15 nasvetov za maskare: naredite trepalnice po svojih najboljših močeh | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

15 nasvetov za maskare: naredite trepalnice po svojih najboljših močeh

15 nasvetov za maskare: naredite trepalnice po svojih najboljših močeh

1) Nanesite maskaro po senčil, kot je to senčilo ne bo padel na tla in sedel na svoje trepalnice, ki lahko izgledajo res bizarno.

2) pred nanosom maskare vedno curl svoje trepalnice. To vam bo dala učinek širših oči in se boste videti bolj budni. Nikoli ne uporabljajte trepalnic Vikler na trepalnice z maskaro na, ker jih, in koder lahko prekinil, tako ali tako, bo videti nenaravno. Nočemo skrivljene in clumpy trepalnice.

3) pri uporabi maskara Uporaba "cik-cak" tehniko. Pojdite iz korenin v drobnih cik-cak gibi navzgor do konca vaših trepalnic. To bo pripomoglo obseg in trajanje, kot tudi pomoč za zmanjšanje dol kepe.

load...

4) Pomigajte svoje trepalnice na dnu, bo to, da bodo videti debelejši.

5) Če so nekatere od vaših trepalnic zlepiti skupaj - uporabite čisto trepalnic glavnik krtačo in loči jih, poskusite to storiti, če je maskara še ni suha.

6) Če se zavzemamo za dolge trepalnice in "polno videz" izbral "črn črno" maskaro, ker je to edina barva, ki lahko vaše oči izstopajo in da bo vaše trepalnice zdi neverjetno dolgo, z veliko prostornino.

load...

7) Če niste zadovoljni z eno plastjo maskara - umila trepalnice (z malo bujno glavnikom) in nato nanesite še eno plast maskare dodati volumen, vendar nikoli ne uporabi drugo plast maskare, ko je prva mar " t ni suha. Le na ta način vaše trepalnice bodo videti bolj obsežni in to - brez grud.

8) Če ste po veliki volumen, poskusite prahu vaše trepalnice pred nanosom maskaro.

9) Če je packa na veko ob uporabi maskara, si vatirano paličico, rahlo jo pomočite v svoj temelj in odvzela neželeno maskara mesto z vrtenjem vatirano paličico.

10) Uporabi posebno osnovnega premaza ali trepalnic premaz pred nanosom maskare, bo dodate volumen in dolžino vaših trepalnic. Če nimate premaz, lahko poskusite uporabiti preprost oči kremo na vaše trepalnice in pustite, da se posuši, šele nato nanesite maskaro. To bo addd dolžino in vlažijo vaše trepalnice.

11) Ne pozabite kotičke oči, saj so vaši najdaljše trepalnice nahaja točno tam. Ko ste končali uporabi maskara, zaprite oči in se uporabljajo malo bolj na trepalnice vogalu bo iz korenin - navzgor.

12) Obstajajo različne vrste maskar na trgu: ena za volumen, za dolžino, curling in vodotesna, kot tudi Máscaras različnih tonov in barv. Vedno lahko poskusite, da jih združiti. Na primer, maskara daje volumen, skupaj s tisto, ki daje dolžina lahko velik vpliv na vaše trepalnice. Ali lahko poskusite uporabiti črno maskaro na zgornje trepalnice in rjave ali sive barve - na nižjih, da bi dobili bolj prefinjen rezultat.

13) Uporaba vizitko uporabljati maskaro. Ta trik je zelo preprosta: dati kartico na veko, tik nad trepalnice. Če ste nežno dvignite kartico z veko vedno v stiku, bi morali videti vaše trepalnice, ki se dvigne navzgor, kot tudi. Nato pride maskaro na trepalnice proti kartici. Na ta način ne bo madež veke, boste uporabljati maskaro za vsako od vaših trepalnic enakomerno brez luščenje, in na ta način lahko celo curl trepalnice malo, ki so jih proti pritiskom na kartico s svojim maskara krtačo.

14) Privoščite svoje trepalnice na podoben način zdravljenje vam lase. Lahko pogojuje svoje trepalnice z uporabo oljčnega olja ali eno ricinusovo (dejansko se bodo vse druge vlažilec opraviti). Bolje je, da uporabljajo te vrste proizvodov, tik pred spanjem, ko ste končali odstranite vse ličila.

15) Ali vsak dan, ne uporabljate vodoodporno maskaro, saj je odstranitev zahteva veliko časa in truda, kot tudi potegnete v nežno področje okoli oči, ki ima lahko velik vpliv s časom. Prav tako lahko vodoodporna maskara izsuši vaše trepalnice in jih šibkejši... To je ok, da jo uporabljajo redko, le takrat, ko ste res potrebujejo vašo maskara biti vodoodporna, na primer, ko greš na bazenu ali pa na plaži.

Upam, da ste našli nekatere izmed zgoraj navedenih nasvetov koristnosti. Prosimo, delite svoje najljubše nasveti maskara z menoj v razdelku komentarje.

Bat vaše trepalnice in leteti! 🙂

load...