10 uporabnih življenjskih hack vsakega dekleta mora vedeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 uporabnih življenjskih hack vsakega dekleta mora vedeti

10 uporabnih življenjskih hack vsakega dekleta mora vedeti

Življenje je zapleteno dovolj, ne da bi se ukvarjati z vsemi manjšimi težavami in neprijetnosti za preveč. Zato imamo radi delijo malo namige in nasvete, koristne življenjske žaga, ki lahko življenje samo majhen košček enostavnejši. Od tega, kako najti svoje ključe, kako se Tvoj modrc napade; vsak trik in tip lahko najdete bi vam prihranili nekaj dragocenih minut, tako da se glasi ti deset super življenje protestira, da bo vsako dekle našli koristno vedeti.

1. Uporabite lak za nohte, da bi lažje našli ključe

Če imate predal napolnjena s ključi in nikoli ne more najti ključ, ki ga želite v naglici, barve konce tipk z različnimi barvami lak za nohte in jih nikoli ne bo lov za ključe znova, ali da bi jih vse preizkusiti dokler ne boste našli enega, ki ustreza ključavnico.

2. Stop ogrlica pentlje s slamico

Ste se kdaj spraševali, zakaj, ne glede na to, kako urejeno jih dal proč, so ogrlice vedno zaplete, ko jih ven spet? No, ne moremo rešiti skrivnost, zakaj se to zgodi, vendar smo dobili uporabno življenjsko kramp, ki lahko pomagajo ustaviti zgodilo. Nit eno stran ogrlica verige s pomočjo slamice in da se ne bo zapletel s seboj, ali z drugimi ogrlice.

load...

3. Iron robovi z ravnanje las

Za ravnanje las so ravno prave velikosti in oblike za likanje gube out of robovi in ​​ovratnike srajc. Samo teči izravnavanje železo naravnost po robu, in gube se bodo zgladili ven, ni problema sploh.

4. Uporaba jasno, lak za nohte, da ustavi nakit obarvanje prstov

Tukaj je še ena od preprostih življenjskih žaga, ki so lahko koristni: če imate najljubši prstan, ki ga ljubiš, da nosijo, vendar je vedno pušča zeleno oznako na prst, barve notranjosti obroča z neko jasno lak za nohte in da bo stop madeže. Uporabite lahko tudi isti trik na kovinskih posodah, kot Hairspray in deodorant. Če barve na spodnji strani tistih, ki imajo jasno lak za nohte, bo ustaviti tiste grde oranžne kroge, ki se pojavljajo na vaši kopalnici števec vrhovi.

5. Break v stanovanjih s fenom

Ko prvič nositi nov par stanovanj se lahko ščipanje in zbadanje in lahko celo povzroči mehurje. Namesto da bi šel skozi bolečino jih zlom, kot da, ko jih prideš domov, si nadenite debele nogavice, stisnite noge v nove čevlje in jih nato segreje s fenom. To jim bo potekalo malo in jih plesni popolnoma na obliko noge.

load...

6. Organizirajte bobby zatiči in pincete z magnetnim trakom

Bobby zatiči vedno ponavadi izginejo določitvi hrbtih predale, tako da jim urejeno in v bližini pa z vgradnjo majhen magnetni trak v vaši kopalnici. Lahko pa da bo blizu magnetnih lepo in tidily, vključno s pinceto, striženje nohtov in škarje.

7. Organizirajte torbice z zavesami trnkov

Naš naslednji življenje kramp, so lahko koristni za vse fashionistas tam: ni treba, da imajo svojo zbirko torbici vse v packarije na dnu omare, jih lahko organizirate lepo z nekaterimi zavese kljuke. Kupi nekaj velikih zavese kljuke iz DIY trgovini in lahko odložite svoje torbe in denarnico v lično vrsti iz pole v vaši omari. To je veliko lažje, da bi jih videli in izbrati tistega, ki ga želite za en dan.

8. Ugotovite, kaj oblačila, ki jih ne nosite z vrtenjem okoli obešalniki.

Vsakdo ima oblačila v omari nikoli ne nosijo in so šele ob nastopu dragocen prostor. Da bi ugotovili, katere obleke nikoli ne nosite, pa vse Obešalniki obratno in potem, ko je odšel na oblačila v omari okoli pravi način, boste počasi izločite tiste, ki jih ne nosijo.

9. Deodorise čevlji s sodo bikarbono

Vsakdo čevlji lahko dobite malo smrdljiv, še posebej, če nosite stanovanja z brez nogavic. Če potresemo malo sode bikarbone v čevljih na večerih, bo ubil off bakterije, ki povzročajo stopala vonj in jih bo vonj še sveža do naslednjega jutra. Drugi preprosto pravilo slediti, da bi se izognili stopala vonj, je, da nikoli ne nosite isti par čevljev za dva dni zapored.

10. Kako je mogoče preveriti, če vas nedrček ustreza pravilno?

Tukaj je še ena od uporabnih življenjskih žaga: za test, če nedrček še vedno vam ustreza pravilno, vstavite dva prsta v zadnji del nje. Če lahko dobite dva prsta pod pas, nato pa se prilega ravno prav, vendar nič več kot to in to je preveč ohlapna.

Katere so vaše najljubše življenje žaga?

load...