10 življenjskih hack za premagovanje odlašanja | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 življenjskih hack za premagovanje odlašanja

10 življenjskih hack za premagovanje odlašanja

Zavlačevanje je sovražnik produktivnosti, zato je precej naše najhujši sovražnik (poleg akne).

In kot so akne, je težko premagati.

Ampak zakaj je to?

Čeprav akne je fizično in zahteva spremembe v naši prehrani osvojiti, odlašanje je psihološki. Pregrado zahteva spremembo svojega razmišljanja, ki zahteva, da premagovanje nekaterih duševnih ovir.

load...

Kot taka, premagovanje odlašanje ni enostavno.

Ne boj se, čeprav, pogumni neproduktivno vojak. Ker je dobra novica je, da je odlašanje ni bog, kot bojevnik, ki nikoli ne more biti poražen. Vse to se je nekaj eleganten življenje žaga in ste ga pretepli.

Za vedno.

Spreminjanje ravnanja tako, da postane navada je ključnega pomena. Dovolite nam, da pogled na 10 življenjskih žaga in nasvete o tem, kako premagati odlašanje.

Začetek Small

Skupna prodaja trik je, da začnete potrošnika off z nekaj velikega, preden spustite navzdol za nekaj manjše.

Zakaj? Obstaja veliko razlogov. Toda eden od glavnih razlogov za to je, ker so ljudje veliko več možnosti, da zavrne velika stvar, ampak toplo smeri manjše stvari. To se imenuje koncesija. Naenkrat, da majhna stvar izgleda zelo enostavno v primerjavi s tisto veliko stvar maščobe smo pravkar obrnil navzdol.

load...

Prav tako je eden od razlogov, da smo odlašali, ker mi preprosto ne želite storiti, da je veliko stvari, ki smo jih bili bojite. To je le prevelika in strah za vraga iz nas.

Torej, zakaj ne bi začeli z nekaj malega?

To je vse v tem, da vse pomembne začetku. In ko ste naredili začetek, lahko gradijo nov zagon, dokler ne pride iz oči v oči s to masivno stvar, ki jo je bilo zavlačevanja prej. In zdaj si pripravljen za to!

Prenesti aplikacijo

Obstaja veliko aplikacij produktivnosti na trgu v letu 2017, ki vam lahko pomagajo premagati odlašanje. Lahko uporabite te aplikacije za nastavitev časovnikov in roke, ter jih spodbuditi, da ostanejo osredotočeni na nalogo pri roki.

Odlašajo produktivno 

Poglejte, vsi procrastinates. Zavlačevali sem dve leti, preden sem končno sedel za pisanje tega članka.

Ok, hecam se. Toda vsi procrastinates. Ne otrok sam z besedami, da nikoli ne bo nikoli odlašajo kdaj bog tako darn, če ste prebrali ta članek.

Znova boste odlašajo. To je dano.

Moj nasvet je torej, da ko se znajdete odlašanje vedno odlašajo produktivno.

Kaj mislim s tem je, da namesto da bi gledal mačje video posnetke na YT, ker si ne želim dela, zakaj ne gledam motivacijski video namesto tega? Oglejte si nekaj navdihujoče.

Namesto nespametno otresanje preko vašega Facebook obvestilih, filma s strani narekovajev, namesto.

Odlašajo na tak način, da ste se sprožijo svoj um in dobili navdih za ukrepanje.

Izvajati deset minut pravilu

Še en dober namig o tem, kako premagati odlašanje je izvajanje pravilo deset minut. Boj odlašanje zahteva, da sprejme otroka korake namesto velikanske skoke. Namesto, da bi povedal, se boš dela za 5 ur naravnost, da si deset minut, da se delo na nalogi. Le deset minut.

Ne boste dobili veliko narediti, čeprav. Prav?

Napačna. Boste zaradi česar je začetek - kar je velik korak. In ko ste naredili začetek, boste veliko bolj nagnjeni k naprej dogaja.

Pazite izgovorov

Izgovori so morilec - vendar smo vsi jih radi!

