15 najboljših živil za hujšanje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

15 najboljših živil za hujšanje

15 najboljših živil za hujšanje

Čeprav je dober zdrava prehrana šteje, da je dobra stvar, danes, izguba teže ne zahteva, da se popolnoma prenehali jesti.

Danes pa govorimo o 15 najboljših živil za hujšanje.

Obstajajo načini, da izgubijo težo, ne da bi se gospodarstvo iz prehranjevanja. Spodaj je seznam 15 najboljših živil jesti, da izgubijo težo; Naslednjič, ko bo potovanje v supermarket, poskrbite, da bo ta seznam v mislih:

load...

• Sadje in zelenjava - Voda lahko resnično pomagajo pri izgubi teže. Sadje in zelenjava, ki so bogata z vsebnostjo vode lahko napolni; To je dober način, da izgubijo težo, saj je ta vrsta hrane ni treba biti pripravljen; lahko jeste svežega sadja in zelenjave, kadar hočeš. Glavni nasvet: poskrbite, da je hrana, ki jo izberete, je bogata z vsebnostjo vode in vlaknin.

• Solata - En funt od Solata vsebuje le 60-70 kalorij; to je zelo prehrana prijazno hrano. Solata je odličen vir magnezija, kalcija, železa, vitamina A, B - 6 in C ter folne kisline. To pomaga urejati krvni sladkor in so dobre za imunski sistem.

• Redkev - Redkev so uživali v solatah in Solata od zelja. Polnjene so s folno kislino, kalij in antioksidantov. Redkev vsebuje tudi žveplove spojine, ki pomagajo prebavni sistem bolje deloval. Redkve koren je dobro, vendar tudi tudi to je repe, saj vsebuje kalcija in vitamina C.

load...

• Špinača - Špinača ima veliko prednosti; se lahko uporablja čez solate, zelene napitke ali jedel z drugimi jedmi. Vsebuje kalcij, železo, magnezij in vitamini A, B - 6, C in K.

• grenivke - Grenivka je treba vedno upoštevati pri načrtovanju za hujšanje. Bogato z vitaminom C, je dobro za srce in kalij, folno kislino in njene vlaken, je zelo dobra za hujšanje.

• Cvetača - Jejte sveže cvetača, bodisi surovo ali dodal v juhe, je dober vir Lisnat, magnezija in vitamina C.

• Zelje - Zelje je dober vir hrane, ki lahko spodbudi imunski sistem. Lahko se porabi na različne načine; ga uporabljajo v solatah ali coleslaw, bodisi tako, da je eden izmed najboljših živil jesti, da izgubijo težo.

• Brokoli - Brokoli je tudi veliko hrane, ki vam lahko pomaga shed funtov; vsebuje kalcij in vlaken. Lahko dodate med obroki, da izgubijo težo hitreje.

• Fižol - Eden od načinov, da izgubijo težo, je, da ostanejo v celoti za daljši čas. Fižol lahko storite trik; vsebujejo proteine ​​in imajo visoko vlaken. Prebavljajo počasi, ki vas vodi proč od porabijo več hrane.

• Matice - poleg glavne obroke, ob zdravih prigrizkov lahko tudi vam pomagajo slim navzdol. Uživanje arašidov, orehov, mandljev ali orehov bo jeste manj, ko ste vzeli obroke.

• Jabolka - Uživanje surovega jabolka lahko pomaga veliko bolj učinkovito izgubiti težo, kot, na primer, pitje za jabolčni sok. Surovo sadje vsebuje vlakna, ki jih je težko najti v svojih drugih oblikah. Eating jabolko bo zapolnila si hitro. Prav tako vsi vemo, da jabolko na dan odžene zdravnika stran. 😉

• juha - juha je zdrava in jo pri tem pred obrokom boste vodi od prenajedanje. To je eden od najbolje varovanih zdravih prehranjevalnih skrivnosti azijske prehrane. Prepričajte se, da je juha, ki temelji juha in ne dodajajte nobenega dodatnega posipa za povečanje kalorij. Naj bo do največ 150 kalorij.

• Jogurt - Jogurt lahko tudi pomaga pri hujšanju; številne študije so že izkazali prav. Porabijo ga tako, kot želite, in to bo pomagalo pri prašijo funtov. Na primer, če si lačen ponoči, si jogurt, namesto da uživate v špageti bolognese.

• Temna čokolada - To je odlična novica za vse ljubitelje čokolade. Ne samo, da temna čokolada je zelo okusna, ampak tudi to je bogata z antioksidanti. Bodite temno čokolado med obroki in boste na koncu jedo manj junk hrane.

• Granatna jabolka - Granatna jabolka so malo kalorij in so bogate z vlakninami in vitamini. Ob jim kot majhne prigrizke med obroki lahko preprečijo, da jedo hrano z več kalorij. Granatna jabolka so sočno in ima čudovit okus. Ali ni to odličen prigrizek ?!

Če imate željo, da shed funtov in niste ljubitelj težke telesno vadbo, potem, boljša možnost za vas bi bilo, da bi jedli vrst živil, ki vam lahko pomaga izgubiti težo. Obstaja veliko več hrane tam zunaj, ki vam lahko pomagajo slim navzdol. Izguba teže zahteva preprosto logiko: da bi prelil telesne teže, boste morali jesti manj kalorij, kot tisto, kar gorijo. Mnoge vrste živil, bodisi surove ali proizvedeni, lahko dajo dodatno težo na telesu. Namesto da se osredotoča na jedo manj, jedo prave vrste hrane vam bo pomagal pri izgubi teže, kot tudi vodenje vaše raven energije.

Prav tako ne jedo junk in predelanih živil in se prepričajte, da pijete veliko vode, če želite imeti trajen uspeh hujšanje.

Upam, da vam bo ta seznam najboljših živil za hujšanje in teh zdravih prehranjevalnih nasvetov koristnosti.

Katera druga najboljša hrana za hujšanje vam je všeč tudi v vaši prehrani? Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...