10 stvari, ki ukradejo vašo energijo, produktivnost in osredotočenost | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 stvari, ki ukradejo vašo energijo, produktivnost in osredotočenost

10 stvari, ki ukradejo vašo energijo, produktivnost in osredotočenost

Kako izboljšati produktivnost? Ali se zbudite zjutraj, odpustili z navdušenjem in energijo, nato pa se znajdete spanjem, sprašujete, kam je šel dan in zakaj niste dobili kaj storiti? Če ste to vi, potem ne skrbi, to se zgodi vsakomur! To ni tvoja pomanjkanje energije in osredotočenosti; to je vse, kar je ukradel proč v teku dneva, ki so problem. Preberite teh deset stvari, ki se ti oropal vaše produktivnosti in vnaprej oboroženi za boj proti njim off, ko grozi, da bo ukradel svojo energijo in se osredotočiti:

1. Nastavitev nerealno in dolg seznam nalog, ki zahteva pooblastila za nadčloveka

Nastavite si seznam opravil, ki jih je mogoče doseči, ne da bi pristojnosti nadčloveško, in boste ugotovili, da ste dosegli veliko več. Če začnete dan z nerealno cilj, nato pa, kakor hitro boste ugotovili, da ste zaostali, si bodo odrekli vse naloge.

2. Dajanje v mamljivo motečih in moteča skušnjave

Tvoja mama je vedno povedal, da ne moreš narediti svojo domačo nalogo s televizorja in imela je prav. Še posebej, če delate doma, je lahko skušnjava, da surf spletu za nekaj ur, ali naj na radiu ali TV, za malo hrupa v ozadju, vendar pa bo pol poslušal, in da bo počasi si gor.

load...

3. Razmišljanje, da nimate časa jesti

Kosilo je za reve, kajne? Narobe! Brez hrane, bo vaša raven energije pade in si bo deloval počasneje ali se moti. Morate odmori in morate hrano, tako da je vedno vsaj za kosilo in redne premore.

4. Ne prednosti in prvi jedo svojo sladico

Postavite svoj seznam nalog v prednostnem vrstnem redu in pusti več prijetnih delovnih mest - svojo sladico - za kasneje. Za večino ljudi, je najbolje narediti stvari, ki jih ne želite storiti, najprej, nato pa boste imeli boljše stvari, da se veselim, da kasneje v dnevu. To vam bo dala več spodbude, da ostanejo osredotočeni in delati dlje.

5. Oddajanje negativne povratne upor na cedilu

Ni vse, kar se dogaja na delo prvič, zato ne obupajte trenutek, da gre nekaj narobe. To je vedno nevarnost, da, ko se ena stvar ne deluje, si dal gor na vse ostalo, ampak se boste počutili veliko bolje, če boste nadaljevali; nato pa je ena stvar, da ni kaj narobe, ne bo zdel tako slab vseeno.

load...

6. Odlašanje in metanje vse do jutri-zemljišča

Da bi ohranili svojo motivacijo visoka, morate biti pošten do sebe. Izogibajte razmišljanje: "Jaz bom, da kasneje" ali ", da lahko počaka do jutri", ali pa vse tiste stvari, ki jih ne storite, bo danes gori do ogromne in Demoralizatorski jutri seznama.

7. Poskus, da se določi, kaj se ni mogoče določiti bo sap samo vašo motivacijo

Poudaril, nad stvarmi, ki jih nimajo nadzora nad bo zagotovo sok svojo energijo in motivacijo. Samo sprejeti, če ni mogoče storiti nekaj, ali pa bo voziti si nor z nemogočo nalogo in dobili nič drugega končano.

8. Nekam tangento

Ne dovolite si, da se sprehaja off in preživite svoj čas za stvari, ki bi jih ne načrtujejo na tem. To je enostavno, da se znajdete početje to tava; greš, da bi skodelico kave in na koncu čiščenje kuhinje ali pa poiščete na spletu za nekaj informacij in potem se znajdete nakupu nove obleke. Naj na nalogo v roki; lahko storite tudi druge stvari kasneje.

9. Ne bi mogli reči "ne", ko je treba

Več o tem, kako reči "ne", tako da se ljudi, ki prosijo, da ne dela, da ne boste imeli časa za to in prijateljem vas skušnjava ven igrati, ko je treba narediti nekaj drugega bolj pomembno! Ljudje niso tako neizprosen, kot si morda mislite. Reči "ne" občasno ne bo škodilo svoje prijateljstvo in to vam bo pomagal ostati osredotočen na tisto, kar je res treba narediti.

10. Ne kar si, da se zabavajo in imajo več prostega časa

Študije so pokazale, da ste bolj produktivni, ko si dovolj časa za odmore in se prostih dni. Ravnovesje med delom in igro, in da si nekaj časa. Boste dobili več storiti v kratkem produktivno obdobje, kot ga bodo v ugotovila predolgo in sestavljen iz enega, da boste postali dolgočasi.

Kakšne so druge stvari, ki lahko ukradejo našo energijo, produktivnost in osredotočiti?

Vas prosimo, da delite svoje nasvete produktivnosti v komentar oddelku spodaj.

load...