v posameznih nalog po dvajset pet minut, potem pa boste morali vzeti kratek odmor. To je odličen način, da delo v disciplinirano način in tudi skladbe na skupno količino časa, ki se porabi za vsako nalogo, tako da lahko vidite, kje ste morda zapravljaš čas.

9. Mystickies

Mystickies je računalniška različica post-it-note. To je tako preprosto idejo, vendar je tako uporaben. Lahko bruhati aplikacijo kadarkoli, tako kot papir post-it-note, zapišite sporočilo, si zapišite, ali zapišite idejo, ki ste jih imeli, in da nota bo ostala vidna, dokler niste pripravljeni, da odstrani ga.

10. Diigo

Diigo omogoča organiziranje vseh vaših priljubljenih spletnih strani in spletnih vsebin na enem mestu. To je veliko lažje kot samo shranjevanje spletnih strani, kot priljubljene na brskalnik in lahko označite prehodov na spletni strani, ki ste jo našli še posebej zanimiva, ali pa dodate svoje zapiske in pripis na vsebino kot tudi. Prav tako lahko organizirate svoje shranjene spletne strani v seznamih, tako da so lahko pozneje znova poiskati.

Kako povečati produktivnost? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...