10 trikov, ki vam bodo pomagali študirati - boljše delo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 trikov, ki vam bodo pomagali študirati - boljše delo

10 trikov, ki vam bodo pomagali študirati - boljše delo

Veliko ljudi, ki so preživeli več časa v telovadnici, kot kdajkoli prej v ponudbo, da vlak svoje telo, tako da so hitrejši, močnejši in serviserja.

Toda koliko od nas treniramo naše možgane?

Ko gre za študij in delo, napeta želodec ne bo vam pomagalo. Nič ne bo pomagalo, razen oster možganov in znanja, ki bodo dobili, da študij in delo hitreje in bolj produktivno, kot ste že storili.

load...

Ko vlak možgane, tako da študij in delo, se lahko izognete, da je sredi dopoldneva nesreči, ki vam pušča občutek megleno. Boste razumejo tudi probleme hitreje, tako da lahko premaknete na naslednjo nalogo, kakor tudi prepreči vrsto ravnodušnost, ki daje ostro povzroča odlašanje.

Oglejmo si na 10 trikov, ki vam pomaga študij in bolje delati.

Ustvari pozitivno okolje

Ko sem bila v srednji šoli, sem ugotovila, da je res težko za študij ponoči, ker sem v bistvu živel v umobolnico. Moja mama in oče so vedno trdil, in moja mlajša sestra je pravkar obrnil 13 in je bilo nerodno, muhasta - in glasno.

load...

Kot taka, sem študiral v okolju, ki ni bilo ugodno za moje učnih metod. In kot sem dobil starejši, sem se naučil, da je pozitivno okolje bistvena, če boš za študij in delo.

Kjerkoli boste, da se porabi veliko svojega življenja v prihodnjih dneh in tednih, gojiti vzdušje, ki se bo motivirati in vam daje energijo. Pin inspirativno kotacije na vaši mizi, naj čim več svetlobe v, kot je mogoče, barve sten v barvah, ki jih imate radi.

Predelati svoj seznam opravkov

Ustvarite seznam opravil.

Kako izgleda? Je dolg?

Možnosti so, da če berete ta članek, je vaš seznam opravil bodo polnjene z stvari za početi.

In to je slaba stvar.

Tam bo veliko maščobe na svoj seznam opravil, ki jih je mogoče obrezati. Iti skozi njo in si zapišite številko 1 ali več 2 ob vsakem izdelku. 1 ustreza visoki prednostno postavko, medtem ko 2 ustreza nizko prednostno postavko.

Nato Izbrisati vse številko 2 je.

Pobliže si oglejte na vašo številko 1-ih. Ali obstaja tukaj, ki so dejansko število 2 je? Bi jih lahko spraskal, preveč?

Dolg do sezname ustvarjajo strah, zato je dobra ideja, da obrezati tvoje dol z nalogami, ki so dejansko dogaja na dodano vrednost v vašem življenju.

Več o tem na način, ki vam najbolj ustreza

Nekateri izmed nas so vizualne učenci, ki rastejo dolgčas in izgubijo interes, ko smo morali prebrati vrstice in vrstice s kosi besedila v knjigi, ki je tako debela kot opeko.

Drugi raje zaužiti znanja z branjem in težko obdelovati podatke preko samih slik.

Pomembno je, da ste izvedeli, kakšen učenec ste, da ste sposobni za študij in delo na način, ki vam najbolj ustreza, se ukvarja z vami, in preprečuje ravnodušnost in apatijo.

Predvajaj glasbo

Nekateri ljudje lažje sedeti in delati v tišini. Vendar sem ponavadi ugotovili, da molk je smešno težko dobiti, če ste dovolj srečni, da živijo nekje na daljavo brez prometa, chirruping ptic, ki je loputa in COO pri oknu in prijatelje popping z "za klepet."

Za izklop vseh zunanjih vplivov in v celoti osredotočiti na svoje delo, bi bilo dobro, da igrajo nekaj "bega prijazne" glasbe, ki te dobi v coni in ustavi motenj dobili znotraj vašega slišal. Sčasoma, boste morda ugotovili, da vnesete v ritmu glasbe in da so nekatere pesmi povečati svojo produktivnost.

Graditi dobre navade

Ena od stvari, ki nas lahko zaustavijo od dela je slabe navade, kot je odlašanje ali zbujam pozno.

Torej, zakaj ne zgraditi boljšo rutino, ki spodbuja dobre navade, da pove svoje možgane, da je čas, da začne z delom.

Lahko bi zbudili prej, jesti zdravo, gre za jutranji tek, pojdite v posteljo prej, pazi motivacija videoposnetke, pijejo manj in tako naprej.

Ne Multitask

Verjetno ste bili svetuje, da multitask, ki ga veliko ljudi.

"Vedno sem opravil hkrati!" Pravi prijatelj, medtem ko streljanje off email, pranje njene lase in hranjenje njeno mačko.

Ampak kot Konfucij pravilno poudarila, tisti, ki lovi dva zajce konča lov ne.

Študije so pokazale, da je večopravilnost preprosto ne deluje. To je kaotično, stresno in neproduktiven. Morda si mislite, da ste dobili več storiti v manj časa, vendar je kakovost vašega dela je navzdol.

Namesto tega, je veliko boljša ideja, da se osredotoči na eno nalogo pri roki. Lahko jih bodo šle hitreje, kot ste mislili, in boste tudi vlaganje pravo količino časa in kakovosti.

Arm sami s pravimi orodji

To je neuporabna, da začnete študij ali delo, če ne boste dejansko imeli vse pravice orodja še. Če boste to storili, ne boste dobili najboljše iz njega.

Kupi vse, kar potrebujete, preden začnete. Investirajte v pisni obliki materialov, oglasne deske, aplikacijami in učbenikov.

Urnik It

Načrtovanje je ključnega pomena za delo in študij bolje. Če ga ne nameravate, obstaja velika verjetnost, da boš, da se danes off.

In jutri.

In dan po tem.

Hej, lahko traja tudi cel teden off!

Razporejanje svoje delo pomaga, da sami odgovorni. Brez ustreznega načrta v mestu, je vse preveč enostavno priti premešanih s svojim delom, tako da si študij za eno uro tu in uro tam.

Neorganizirano metode privedejo do neorganiziran glavah.

Povrni Za zapiskov z roko

Odraščanje v digitalni dobi, obstaja velika verjetnost, da ste ne sprejme seznanil s prsti, od srednje šole.

Toda zapiske s prsti, je bolj učinkovito kot z uporabo prenosnika. Zakaj? Ker smo obdelali in spremeniti okvir informacij bolje.

Reward Yourself

Študij težko je težko. Prav tako je nekaj, kar veliko nas pravzaprav ne želijo storiti. Mi bi veliko raje zunaj lizanje sladoleda v parku ali pijani z našimi prijatelji.

Če mi ne daste odmor, se bodo zamere na koncu postavljena v tako da začneš sovražiti študij toliko, da daš gor.

Zagotoviti, da to ne zgodi, je dobra ideja, da se vzpostavi sistem nagrajevanja. Na primer, lahko se povem, da če si študij težko ves teden, pa si lahko privoščite pico v petek zvečer - ali karkoli drugega, ti je všeč!

load...