10 stvari, ki jih morate storiti, preden spite, da pospešite svojo jutranjo rutino | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 stvari, ki jih morate storiti, preden spite, da pospešite svojo jutranjo rutino

10 stvari, ki jih morate storiti, preden spite, da pospešite svojo jutranjo rutino

Ali ste že kdaj dobili občutek, da je tam samo ni dovolj časa, da se pripraviš zjutraj? Ali je vedno jezen, prestrašen hitenja, da bi dobili od vhodnih vrat na čas? No, lahko, da vaše zjutraj veliko manj stresno in še vedno dobite dodaten čas dremeža v postelji, če si naredil malo pripravo noč prej. Če niste jutranji oseba in grozo misel zbujam koli prej, preberite deset stvari, ki jih lahko delaš, preden greš spat, da bo pospešila vaše jutranje rutine.

1. Načrtujte svojo obleko

Eden od najbolj zamuden stvari, da bi poskušali narediti prva stvar zjutraj je izbira vaša oblačila. Načrtujte svojo obleko, v večernih urah pa boste imeli več časa, da to storite, tako da bo bolj sproščen in lahko resnično vzamete čas ujema oblačila in dodatke, ki jih želite nositi naslednji dan.

2. Pripravite svojo obleko

Ne, mi se ne ponavljajo sami tukaj! Ne samo načrt in se odloči na vašo obleko, poglej več kot preveč, in storiti vse likanje, da bi morali noč prej kot dobro. Vzemite si nekaj časa, da preveri vse gumbe preveč; ne želite imeti, da se kar last minute sprememb obleko, ali šivanje na gumb prva stvar zjutraj.

load...

3. Tuš ponoči

Ni zakon, ki pravi, da moraš tuš v dopoldanskem času, tako prihranili nekaj tega dragocenega časa dremeža in pod tuš, preden greš v posteljo. Razen če je zelo vroče v vaši spalnici ali vam običajno veliko znoja ponoči, boste še vedno popolnoma čist zjutraj, če je noč pred tuš. Prav tako boste lahko dejansko uživajo svoj tuš in to vam bo pomagal bolje spali preveč.

4. Pojdite spat prej 

Če prideš v posteljo malo prej, da ne bo hodil okrog psa utrujen in se sprašujete, kaj storiti najprej v dopoldanskem času. Pomanjkanje spanja se boste počutili zaspani cel dan, vendar pa bo še slabše, ko ste prvič zbudil zjutraj. Dobili dober spanec in boste lahko dobili naravnost navzgor in dobili vse, kar je storil veliko hitreje.

5. Načrtujte ličila

Če veste, kaj obleči boste nositi, lahko izberete ličila večer prej kot dobro. Včasih lahko izbrali pravo paleto, da gredo s svojimi oblačili traja tudi uporabo ličila sama. Pripravite svoj make-up, v večernih urah pa boste imeli časa za eksperimentiranje in dobili to odlično preveč. Ko ste se odločili o tem, kaj ličila boste uporabili; vse postaviti ven, skupaj z karkoli drugega, boste potrebovali, in že pripravljen zjutraj bo veliko lažje.

load...

6. Shave ponoči

Britje je še ena stvar, ki je bolje storiti v večernih urah. Moški morajo obriti obraz v dopoldanskem času, saj lahko 05:00 senca na človeka precej opazen, vendar nobeden bodo opazili, če se brijete noge noč pred tem, še posebej, če imate poštene lase. Druga prednost britje ponoči je, da če si nick vaša koža bo zaustavitev krvavitve in začeti zdraviti, medtem ko spiš.

7. Pripravite kosilo

Če ste vzeli vaše kosilo za delo z vami, potem je to druga stvar, ki jo lahko dobite pripravljeni noč, preden bi prihranili čas zjutraj. Naredite svoje sendviče, rezati svoj sad, pripravite pijačo, in vse pop v hladilniku, tako da boste morali, da ga zgrabi in pojdi na poti od vhodnih vrat.

8. Ustvari valov preko noči

Če želite, da so valovi v laseh, lahko to storite med spanjem preveč. Če pustite lase rahlo vlažne Po počutje tuš in ga dal v figo, ali pletenice, boste zbudili, da brez razburjanja valov.

9. Nakup programabilni aparat za kavo

Če vam je všeč sveže pivo skodelico kave, da se boš zjutraj, potem kupite programabilni aparat za kavo, ki jo lahko nastavite čas na za svoj aparat za začetek točenja. Sveže kuhana kava, v trenutku, ko se zbudiš, je odličen način za začetek dneva in vonj po kavi je skoraj tako dobro kot budilko!

10. Prop glavo gor primerih se svila blazine dodatno blazine in uporabo

Investirajte v nekaterih primerih svilene blazine in vaši lasje ne bo postal tako zapleten vsak večer. To vam bo prihranilo nekaj časa na laseh v dopoldanskem času. Tudi, če ste dodali dodatno blazino na postelji, da podpre glavo gor malo višje, ne boste dobili zabuhle oči in vam ne bo treba izgubljati časa z kumare rezine ali hladno žličk poskuša priti zabuhlost oditi.

load...