10 super učinkovitih nasvetov o tem, kako postaviti cilje in jih doseči | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 super učinkovitih nasvetov o tem, kako postaviti cilje in jih doseči

10 super učinkovitih nasvetov o tem, kako postaviti cilje in jih doseči

Vsakdo ima cilje, vendar če smo jih zapisali in vzeti čas za delo, kako jih doseči, nismo vedno prepričani, kaj so naši cilji - in zato se borimo za njihovo doseganje.

In cilji so neuporabni, če jih bomo dosegli.

Cilj usmerjeni ljudje bolj uspešni kot kdorkoli drug, ki živijo življenje, ki jih predvidenih mestih. Dejansko vsaka uspešna oseba, ki si jih lahko zamislite, od Oprah Winfrey z Beyonce, je začel z jasno določenimi cilji. Potem so ugotovili, kako najbolje, da jih dosežejo.

load...

Top uspehom vedo, da struktura je pomembna. Vodenje nejasno cilj tvoji glavi bi lahko pomagal, da ga dosegli na koncu - pa bo verjetno vam traja dolgo časa.

Oblikovanje svoje cilje, je pomembno, če si kdaj želeli, da jih doseže. Oglejmo si na 10 zelo učinkovitih nasvetov o tem, kako postaviti cilje - in njihovo doseganje.

Napišite svoje cilje navzdol

Najprej in predvsem, prenese svoje cilje z glavo na list papirja. Ljudje, ki so dosegli stvari v življenju zapišite svoje cilje, in jih hranite skupaj z njimi ves čas.

load...

Vsak dan, si lahko ogledate na svoje cilje, da se spomnite, kje ste naslov. Lahko naredite spremembe ali dodajanje opisov.

Zapisala svoje cilje, je tako preprosta in bo le en sam večer, vendar izboljša vaše možnosti za uspeh z veliko rezerve.

Bodite Specifična s cilji

Če vaši možgani ne ve točno, kaj skušate doseči tukaj, da ne bo, da vam pomagajo ven. Nejasna in sami povedali, da bi radi živeli "nekje lepo s plažo v času nekaj let" je preveč nejasen in boste s težavo dosegli ničesar.

Zapišite točno tisto, kar želite, in ko si ga želite. Če želite živeti na Havajih, v roku 5 let, to je veliko bolj natančen. Zapišite številke. Ne reci: "Hočem, da izgubijo težo", ampak napišite koliko teže bi radi premik.

Slika, kako boš tja

Zapisala svoje posebne cilje, je lahko zelo zahtevna, saj moraš nehati biti nejasna in dejansko ozke stvari navzdol. Toda poskušal ugotoviti, kako bomo tja prišli, ko stvari postanejo še težje.

To je del, kjer je veliko ljudi, odmor (za nekaj let), ker se zdi, da je težko načrtovati, kako se bodo obrnili svoje sanje v resničnost.

Dobra ideja je, da bi prekinil svoj dolgoročni cilj navzdol v vrsto kratkoročnih ciljev. Če je vaš splošni cilj je, da vodi svoj posel do konca leta, lahko začnete z učenjem vrvi poslovanja, ob nočni tečaj, mreženje, v pogovoru z mentorjem in tako naprej. To lahko vsi kratkoročne cilje, ki vam pomagajo doseči vaš Big One.

Zadetek in mora biti nekaj res želite

Mi smo motivirani za delo težko doseči naše cilje, če je to nekaj, kar je dejansko res skrbi. Nihče ne bo zbrati motivacijo, potrebne za doseganje dolgoročnega cilja, ki ni nekaj, kar hočejo.

Moraš res želite to. Delo na ustvarjanje ciljev, ki bodo izboljšale vaše življenje, ki vznemirja čute in ki ste dobili iz postelje zjutraj. Če je cilj, je dovolj, da se zbudiš ob 5 zjutraj, to je cilj vredno doseči.

Začetek ur na dan

Boste borijo doseči ničesar, če ne nalagajo rok na svoje cilje. Morate izvesti dosegljivo časovni okvir, vendar boste morali biti strogi do sebe.

Začetkom dela na cilj brez roke whatsoever (ali res nejasno enega), pomeni, da ste že dobili off na slab začetek. Daj omejitev na sebi, in bi v prihodnosti v večji meri usmeri z določitvijo datuma.

Bodite razumni

Nič ubija sanje več kot nerealnega cilja, ki je ni mogoče doseči. Če se odločite, da želite preusmeriti 20 kilogramov do konca meseca, da bi lahko dajali preveč pritiska na sebi.

Izdelava razumne cilje razbremeni pritisk nekoliko, in vas ustavi dobili uničen, kadar se stvari ne premikajo tako hitro, kot bi si želeli. Bodite racionalni in Crewe cilji, ki smisla. Naj jih samo izven dosega - vendar v očeh. Si želiš potiskanje, vendar ne presega vse človeške možnost!

Bi stvari Stick

Kako pogosto ste postavitvijo let Resolucija Nova, samo, da ga prekinil v nekaj dneh? Vsi smo bili tam, in to zato, ker ne vemo, kako bi naši cilji držijo.

Z vztrajanjem na plan igre je težko. Spomnite se o dolgoročnih koristi, ki vam bo pomagal ostati na pravi poti.

Ne pozabite, da traja le nekaj dni, da bo Nissan, ampak nekaj mesecev, da bi Rolls Royce.

Uspeh ni nikoli konec in sama po sebi, temveč je proces.

Reward Yourself

Boste v za veliko nagrado, ko ste dosegli svoj dolgoročni cilj. Ampak, če ste sami nagradite na poti, lahko borijo, da ostanejo motivirani.

Privoščite si nekaj tedenske ali mesečne nagrade. Nastavite kratkoročne cilje in jih pritrdi z nagradami.

Spremljajte svoj napredek

Težko je vedeti, kako daleč ste off, da bi dosegli svoje cilje, če ne spremljate svoj napredek. Morda ste načrtovali za britje 0.5 sekund off hitrost sprintu do konca leta, vendar če posneti svoj napredek, boste imeli pojma, kako daleč ste prišli.

Z lahkoto lahko spremljate svoj napredek v prenosnem računalniku, ali si lahko prenesete aplikacijo, ki je vse koristno počne za vas.

Delo na svoje cilje Vsakdanje

Uspešni, cilj usmerjenih ljudi nikoli ne pusti gor. Ne traja ves dan off storiti, Netflix in chill. Namesto tega si mislijo o in delajo na njihovih ciljev, vsak dan.

Tudi če ste le v prahi nekaj minut, ste vodenje svojo glavo v igri. To je pomembno. Ne pustite dni zdrsne jih ne da produktivni, saj bi ti lahko spremeni v tednih in mesecih.

load...