10 stvari, lepa dekleta naredijo zjutraj | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 stvari, lepa dekleta naredijo zjutraj

10 stvari, lepa dekleta naredijo zjutraj

Ni vsakdo je jutro oseba, če pa želite videti svoje najboljše za dan, boste še vedno morali slediti redno lepotno rutino. Tudi če nimate časa za vse stvari, ki jih želite, obstaja nekaj essentials, ki jih nikoli ne bi smeli zamuditi. Če ste se kdaj spraševali, kako je nekaj deklet vedno zdi, da si čudovito, celo prva stvar zjutraj, tukaj je deset stvari, ki lepa dekleta vedno početi v dopoldanskem času.

1. Zbudite se zgodaj

Žal mi je, da je nosilec slabih novic, vendar, če želite videti vaš najboljši, ko odide iz vhodna vrata; boste potrebovali več kot deset minut, da se pripraviš! Tudi če je vse, kar morate storiti, nastavite budilko za samo pol ure prej, in ne prezreti, bodo zjutraj veliko bolj sproščeno in boste lahko dobili veliko več storiti.

load...

2. Oglejte si svoj vid krovu

Začnite dan z nekaj motivacije in boste imeli pomlad v svoj korak, ko prideš na delo. Naredite si vizija plošča s slikami vseh stvari, ki jih želijo doseči, in ga pustite na vidnem mestu, tako da si lahko ogledate v dopoldanskem času. Lepota prihaja s pozitivnim odnosom in nasmeh na obrazu in vida krovu vam bo prav to.

3. Popijte kozarec vode

Ko spiš, postanete dehidrirani, zato, še preden dal kavo na, zgrabi velik kozarec vode. Če ste dehidrirani, se bo pokazal v svoji koži in vaših oči in ne boste imeli energije. Kozarec ledeno mrzlo vodo, vas bo zbudil, zagon vaš metabolizem, in da bo dal nekaj življenja nazaj v vas in v kožo.

load...

4. Premakni okrog

Študije so pokazale, da ste, če ste telesno v dopoldanskem času veliko bolj verjetno, da bi dobili spanec boljši noč in spanec je bistvenega pomena za lepoto. Deset minut vadbe boste dobili kri teče skozi telo in kisika v kožo, mišice in možgane. Se boste počutili in videti veliko bolje, ker je naredil hitro jutranjo vadbo.

5. Jejte beljakovinsko bogat zajtrk

Lepa dekleta vedo, kako pomembno je pravilno prehranjevanje, tako da se ne bo preskoči zajtrk. Če jeste podlagi beljakovin, zajtrk, kot so jajca ali jogurta, bo dal vse energije, ki jih potrebujete in vas bo občutek polne, tako da bo ustavil ste prenajedanje kasneje v dnevu. Breakfast postane tudi vaš metabolizem deluje tako da se boste počutili bolj pozorni in budni v dopoldanskem času.

6. Pijte zeleni čaj

Zeleni čaj je polna antioksidantov, ki bo počasno staranje in vas ščiti pred celo vrsto bolezni. Prav tako pospeši metabolizem, tako da vam bo pomagal ohraniti težo preveč. Če vas skrbi, da boste morali svoje kofeina popravke iz kave, da se boš, ne, saj zeleni čaj vsebuje kofein preveč, tako da bo še vedno vas zbudi.

7. Meditirati

Če vstati prej, morda celo čas za neko meditacijo. Stres igra opustošenje s svojim zdravjem in svoj videz, tako v meditacijo sejo zjutraj, ko se nič ne zmoti, bi bilo tisto, kar potrebujete, da boste mirno in sproščeno čez dan. Vsakdo lahko to storite, samo sedeti tiho, se osredotočite na svoje dihanje, in jasno vaš um vsega nereda za nekaj časa.

8. Mist vaš obraz

Da bi zmanjšali zabuhlost v obraz in da se zbudiš, da steklenico svoje najljubše obraza megle v hladilniku. Hiter spray ledeno hladen obraz megle zmanjša zabuhlost, poživite vašo kožo, in to bo zagotovo se boste počutili popolnoma buden. Nekaj ​​z vonjem citrusov je kot nalašč za prvo stvar zjutraj.

9. Ne hitite čiščenje zob

Kot ste morda uganili, puščamo jutranjo ličila in nasvete za lase za drugo delovno mesto, vendar je eden od bistvenih delov jutranje rutine je pravilno umila zobe. Če je vaš ščetkanje ob vas manj kot tri minute, ki jo je po, in bi morali nitke enkrat na dan preveč. Redno ščetkanje bo vaš nasmeh svetla, ampak če vaši zobje ne potrebujejo razbistritev gor, lahko vedno preklopite na beljenje zobne paste.

10. Uporabi zaščito pred soncem

Lepe ženske želijo ostati videti tako, zato del njihovega rednega jutranja rutina, ki se uporablja za zaščito pred soncem. Sončen ali oblačno, vedno uporabljajo za zaščito pred soncem, preden greš ven, saj je najpogostejši vzrok prezgodnje staranje je prekomerna izpostavljenost soncu. Sončna svetloba lahko povzroči tudi druge zaplete, vključno kožnega raka, tako da je res ni vredno tveganja preskoči za zaščito pred soncem v dopoldanskem času.

load...