12 datumov poteka veljavnosti izdelkov za ličenje, ki jih morate zapomniti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

12 datumov poteka veljavnosti izdelkov za ličenje, ki jih morate zapomniti

12 datumov poteka veljavnosti izdelkov za ličenje, ki jih morate zapomniti

Naložbe v visokokakovostno ličila, je treba za vsako žensko, ki želi videti njen najboljši. Toda tudi najboljše kakovosti - in najdražji, oziroma - ličila ni večna. Vendar pa veliko se trudimo, da visi na naši maskara in eyeliner, bo prišel čas, ko se bomo morali, da dela z njimi, da bi se izognili zdravstvene težave, zaradi bakterijske nastane. Vsaj to lahko naredimo, je izgubila lastnosti, za katere ste kupili, tako da pazi na naslednje roke trajanja:

1. Svinčnik linijskih

Dobra novica, saj lahko svinčnik eyeliners traja največ tri leta, čeprav nekateri viri ta podaljša za pet let. Oni komaj pokvari ali razvijejo bakterije. Če poskusite trik obračanja svinčnika folijo v gel liner - s segrevanjem z vžigalnikom za dve sekundi - lahko prepričani, da tudi če obstaja sum na prisotnost mikroorganizmov v njej, pa ne bi preživela.

load...

2. Senčila

Nekateri velikodušno da ima enak rok kot svinčniki, drugi pa ga narežemo na dve leti. Kljub temu, dve leti je precej dolgo časa, še zlasti, ker lahko uporabite tudi senčilo za veke kot oblogo ali kot bleščice za jasno lak za nohte. Če ga uporabljate v vseh teh pogledih, vam ne bo treba skrbeti za roke trajanja.

Losjon 3. Telesa

To ni nujno ličila, ampak je del lepotne rutine. Prav tako ima dolgo življenjsko dobo - če je v posodi črpalko, vas bo trajal tri leta, vendar le teoretično, saj losjon za telo, je nekaj, kar pogosto uporabljate. Kljub temu pa dobro vedeti.

load...

4. Powder

To je eden izmed dolgih delovnim časom, in da lahko traja toliko kot dve leti. Dobro je vedeti, ker ne bi bilo mogoče uporabljati v prahu vsak dan, in to bi bila pametna odločitev. Čim manj, tem bolje je, kaj so najnovejši trendi ličila predpiše.

5. Blush

Blush lahko traja tudi dve leti, kar je dobro, če ga ne uporabljate vsak dan. Po drugi strani pa lahko uporabite veliko drugih stvari, kot blush, kot so šminke ali senčil, tako da to ni res nujno.

6. Tekoče temelj

Ta ima tudi dolg rok trajanja, do dveh let, če se uporablja redko. Vendar pa nekateri viri to drastično na šest mesecev do enega leta, da se na varni strani morda. Poglej na ta način: če boste vlagali v osnovo (ali korektor, imajo enako življenjsko dobo), ste verjetno, da ga redno in pogosto uporabo, tako da ne bo treba trajala dve leti.

7. Čistilo za obraz

Krema ali gel, razsodba o teh je do 12 mesecev. Seveda, glede na to, da se uporabljajo dnevno, z ali brez ličil, zaradi obsega onesnaževanja zraka po vsem svetu, pa je malo verjetno, da bi dobili njihove starosti v miru.

8. Mascara

Ko gre za oči, ni prostora za kompromis: mečejo svojo maskaro šest mesecev po tem, ko jo odprete ali na prvi pogled grudast in izsušitvijo. Enako velja tudi za tekoča eyeliners preveč, tako da, če boste uporabili samo obloge od časa do časa, vlagati v svinčnik.

9. Senčila

Ustnic obloge so dolge oldtimerja tudi z najdaljšo življenjsko dobo treh let. So drugi, ki niso bistveni dodatek za vaš ličila vrečko, ampak če že vztrajate pri imajo eno, gre za redne tiste, ne glede na model push-up, ki je prekinil enostavno in nikoli ne moremo vedeti, koliko od tega je ostalo.

10. Ustnice sijaj

Nekateri viri daje ta izdelek življenjsko dobo dveh do treh letih, vendar smo pripravljeni staviti, da nekaj lip glos preživijo do naravnega konca svojega življenja. Enostaven za uporabo, super s katero koli videz, glos za ustnice, so pogosto boljša alternativa od šminke, in ker so manj trajne, smo vajeni, da jih ponovno prijaviti bolj pogosto.

11. Lipstick

Mnenja se razlikujejo glede dolgoživosti šminke. Nekateri pravijo, da lahko traja dve do tri leta, in obstajajo nezanesljivi dokazi, da so nekateri dobri za uporabo po več kot petih letih, vendar so to izjeme. Na splošno, šminke trajala nekje med eno leto in tri leta, če so pravilno skladiščeni, in sicer izogibanje ekstremne temperature.

12. Nohtov poljščina

To je dobro za eno leto na najbolj, tako da uporabite svoje najljubše barve bolj pogosto, da se prepreči da bi jih vrgel proč. Tudi, če ste se spraševala, ali želite kupiti lak za nohte ali ne, potem ne - verjetno, da boste morali znebiti skoraj nedotaknjene steklenice po 12 mesecih.

Poskrbi za vaše izdelke ličila

Bodite pozorni na vaše ličila in vaše uporabe orodij, kot so spužve in krtače. Redno čistite krtače, vsakih nekaj tednov, ki jih pranje z blagim šamponom, vendar ne da bi jih namakanje v vodi. Po vsaki uporabi operite gobe in jih vrgel proč po šestih mesecih, imajo rok uporabe, kot tudi. Razen, da poskrbite, da so vsi pokrovčki so priviti na tesno in ne izpostavljajte nobenega ličila ekstremnim temperaturam.

load...