10 zdrave hrane, ki vam pomaga, da izgubite težo hitro | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 zdrave hrane, ki vam pomaga, da izgubite težo hitro

10 zdrave hrane, ki vam pomaga, da izgubite težo hitro

Razen če se zgodi, da je zelo srečen, potem so možnosti, da nisi povsem zadovoljna s svojim telesom, in si želim, da bi lahko spusti nekaj kilogramov. Izguba teže, pa je lažje reči, kot narediti. Mnogi od nas, preprosto, medtem ko je videti le na piškotek, kup na funtov. To je zelo nepošteno, vendar obstaja rešitev. Če ste utrujeni, ni všeč svoje telo in si želiš, da bi lahko izgubijo težo, potem ta članek je za vas; bomo vam nekaj koristnih nasvetov, hujšanje, da boste z 10 primeri zdravih živil, ki vam lahko pomagajo shed funtov. Začnimo:

Grenivke - Sadje in zelenjavo je zelo pomembna in koristna za naše telo, saj so pakirani z vitamini, minerali in hranili. Grenivka vsebuje antioksidante, poznane kot fitokemikalije, ki lahko pomagajo nižje ravni inzulina, kar pomeni, svoje telo, je prisiljena za pretvorbo kalorij v energijo in ne shranjuje v obliki maščobe.

Hot paprika - Čili vsebuje kapsaicin, ki pomaga zatreti apetit in pospešila presnovo. Hot paprika lahko povečate telesne temperature in kot rezultat, vaš metabolizem je težje delo za ohranjanje te temperature. To ne pomeni, morate jesti celo čili za vsak obrok, vendar dodaja nekaj kocke narezan tiste za vaše obroke spet in spet lahko resnično začimb stvari malo.

load...

Cimet - Božič prihaja, in kaj boljšega časa za pogovor o tem prazničnem vonjem začimb. Cimet vsebuje sestavine, ki pomagajo nadzorovati raven inzulina, nižjo raven sladkorja v krvi, zniža krvni tlak in nižjo raven trigliceridov. Poskusite prašenje čaj žličko cimeta nad vašimi zajtrk kašo ovsa - ne samo, da je zelo okusna, vendar bo tudi vam pomaga shed teh funtov.

Mešani solate - To bi morali biti ne brainer res. Mešane solate so pakirani v zdravih hranilnih snovi in ​​so bogati z vitamini. Poskusi, da pazi na količino oljnih prelivi, ki jih uporabljate, ali še bolje, jim izogniti v celoti.

Piščančje prsi - Fileti brez kože piščančje prsi so odličen vir naravnih beljakovin in tudi z nizko vsebnostjo maščob. Ustvarite lahko različne okusne jedi z pustega mesa piščančjih prsi. Prepričajte se, da ste se odločili za kože piščančjih prsi, saj koža vsebuje vse maščobe.

load...

Losos - losos je super, zdrave maščobe bogato rib. Dobre maščobe, kot so omega-3 maščobne kisline lahko pomagajo pospešiti metabolizem, pomaga ohraniti vaše spoji odvodne, so dobre za vaše možganov, kože, las in tvojih očeh oči. Omega 3 maščobne kisline so precej dobro za vsak del vas. Losos je tudi naravno visoko vsebnost beljakovin.

Zelena - Zelena je polna vlaknin, kar je pomembno za dobro prebavo. Bogat z vitamini, kot so vitamin A, C, K, B2, B5 in flavonoidi zeleno lahko pomaga zaščititi naše celice pred poškodbami kisika, ohranjanje zdravja naših krvnih žil, kot tudi vseh organov.

Leča - leče so super, ker oni so fantastični naravni apetit. Ta zdrava stročnica pomaga znižati raven holesterola in stabilizira krvni sladkor. Leča vsebuje tudi kup vlaken in Lisnat, in oni so odličen vir beljakovin, to je razlog, zakaj vegetarijanci jih običajno radi.

Voda - Ok, tehnično voda ni hrana, ampak koga briga? Voda je tako zdravo in dobro za nas. Voda lahko zagotovo prav, ko poskušate izgubiti težo. Odloži tiste grozne prehrana sode in se odločijo za kozarec vode namesto. Vodni valovi toksine iz našega telesa, to je dobro za možgane in lahko poveča metabolizem preveč.

Temna čokolada - Ne nismo znorel, temna čokolada res lahko pomaga, da izgubijo težo. To je polna naravnih, zdravih antioksidantov, ki so bistvenega pomena za usklajeno delovanje telesa, zdravo presnovo in dober imunski sistem; temna čokolada lahko pomaga tudi "zdraviti" željo po sladki hrani. To ni izgovor, da bi jedli kilogramov njo na dan, vendar pa je nekaj manjših blokov lahko zdaj in potem se res zelo koristno.

Upam, da vam te zdrave nasvete prehranjevalne koristno.

Katera druga zdrava hrana vam je všeč, da jedo, ko se trudijo, da izgubijo težo?

Vas prosimo, da delite svoje misli o tej temi v komentar oddelku spodaj.

load...