10 učinkovitih nasvetov za varčevanje z denarjem, kar morate vedeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 učinkovitih nasvetov za varčevanje z denarjem, kar morate vedeti

10 učinkovitih nasvetov za varčevanje z denarjem, kar morate vedeti

"Ne shrani, kar je ostalo po porabi, vendar preživijo kar je ostalo po shranjevanju."

     - Warren Buffet

Varčevanje denarja ni enostavno. Vem, da to iz izkušenj. Pred dvema letoma sem nehal dobro delo začeti svoj lasten posel. Posledica tega je bila, da jaz in moja družina ni imela več vrednostnih papirjev smo nekoč imeli. Nismo več dobro-off. V bistvu smo imeli zelo malo denarja.

load...

Ne obžalujem odločitve? Sploh ne. Zelo sem vesel, saj je moja družina. Ne bomo imeli veliko denarja za še nekaj časa, vendar na dolgi rok bo varnost, da sem lahko ustvarite s tem podjetjem tudi vredno.

Dva izmed največjih stvari, ki sem se morala naučiti, potem ko je prehod iz varnega delovnega mesta, da ima v lasti svoj posel je bil živi na proračun in prihrani denar. To je nekaj, kar nisem nikoli počel in niti imel svojo družino. Naenkrat smo morali biti zelo previdni, o tem, kaj smo jih preživeli. Naredil sem napake na poti, ampak sem se naučila od njih. In lahko rečem, da sem zdaj vem, umetnost varčevanje denarja znotraj navzven. Tako da je lahko pogled na 10 učinkovitih varčevanje denarja nasvetov, ki jih morate vedeti.

Vedno Buy Online

Lahko bi odpuščeno za razmišljanje, da je spletno nakupovanje kontraproduktivno, in da bi lahko na koncu prekomerne porabe. Konec koncev, ste se soočajo z obilo izbire. Poleg tega lahko kupite ničesar s samo nekaj kliki.

load...

Toda, ko kupite na spletu, boste dobili za primerjavo cen. In za denar varčevalcev, to je bistveno. Kot ste skeniranje izdelkov na zaslonu, lahko enostavno videli, katere so na voljo za najnižjo ceno. Lahko pa tudi preverite svoj koš pred nakupom, kar pomeni, da lahko odstranite predmete, da stroške.

Vprašajte prijatelje in družino

Potrebujete novo mikrovalovna pečica ali hladilnik? Mogoče bi lahko naredil z novim kavbojke? Ali pa potrebujete nekaj žarnice?

Vaša prva ideja je, da verjetno glave do trgovin in narediti nekaj nakupov. Seveda. To je tisto, kar ste si vedno storil. Ampak, kaj pa prosi prijatelje in družino, če imajo elemente, ki jih potrebujete?

Cook!

Ko je moja družina in sem moral najprej začeti varčevanje denarja, smo mislili, da bi bilo bolj smiselno, da bi jedli veliko TV večerje. Zagotovo, da bi lahko bil cenejši od nakupa veliko sestavin in kuhanje sveže jedi iz nič, vsak večer?

Ne ravno.

Medtem ko so nekateri TV večerje umazanijo poceni, oni so vrste, ki so zelo nezdravo. V "dostojno" TV večerje, medtem, so dejansko zelo drag. In naselitve na njih vsak teden bo stalo roko in nogo.

To je veliko lažje kupiti veliko svežih proizvodov vsak teden. Ne pozabite, da se toliko sestavine lahko uporabimo v nekaj različnih jedi. Na primer, škatla jajc sega daleč, tako kot česen, špinačo, čebulo, papriko in tako naprej!

Prespi

Obstajata dve vrsti kupcev:

  • Logične nakupovalci
  • Čustvene nakupovalci

Če ste čustveno kupec, ste bolj nagnjeni k impulzno odkup. To pomeni, da vidiš kaj, da je ulov oko, in namesto obrazložitve, ki jih verjetno ne bi smel kupiti, greš naprej in jo kupi vseeno.

In potem ponavadi žal nekaj ur kasneje.

Ko poskuša rešiti, to je dobra ideja, da vedno počakati en dan, preden velik nakup. Spanje na stvari, da vidim, kako se počutite zjutraj. Možnosti so, da boste zbudili veseli, da niste splash včeraj.

Plačati račune

Skušate prihranite denar, tako da ste verjetno išče načine, da bi zmanjšanje sredstev. Mogoče ne plačuje račune ta mesec je pot?

Ne! Kot je skušnjava, saj je, preskoči svoje račune se bo le, da bo povzročil težav na dolgi rok. Vedno jih plačevali pravočasno.

Reward Yourself

To je blizu na nemogoče rešiti, če ste dobesedno porabe ničesar na vesti. Boste postali nesrečni in užaljeni, in sčasoma boste začeli znova brizganjem denar.

Iz tega razloga, to je dobra ideja, da se vsako zdravljenje zdaj in potem. Po mesecu ali dveh trdnih varčevanja, nagradite sami z majhno darilo, ki omogoča, da boste dobro počutili. Ta vrsta motivacije je pomembno, če boš strogo držijo svoje varčevalne cilje.

Stop Skrb o tem, kaj drugi ljudje mislijo

Ena stvar, ki sem opazil, ko sem začel živeti na proračun in velikimi napori za varčevanje denarja, je bil, da sem bil obseden s tem, kaj drugi je bilo razmišljanje o meni. Hotela sem iti ven z dekleti in držijo najcenejši pijačo možni (vode!), Vendar nisem mogel narediti. Tako sem se bal, da bi me sodil.

Hitro sem spoznal, čeprav je, da sem se moral ustaviti skrbi, kaj drugi ljudje mislili o meni. Če nisem, ne bi rešili ničesar. Zato sem začel naročanje najcenejše pijače v barih. Začel sem naročanje majhnih jedi v restavraciji in sem se ustavil greva ven nakupovanje s prijatelji skupaj.

In veste kaj? So popolnoma me podprli, ker to je tisto, prijatelji storiti.

Do It Yourself

Preden vas prosim, da se okno čistejši čez cesto, če lahko očistite plošče, razmislite o tem nalogo sami prvi. Prav, kaj vam preprečuje, košnja svoje trate ali raziskujejo, kako popraviti utor pipa?

Vedno Uporaba Cash

Še eden od dobrih varčevanje denarja nasvetov je, da vedno uporabljajte gotovino. Kreditne kartice morda zdi dobra ideja v času, ker niste slovesu z nobeno fizično gotovino, kar pomeni, da ste sposobni dati nekaj denarja na stran. Na dolgi rok, pa kreditne kartice vas bo maščeval za vse te porabe.

To je veliko bolje, da samo uporaba denarja, da bi svoje nakupe. Ko kupite z gotovino, je vaša podzavest pičil več, saj lahko videli denarja ste izgubili. Kot taka, da je manj verjetno, da preveč sredstev.

Get Store kartice

Vedno sem bil eden izmed tistih ljudi, ki nenehno obrnili navzdol shranjevanje kartic, ker nisem mogel biti ukvarjati z težav izpolnitvijo obrazca. Poleg tega si nisem mislil, da bi mi prihranili veliko denarja.

Trgovina kartice vam lahko prihrani malo bogastvo na dolgi rok in da veliko smisla.

Vas prosimo, da delite svoje najboljše nasvete za varčevanje denarja.

load...