10 življenjskih hack za prosti, udoben dom | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

10 življenjskih hack za prosti, udoben dom

10 življenjskih hack za prosti, udoben dom

Pravijo, da je nered doma vodi v nered mislih. Če se počutite, kot da živiš v mestu bomb v tem trenutku, lahko naše preproste življenjske žaga pomaga, da jasno, vse ostanke in dobite hišo organizirano in udobno enkrat.

Tek organizirano hišo, ni enostavno, če obstaja nekaj dejavnikov, ki igrajo proti vam. Morda ste neorganiziran oseba po naravi, ali pa imaš moža in otroke, ki puščajo sled nered vsakič, ko hodi skozi prostor. Po nekaj tednih poskuša, da je vse urejeno, ste na koncu ugotovili, da je brezupno. Pravkar si niso bili urezane za to.

Stvar je v tem, vodenje hiše lepo in urejeno dejansko ni tako težko, kot se mnogi od nas verjela. Vse to se je po nekaj preprostih nasvetov in trikov, da obnovite svojo nekdanjo slavo navlake.

load...

Pomembno je, da boste obdržali svojo hišo organizirano, preveč. Saj so študije pokazale, lahko nered negativno vplivajo na naše možgane, tako da mi ne opravlja na naše najboljše. Produktivnost upočasni in se počutimo preplavljen s stresom.

Na srečo, obstaja nekaj enostavnih za izvajanje življenjskih žaga, da lahko čiščenje vašega doma, tako da je bilo vrnjeno v nekdanji prijetnem, domačem slavo. Oglejmo si na 10 izmed njih.

Shoebox predali

Dobil nekaj starih škatlah za čevlje, ki ležijo okoli, da so dodal še več nered v vaš dom?

Vse, kar imamo. Zaradi neznanega razloga, nihče ne želi, da bi vrgel stare škatlah za čevlje proč! Ampak zakaj? Nimamo skrbi metali plastične vrečke proč, ampak ko gre za škatlah za čevlje, jih spravite nekam, verjetno zato, ker mislimo, da bo prišel v koristna v nekem času ali drugo.

load...

No, zdaj je njihov čas, da dokaže svojo vrednost. Zdaj je čas za skromnih shoebox, da v središču pozornosti in sveti kot zvezda.

Shoebox predal je neverjetno zamisel. Namesto, da leži križem rok na svojem nadstropju, ki jih lahko uporabite, da je to kot dodaten prostor za shranjevanje.

"Končno! Imam uporabe! «Je vzkliknil vesel shoebox.

Get Smart z magneti

Magneti so vedno tiste zabavne stvari, ki jih sel okrog z kot otroci, vendar ste vedeli, da lahko magnet izkaže, da je eden od vaših novih najboljših prijateljev, kot ste si prizadevajo, da de-vidijo na njega?

Ja, mount dober velika magnet na vaši steni in ga uporabi za pin poljubno število kovinskih orodij.

Pravilno Pod kuhinjsko korito Storage

Pod kuhinjsko korito je smešno mesto, kajne? Spomnim se, ko moja mačka zašel pod umivalnikom in dobil tam ujet. Slišal sem njene obupane mijavkanje, vendar nisem mogel najti! Kakšen lopov!

Mi vsi shranjevanje stvari pod našo pomivalno korito, vendar sem lahko stavil, da nekaj imaš zelo urejen prostor za shranjevanje tam dol. To je verjetno, da je vsaka bit in bob si lahko zamislite se skriti proč tam spodaj, od držijo folijo za prah.

In vse to je nered.

Odličen način, da organizirajo svoje stvari pod kuhinji je povezati napetosti palico od konca do drugega. Potem, visi svoje zaloge izven nje. Čistega!

Recikliraj svoj Wet Wipe Kontejnerji

Lahko mokro brisanje posode res življenje po vsebujejo vlažnih brisač? Stavim, da lahko.

Jih reciklirajo za shranjevanje plastičnih vrečk.

Obrnite okvir za sliko v seznam opravkov

Prva stvar, kdo bi moral storiti, ko poskušajo priti bolj organizirano je ustvariti seznam "opravil".

Toda zdaj, ste verjetno dobil OGROMNO seznam opravil v-čaka. Kot ste ustvarili brez navlake doma, bo veliko nalog, da ste zasedeni vsak dan.

Kot tak, boste v najboljšem primeru potrebujejo nov seznam opravil vsak dan. Mi lahko pomaga pri tem.

Bodite stekleni okvir za sliko je, da je trenutno ni v uporabi in kupiti suho brisanje flomaster, če ga še nimate.

Nato napišite svoje opravil na začetku dneva pred drgnjenje off na zaključku.

Lepo Razporedi Vaš ličila

Če ste tip ženske, katerih ličila je razlilo povsod znotraj (in zunaj) predala, zakaj jih vse ne dajo lepo v začimb omaro?

Uporaba Velcro učinkovito

Obstaja veliko veliko načinov uporabe ježkom. Spomnim se prvič dekle na moji šoli nosila velcro čevlje v nasprotju z vezalkami. Bil sem presenečen! Bilo je tako kul.

Velcro je super, ker je tako lepljiv. Če ste ne že pridružili pike, kar mislim, da bomo uporabili velcro obesiti nekaj gor.

Ampak kaj? Vse, kar si lahko zamislite! Moj predlog je, da se napad trak Velcro na enega od ljubki igrače vašega Otroško in en trak na steno, nato pripeti igračo na steno.

Ljubki igrače - čeprav je srčkan in ljubki - ponavadi levo vsem nadstropju otroke. To je odličen način za razjasnitev nekaj prostora.

Message Board nakit Holder

Namesto pripenjanje sporočil na oglasni deski, zakaj ne pin svojega nakita namesto tega?

Turn Your Old lestev Into nočno omarico

To je bila ena ideja, ki sem udaril ob ko sem bil tako uničen z našim starim stepladder da sem dobesedno pripravljen, da ga vrgel skozi okno. To je bil visi okoli naše hiše mesecev, nič ne delaš, zlasti z izjemo že na poti. Bil sem bolan na smrt, da jo vidi in je bil prispevati k nereda.

Potem, eno noč sem jo pustil v moji spalnici po uporabi zamenjati žarnico. Naslednje jutro, ko je moj mož prinesel svoj zajtrk v postelji, je postavil skodelico čaja in knjige o stepladder, s čimer se je reimagining kot nočni omarici!

To je super, ker si lahko postavite nekaj na vsakem koraku, sprostitev nered in dobili uporaba iz vašega stepladder vsakič, ko nisi, uh, stopil na njej.

Lahko tudi barve, da se ujemajo estetiko vaši spalnici je.

Uporaba Old Zaboji Za Wall skladiščnih košar

Zaboji poglej malo grda. Ampak, če si jih slikal v pastelnih barvah in jih nohtov na vaši steni, bi jih spremenili v odlično prostora za shranjevanje, ki dodaja malo domačnosti v vaš dom.

load...