10 zanimivih dejstev o ličenju, kar morate vedeti o | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 zanimivih dejstev o ličenju, kar morate vedeti o

10 zanimivih dejstev o ličenju, kar morate vedeti o

Egipčani uporablja Kohl na linijo oči

Naše sestre v Egiptu ustvarili nedvomno eden najboljših lepotnih trendov kdaj pot nazaj okoli 10,000BC. Potem, stari Egipčani uporabljali temno obarvan prašek narejen iz oksidiranega bakra, zdrobljen antimon, pogorelih mandlji, svinec, oker, pepela in malahit v vrstico nad in pod njihovim bičem linij. Ti je to v prepričanju, da bodo linije zaščitili svoje oči pred bleščanjem sonca in Kohl bi preprečili okužbe oči. Kdo je vedel?!

Sick vaših obrvi? Zgodnje japonske ženske pravijo, britje 'em off "

Ko imamo slab čelo dan, smo pogosto v skušnjavi, da bi britev na moteč malo dlake in jih vse samo obrije. Tako je eden od zanimivih dejstev o make-up je, da so ženske v Heian dobe v zgodnjem Japonskem dejansko dovolj pogumni, da sprejmejo to vrsto osvoboditve, in popolnoma odstraniti svoje obrvi las pred barvanjem na zamenjave v obliki v polmesec. Najbolj modna žensk je svoje pobarvane obrvi vse do blizu svoje lasišča. Presenetljivo videz, mislimo, da se boste strinjali.

load...

Beljenje zob zavije

Mi smo nekako bolan od videnje nešteto zob-beljenje orodja pljusknil čez naše Instagram vire, vendar pri raziskovanju, kako se punce in fantje iz prejšnjih let uporablja za to - smo štetje naše blagoslove. Ena od zanimivih dejstev o make-up je, da so stari Rimljani raje precej alternativno metodo za pladnje za beljenje, ki priljubljen Kylie Jenner in podobno, namesto grgranje z urinom, da bi dobili te bisernate beljakov sanjamo o. Očitno je amoniak v seču deluje kot sredstvo za beljenje. Ne, hvala.

Ličila past

Leta 1770 je Parlament v Angliji sprejel zakon, ki ščitijo ljudi, od "čarovništva" žensk, ki je nosil ličila. Z zakonom je določeno, da ženske ne smejo zapeljati ali izdati moške za zakonsko zvezo z "vonjev, barv, kozmetičnih opere, umetnih zob, umetnih las," in dejal, da "da je zakon, po prepričanju, se stati nična." Upamo, da bo dekleta takrat je parlament močno las Swish v odgovor na to zakonodajo. Hmmm.

load...

Zgodovina šminke je bruto

Če pogledamo v izvoru šminko, ki nam daje občutek, dobro, malo bolan. Tukaj je še ena od čudnih in zanimivih dejstev o ličila: Izkazalo se je, da je verjel, da so mezopotamskega ženske verjetno izumitelji šminka pred približno 5000 leti, s pomočjo zdrobljena dragih kamnov, da krasijo svoje oči in ustnice. Faktor ick prišel iz Kleopatra sama, let kasneje v starem Egiptu. Kraljica, ki služijo izgleda je njen podpis rdečo šminko iz krvi zdrobljenih Carmine hroščev, in mravlje. Grdo.

Renaissance Ženske želel bledo kožo za vsako ceno

Tukaj je še ena od zanimivih dejstev o ličila: v renesanse, je bilo zelo v modi, da imajo svetlo, neoporečnega kožo. Ženske bi si prizadevajo za dosego tega lepotni ideal, ki ga slikal zvarek iz karbonata, hidroksida in svinčevega oksida za ustvarjanje lepše videz. Zmes je privedlo do nekaterih resno neprijetnih stranskih učinkov, in v nekaterih primerih povzroča mišično paralizo. Tako Oo ni vredno.

Naključno tan

Bleda koža je bila, za dolgo časa, gledano kot končni znak lepote in razred v zahodnem svetu. Lepa, sijoča ​​polt videti smo zdaj vsi vedo, in ljubezen je bila najprej v modi modna ikona Coco Chanel, ki je po naključju našel sama malo preveč na soncu poljubila po potovanju v francoski rivieri. Se je vrnila v Pariz s penečim tan, in zanetila trend, ki smo jih še da bi se izogibali.

Maskara v viktorijanske dobe

Naslednja eden od nenavadnih in zanimivih dejstev o make-up je, da že v viktorijanskih časih, ženske v Veliki Britaniji, ki svoje domače maskara z mešanjem pepel in soka bezgovih jagod. Ti bi plašč zmes na svoje trepalnice, da jih potemni in jih narediti bolj vidno. Stavim, da si vesel, da si lahko poberem cev Maybelline zdaj, kajne? Zdi se, kot veliko manj težav.

Strup za damo?

V rimskih časih, ženske dajemo kapljice za oko, da bi njihovi učenci širijo, ki so menili, ki so videti bolj lepa in mikavna. Kapljice so bile narejene iz Belladonna, strupeni, ampak lepe rastline s temnimi, Inky jagode in rdeče rože. Belladonna je izjemno strupen in zaužil celo majhen znesek, je usodna za človeka. Vendar derivati ​​iz čistilne naprave, neverjetno, še vedno uporablja v zdravilih danes. Zdravnik lahko jo uporabite tudi kot Ancient Roman je storil - da širijo svoje učence pregleda oči.

Krvavitve za lepoto

Smo že ugotovili, da ženske v renesančnih časih šel na velike dolžine, da se doseže mlečno belo kožo, vendar ste vedeli, da je še ena od zanimivih dejstev o ličila, ki jih uporablja, da se namerno krvaveti? Ženske v tem obdobju uporabili namesto drastično metodo uporabe pijavke na kožo, da odteče kri (in posledično barva) na nadzorovan način. Alternativno bi včasih poševnica žilo in si dovolijo izkrvavim v skodelico, dokler ustrezno bledo. Mislim, da se bom kar tole zgrešek.

Upamo, da ste uživali spoznavanje čudno, whacky in zanimivih dejstev o ličila. Ali veste, vse bolj bizarne dejstva? Daj nam vedeti!

load...