Zakaj imamo radi njih tako? Ker so nas ven počne nekaj, kar ne želite storiti. Juhu!

Moraš biti zelo pozoren na vaših izgovorov. Tukaj je nekaj primerov:

"Utrujen sem."

"Nisem pri volji."

"Rok je ni še 3 dni. Začel bom jutri. "

"Pozno je zdaj."

Izgovori te ven iz delaš nekaj, vendar niso tvoj prijatelj. Kaznujejo vas na dolgi rok, ko je čas ujame na vas in kar naenkrat imaš 3 minute, da konča 5.000 besed esej OMG.

Odpraviti Distractions

Zavlačevanje se hrani s motnje. Čeprav je težje odpraviti tava um, to je enostavno odpraviti vidne motnje, kot so socialni mediji.

Če ne potrebujete telefona ob strani, ga premakniti v drugo sobo. Proč od televizije. Izključite usmerjevalnik, če je to mogoče.

Priznajo vrednost naloga

Eden od razlogov hranimo zavlačevanja nekaterih nalog je zato, ker smo vprašati, "kaj je v njem za mene?« In jih odgovora ni zadovoljen.

V bistvu, če izpolni nalogo nam ponuja malo-to-brez vrednosti, ne bomo, da bi porabili veliko časa, kako začeti na njem.

V lepo zvijal, bi morali začeti prepoznati prave vrednosti nalogo. Čiščenje ni res nobene dodane vrednosti v vašem življenju? Oh, res? Kaj pa prostor, ki jih ustvarja?

Delo na svojem eseju danes ne bo nobene dodane vrednosti za vaš dan? Kaj znanjem boste pridobili iz nje, pa tudi takrat, ko se bo sprostila, ko je to končano? Kaj pa veliki stopnji boste dobili tako, da si toliko časa, kot je mogoče, da delo na eseju?

Ne Cilj Za popolnost

Če ste strah ni na nekaj, ne bo. Saj ni treba, da si prizadeva za popolnost. Še en nasvet o tem, kako premagati odlašanje je ustavilo vse-ali-nič pristop, in ne pozabite, da je vsako dejanje boljša od nobene tožbe na vse.

Zapišite "bom naredil to"

Ljudje radi, da se dosledno. Mi sovražim biti v neskladju. Nedoslednost vodi v nenadzorovano, kaotično življenje. Doslednost, medtem, nam ohranja transport na ravni cesti. Lepo je biti dosleden.

V ta želja mora biti skladna, imamo tendenco, da sledite s pomočjo kaj smo omenjeni. Zakaj? Ker želimo biti dosledni! Naše besede spremenijo v naših vrednot - in želimo živeti do teh vrednot.

Na primer, če poveš prijatelja, ki ga "dolgujem jim uslugo", ki ste jih morda rekel ohlapno v tistem času. Toda ta občutek dolga visi nad vami toliko, da ste pripravljeni sodelovati in jim narediš uslugo, kadar koli zaprosi za to - ker želite biti dosledni. Če ne bi rekel, da jim dolgujem uslugo, bi bilo manj verjetno, da se pozitivno odzove, če so zaprosili za pomoč.

To psihološko orožje deluje učinkovito, ko gre za odlašanje. Z zapisala boste naredili tako-in-tako stvar, ste bolj verjetno, da to storite, kot če ga ne bi zapisali. Zakaj? Ker si želite biti dosledni! To je preprosto, vendar pa tako učinkovito. Poskusi.

Ne počutim kot žrtve

Veliko nas obnašajo kot razvajeni najstniki, ko gre za začne na nalogo. Imamo miselnosti, da nismo odločili narediti nekaj - mi pa povedali, da to storite. In tako smo se ga izklopi, ker bi raje nekaj narediti, da smo se odločili narediti.

Še en dober namig o tem, kako premagati odlašanje je, da spremenite svoj način razmišljanja. Stop občutek manipulira. Nimate za to - hočeš, da to storijo. Zakaj? Ker to bo prinesla dodano vrednost v vašem življenju.

Kako premagati odlašanje? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...