10 uporabnih življenjskih hacksov, ki vam bodo prinesli več uspeha | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 uporabnih življenjskih hacksov, ki vam bodo prinesli več uspeha

10 uporabnih življenjskih hacksov, ki vam bodo prinesli več uspeha

Mnogi od nas bi bilo všeč, da so bolj produktivni. Potem še en ravnodušnost dan igranje Pokemon, gledanje Netflix in leno otresanje preko našega social media novic, smo zapustili z ting z obžalovanjem ugotavlja, da smo samo ni dobil dovolj od našega časa. Nismo storili dovolj.

Biti bolj produktivni v svetu, kjer obstajajo stalne motenj je ena stvar. Vendar je bolj produktivno, če je tako veliko storiti, je prav tako težko. S tako veliko klobuki nositi, to je enostavno, da bi poudaril, medtem ko poskuša hkrati. In ko multitask, produktivnost pade.

Čeprav ni čarobna palica, da postane bolj produktivni, obstaja nekaj stvari, ki jih lahko storite, da vam bo pomagal zaslužiti več narediti. Tukaj je 10 naših najljubših življenjskih produktivnost žaga, ki vam bo prinesla več uspeha:

load...

Redne premore

Če ne naredite premor pri svojem delu, ko se začnete počutiti preobremenjeni in pod pritiskom, bo vaše delo trpi kot rezultat. Poleg tega se bo produktivnost začela zmanjševati.

Polnjenje baterij je pomembna, in to je pomembno tudi, da ste korak stran od svojega dela, vsake toliko, da bi ga rešili kasneje s svež, jasnejši način razmišljanja. Ta vrsta psihološko razdaljo pomaga spodbujati nove perspektive, ki ustvarjajo boljše rezultate.

Samo reči ne

Ni je močna beseda, ampak je tudi z veliko negativnimi konotacijami, ki preprečujejo mnogi od uporabe bolj pogosto.

Ampak, če boste obdržali rekel, da vsem, ki prosi za pomoč, si boste ugotovili, da lastne ravni produktivnosti trpi kot posledica. Od zdaj naprej, naj se najprej in selektiven o tem, kdo ste rekli, da bi. Si nobene obveznosti, da bi kdorkoli, še posebej, če se ti bo upočasnilo.

load...

Prepoznajte vaše najbolj produktivnih ur in jih čim bolj povečati 

Ste zjutraj oseba ali ponoči oseba? Morda delate učinkoviteje popoldne kot ti zvečer?

Vsi imamo konsistentne vzorce, ko gre za produktivnost. Osebno sem sledil mantro, da je zgodnje ptice ulovi črva. Kot taka, da bi točko vstajati zgodaj vsako jutro in določa svojo stojnico takoj. Z okoli 2pm, začnem upočasniti.

Če veste, čas dneva, ko ste na svoje najboljše, da je pomembno, da jih čim bolj z ustvarjanjem urnik, ki vam omogoča, da delajo v teh urah.

Jesti The Frog najprej

Kaj mislimo, ko rečemo, da je treba najprej pojesti žabo? Jesti žaba v bistvu pomeni, da boste za dokončanje najtežjo nalogo dan prvi. Kako najbolj naporno nalogo najprej narediti pomeni, da bo preostanek dneva relativno gladko.

To je kramp, ki vedno deluje, kot je dokončanje, da je ena naloga, da vsakdo sovraži se boste počutili veliko bolje. Spravi se s poti zgodnjega bolj produktivni dan.

Izklop Distractions

Najprej, da je koristno, da prepoznajo svoje motnje. Ko sem prvič začel delati kot svobodni pisatelj, lahko grem tedne in tedne na vrhu moje igre. Potem, bi nenadoma obdobja stagnacije, kjer je moj produktivnosti upočasnila. Zakaj? Ker sem dovoljeno moj um, da se moti. V mojem primeru je bil fant, ki mi ne bi mogla ven iz moje glave.

Torej, kako sem rešila situacijo? I preklopi moj telefon izklopljen in ga pustil v drugi sobi. Če nisem, jaz bi ohranil to preverjanje vsakih pet minut, da vidim, če je imel texted.

Pomisli, kaj vas moti najbolj, in sprejeti ukrepe za njihovo odpravo.

Ohraniti občutek za zabavo v svoje delo

Produktivnost je mogoče enostavno zatreti s prevelikim pritiskom. Ko imaš nemogoče rokov za izpolnitev, lahko traja tudi zabavno stran od svojega dela. In ko je bila odstranjena zabave, je lahko težko ostati produktivni.

Vsa dela in ne igra res ne bi Jack dolgočasno fant. Ko delate, da je pomembno, da ohranijo element zabave v vsakem trenutku. Google je dobro znano, za uvedbo zabavo v delovnem mestu, saj vodi zaposleni srečni, in ohranja stvari razburljivo. Če imaš kaj veseliti, a ponavljajoče papirologije in roki, da se dogaja, da je težko ostati na vrhu svoje igre.

Zadremaj

Če bi odrasli res ob spal? Stavim, da bi morala. Čeprav je lahko vaš prijatelj Bastard, ker popoldanski dremež, naps imajo neverjetno zdravstvene koristi, ki povečujejo produktivnost.

Hiter mačka nap ima duševne in zdravstvene koristi, ki zmanjšujejo stres, se sprostite in vas naredi bolj pozorni in pripravljeni sprejeti ciljno črto.

Vsi smo dobili utrujeni kot dan nosi naprej. Torej, zakaj ne bi malo zadremal?

Ustvari glasbeni seznam predvajanja

Razmerje med produktivnostjo in glasbe je močnejši, kot si morda mislite. Glasba spodbuja ustvarjalne miselnih procesov, in slušalk bolj zanimivo in domiselno um. Albert Einstein poveča svojo produktivnost s poslušanjem glasbe.

Glasba pomaga tudi razpoloženje in boljše žganja ste, bolj verjetno ste, da dirko skozi svoje delo z obsodbo. Poskusite dajanje skupaj glasbeni seznam predvajanja vaših najljubših pesmi, ki jih poznate dobili načrpane in napolniti za delo.

Fix Up Your Diet

Eden od razlogov za upočasnjene produktivnosti je mentalna in fizična utrujenost. Če se ne moremo zdramiti iz psihiatrične spanca, smo komaj bo lahko na dirki po naši nalogi z Samozavest.

Zdrav način za povečanje svoje umske in telesne zmogljivosti je za jesti in piti bolje. Swap kave za vodo in junk hrane, sadja in zelenjave.

Imajo prost dan

Kljub temu, kar ljudje, ki delajo 80 ur na teden vam povem, ki delajo sedem dni na teden, ni dobro za vas, in to zagotovo ni dobro za produktivnost.

Ali vaš um in telo uslugo tako, da vsaj en dan odsotnosti z dela vsak teden, kjer si naredil popolnoma nič povezane z delom.

load...