10 uporabnih nasvetov o tem, kako uporabiti poroko ličila | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 uporabnih nasvetov o tem, kako uporabiti poroko ličila

10 uporabnih nasvetov o tem, kako uporabiti poroko ličila

To je tvoj veliki dan! Verjetno največji dan v svojem življenju, tako da boste želeli, da bi šel ravno prav in to velja tudi za vašo ličila, kot tudi vse ostalo. Vaša družina, njegova družina in vsi tvoji prijatelji se bodo tam opazuje, in da bodo vse te kamere, zato poskrbite, da vaša ličila ni pustila na cedilu tako, da preveri naše top deset nasvetov o tem, kako uporabiti poročni make-up:

1. Practice

Naš prvi namig o tem, kako uporabiti poročni make-up je - praksa! Veš, velik dan prihaja, tako da boste imeli dovolj časa, da svoje ličila vnaprej. Verjetno se bo živčen dovolj na dan, tako da poskus zdaj, dobili prijatelje storiti slike in na ta način, ste lahko prepričani, da ste zadovoljni z videzom.

2. Navlažijo

Preden se uporablja kateri koli ličila, očistijo in navlažijo kožo. Bodite pozorni z vlažilno kremo, da ni vaša koža mastna, ali vaš ličila ne bo pravilno sedeti, niti ne bo trajala tako dolgo.

load...

3. Predsednik

Bliskavica kamer bo osvetlila vse manjše pomanjkljivosti v svoji koži, če uporabljate premaz, ne samo, da bo to, da je osnova za preostanek svojega ličila, bo tudi pomagalo, da zajema široke pore in vse gubice.

4. Uporabi dolgo nosil podlago in korektor

Uporabite korektor skriti vse pomanjkljivosti ali manjše pomanjkljivosti v kožo in nato nanesite podlago, da daje celovito gladko in brezhibno pogled na kožo; in izberemo dolgo nošenje formule izdelke, da se prepričajte, da traja ves dan. Na svoj poročni dan, boste morda dobili čustveno in blush veliko, tako da je najbolje, barva osnova za uporabo za korektor je rumena, saj je to bolje skriti vsako rdečico.

5. Obrvi

Ali si nanesite ličila za oči pred ali po fundacija je pogosto razpravljalo. Nekateri ljudje pravijo, da je najbolje, da prej, tako da, če obstaja padavine iz oči ličila, bo lažje pospraviti, pred uporabo temelje. Ko gre za obrvi, ne pozabite, da storiti vse oblikovanje in skubljenje nekaj dni pred poroko, da bi čas za vse rdečina, da gredo dol, in samo obliko in opredeliti z obrvi svinčnik ali vodoodpornim obrvi gela na veliki dan.

load...

6. Trepalnic

Odprite oči in okvir, ki bleščeče videz sreče pri nanosu maskare, vendar ne pozabite, da uporabite vodotesno eno, kot tudi najtežje nas lope vsaj eno solzo v okviru poroko. Nekatera dekleta razširitve trepalnice ali pa uporabite umetne trepalnice na poročni dan, zato poskusite, eksperiment in si oglejte, kaj vam najbolj ustreza...

7. Blush

Daj svoj obraz rožnato sijaj z uporabo malo Rdečkasta mušnica na jabolka licih. Ga nežno nanesite s prsti prvi in ​​nato zlili z ličila krtačo. Ali to postopoma, čeprav, da se prepreči dajanje na preveč, ali boste videti kot eno od teh lutk s svetlo rdečih lic...

8. Powder

Če želite nastaviti ličila, uporabite stemnilo s prosojno prahu, še posebej na vaši T-coni, ki je lahko nagnjena k postane mastna.

9. Ustnice

Nanesite majhno količino temelj za ustnice prvi, nato pa uporabite svojo izbiro šminke in se prepričajte, da ne pozabite vzeti šminko s seboj, za kasnejše vzpone na dotik. Lahko dobite dolgotrajno šminko, vendar pazi, da se lahko izsušijo ustnice ven dokaj hitro.

10. Za konec

Pokončal z lahkim spray zaključna meglice. Ti zaključna izdelki vsebujejo posebno polimer, ki bo pomagal vaš ličila ostanejo v veljavi dlje.

Ali imate druge nasvete in trike, kako uporabiti poroko ličila? Prosim, vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...