10 uporabnih ličink za majhne oči | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 uporabnih ličink za majhne oči

10 uporabnih ličink za majhne oči

Velikost in oblika tvojih očeh se določijo glede na genov ali, z drugimi besedami, boste dobili, kar ste rojeni s, tako da ni veliko stvari, ki jih lahko storite, da jih spremenite. Obstaja veliko lahko storite, vendar z ličila, da bi kateri koli velikih oči videti lepa in omamljanje. Če ste bili rojeni z manjšimi očmi, ne skrbi o tem! Preberite teh deset preprostih nasvetov ličila in izvedeli, kako narediti oči pop majhen:

1. Označevanje po čelo

Uporabi svetlejšo barvo tik pod obrvi, in to bo vaše oči pojavijo svetlejše in večje. Imejte v mislih, da bo strela vsa področja, na katerih bi lahko sicer dobili senco vedno, da se premaknete naprej, vizualno.

2. Uporabite korektor v temne kolobarje

Če imate temne kolobarje pod vašimi očmi, potem bo, da jim zdi, da je manjša. Uporabite korektor na tem področju, ki je za odtenek svetlejši od vaše naravne tone, in to bo res, da vaše oči videti svetlejši in izstopajo, in da bo vaš videz mlajši preveč.

load...

3. Imejte obrvi negovan

Ker imate majhne oči, lahko vaše obrvi videti bolj izrazit. Naj jih tudi obrezani in se prepričajte, da ne obstajajo odvečni dlake. To bo pomagalo odpreti oči in jih videti večji.

4. Ne pretiravaj z eyeliner

Ne bi popolno Kirka z eyeliner, samo da ostane blizu zunanje linije trepalnic. Preveč eyeliner bo potemnite le majhne oči, zaradi česar se zdi še manjši. Uporabite eyeliner za dve tretjini svojega očesa, ki se začne v sredini zgornji del linije trepalnic in podaljšanju folijo malo dlje od zunanjega kota očesa; da bodo dodali prefinjeno eleganco na svoj videz in bodo vaše oči videti večje. Izogibajte se uporabi temno eyeliner na spodnji linije trepalnic, saj lahko s tem, da le tvoje oči videti manjši.

5. Bodite pozorni notranjega kotička vašimi očmi

Naslednja eden od velikih in uporabnih makeup trikov za majhne oči je, da skrbijo za notranje kotičke. Označite notranje kotičke vaših oči z uporabo bele ali svetlo odtenek senčil, ga uporabljajo v bližini trganje kanal in ga bo takoj dal iluzijo večje, svetlejše oči.

load...

6. Uporaba shimmer in barve

Dodajanje nekaj lesk za vaše oči ličila lahko tudi neverjeten učinek. Experiment malo in poskusite z uporabo barve z malo sijajem. To bo poudari oči in jih videti veliko bolj zapeljive, večji in svetlejši.

7. Curl svoje trepalnice

Curling svoje trepalnice je dobra ličila trik, ki je lahko koristno ne le za majhne oči, vendar pa se bo povečala vsako obliko in velikost oči. Naredite curling svoje trepalnice redni del svojega ličila rutine. To bo zagotovo odprla oči in jih iskrico.

8. Zdravljenje izbočene oči

Puffy oči bo imel za posledico, da so vaše oči pojavljajo delno zaprt, ki bodo vaše oči videti še manjši, zato zdravljenje zabuhle oči z narezanimi kumare ali sveže rezine krompirja, pomagati, da oteklina dol.

9. Uporaba podaljševanje maskara v kombinaciji z volumizing enim

Še eden od velikih makeup trikov za majhne oči je za uporabo dveh različnih vrst maskar. Ko ste zvit vaše trepalnice nanesite podaljševanje formulo maskaro in nato nanesite Volumizing eno; Na ta način boste dobili dvojno korist: velik volumen in čudovit dolžino. Osredotočite se na vrh trepalnice, ko se uporabljajo maskaro in to bo pomagalo, da vaše oči videti na stežaj odprta in večji.

10. Uporabiti vek premaz

Uporaba temeljni premaz ustvari gladko osnovo za vaše oči ličila in to bo pomagalo zagotoviti, da vaš ličila prižgan dlje. To je vedno dobra ideja, če imate manjše oči, saj bo vse svoje "oko odprtju" ličila prizadevanja traja ves dan.

Kateri so vaši najljubši make-up trikov za majhne oči?

load...