10 stvari, o katerih niste vedeli o vašem maskaru | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 stvari, o katerih niste vedeli o vašem maskaru

10 stvari, o katerih niste vedeli o vašem maskaru

Večina deklet ni mogel živeti brez njihove maskara, in čeprav ste morda mislili, da je relativno nov izum, ki ga je dejansko že od leta 4000 pred našim štetjem, ko se moški in ženske uporabljajo vrsto maskara za oči v starem Egiptu. Torej, kaj še ne veste o maskaro? Berite dalje in izvedeli deset več stvari o vaši maskaro, ki jih nikoli vedel:

1. Sodobna maskara je izumil Eugéne Rimmel

Čeprav je maskara bilo okoli dolgo časa, je maskara, da smo sedaj seznanjeni s je izumil francoski pomastar Eugene Rimmel, v 1830-ih. Njegova blagovna znamka maskara je postala tako povezana z izdelkom, ki je "Rimmel", beseda, ki pomeni v maskara v več različnih jezikih, vključno s francoščino in portugalščino.

2. Maskara ni dobro, po treh mesecih

Maskara je eden redkih ličila izdelkov, ki dejansko gre, zastarel. Vi ne bi smeli uporabljati maskaro, ki je stara več kot tri mesece.

load...

3. Spanje z maskaro na lahko poškoduje trepalnic

Zapustili svoj make-up za čez noč ni nikoli dobra ideja in eden od razlogov, zakaj ne, je zato, ker maskara otrdi svoje trepalnice, malo všeč lak za lase stiffens lase. Če spite z maskaro na, da je vsaka možnost, da boste snap nekaj vaših trepalnic.

4. Maskara vsebuje živo srebro.

Ne skrbite, to ni dovolj, da ti škodi, vendar pa je zanimivo dejstvo, da je, medtem ko se je živo srebro prepovedano od vseh drugih izdelovanje izdelkov, je še vedno dovoljeno v maskaro, ker ni nobene druge alternative sestavina.

5. Vsebuje ribje luske

Večina Máscaras vsebuje snov, imenovano gvanin, ki je do tal ribje luske. To se uporablja za dal lesk v maskaro in nekaterih drugih izdelovanje izdelkov preveč.

load...

6. Bodite previdni, ko se uporabljajo maskaro!

Poskrbite, da imate mirno roko, ko se uporabljajo maskaro, saj je ameriška Food and Drug Administration poroča, da je najpogostejša poškodba, ki jih ličila povzročil opraskan oko iz maskara palico.

7. Pri trajna maskara, ki povzroča slepoto

V 1930-ih, je bil proizvodni trg v ZDA, ki se imenuje "Lash Lure". Ta izdelek je govorilo kot trajno trepalnic barve, vendar po več kot ducat žensk so bili zaslepljeni z njim je bila prepovedana. To je bil eden izmed incidentov, ki vodijo do kozmetična industrija, ki regulira.

8. Ti porabijo veliko denarja za maskaro

Povprečna ženska se ocenjuje, da bi porabili skoraj 4.000 $ na maskaro sam, v času svojega življenja.

9. Zakaj si odprl usta, da uporablja maskaro

Večina žensk odpreti usta nagonsko, ko uporabljajo maskaro in obstaja dober razlog za to. Ko je tvoja usta odprta, to otežuje utripati.

10. Revlon vodila pot z maskaro

Revlon je bilo prvo kozmetično podjetje za proizvodnjo maskaro v cevi, s spiralnim palico, in so prvi uvedli ščetke, na maskaro, in prvi tip barvnega maskara preveč.

load...