20 nasveti in hacks za nanašanje ličila | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

20 nasveti in hacks za nanašanje ličila

20 nasveti in hacks za nanašanje ličila

Saj ni treba, da ličila strokovnjak, ali preživijo ure in ure pred ogledalom, da bi dosegli popoln videz za vas, ker, na srečo, obstajajo obremenitve nasvetov uporabe ličila in triki, ki bo stvari lažje za vas. Tukaj je seznam nekaterih od teh trikov, ki lahko pospešijo jutranji make-up rutino in vam prihranijo denar preveč. Preberite naše dvajset treba vedeti, ličila aplikacij žaga in morda celo naučili nekaj novega!

1. Nariši hashtag za takojšnje dimljen oči

Za hiter in enostaven način, da bi dobili dimljen oči sestaviti oznako teme, rahlo nagnjena, na zunanjem kotu vek. Potem, mešanica ličila v, od zunanjega kota proti sredini očesa, in boste imeli takojšen dimljen oči učinek.

2. Segrejte vaš trepalnic Vikler za dolgotrajno curl

Če boste ogreli svoje Vikler trepalnic, bo to lažje curl svoje trepalnice in ukrivljanje bo trajalo veliko dlje. Deluje na povsem enak način, kot je gretje orodja za las storiti. Beseda opozorilo, čeprav nimajo navijalke preveč vroče ali si lahko zapišeš svoje veke. Bodi previden.

load...

3. Znamka lak za nohte barva izstopa več

Da bi se barva laka za nohte bolj žive in, da bi bilo videti bolj kot barva, ki je prikazana na embalaži, najprej dati vaši nohti plast belega laka za nohte, počakajte, da se posuši in nato nanesite barvne nohte na vrhu. Bela nohte ustvarja odlično izhodišče za obarvani in boste lahko videli celoten učinek barve.

4. Prihranite denar na tekočem ličila

Ne zapravljajte denarja nakupu novega cev tekočega ličila, ko je še vedno veliko ostane v cevi. Če odrežite cev na dnu, boste ugotovili, da obstaja veliko povsem uporabne ličila levo. Nato ga lahko zajemalka ven in ga shranite v nekaterih plastičnih lončkih in jo uporabite pozneje.

5. Poskrbite, lip gloss iz senčilo

Ko imate senčilo za veke, ki je prekršila, ali je skoraj zmanjkalo, lahko daš to novo življenje in jo uporabite kot ustnic sijaja, namesto. Preprosto zatrli senčilo za veke v prahu in ga zmešamo z nekaj karitejevega masla ali vazelina za ustvarjanje svoje domače lip-gloss.

load...

6. Uporaba korektor pravi način prikriti temne kolobarje pod očmi

Najboljši način, da se skrije zabuhle oči, ali podočnjake, se uporablja korektor v obliki trikotnika z bazo trikotnikov tik pod linije trepalnic. To bo učinkovito skriti vse madeže in bo dvignite celoten obraz in da bo vaše oči videti svetlejši.

7. Naj maskara off kožo

Najlažji način, da maskaro na trepalnice in izklop kožo je, da uporabite žličko. Držite žličko za oči, pod trepalnice in vsak presežek maskara bo padla na žličko in ne na kožo.

8. Get debelejše trepalnice na enostaven način

Je poceni in enostaven način, da bi dobili debelejše trepalnice, ne da bi porabili obremenitev denarja za širok zgoščevalno maskaro. Samo prah nekaj prosojno prahu na vaše trepalnice med slojev maskare in da jih bo zgostitev gor lepo.

9. Polepšajte svoje oči

Če želite ustvariti videz svetlejše, široko odprte oči, morate uporabiti svetlejše barve v samo na pravih mestih. Uporabi svetlobne odtenke, kot so bele ali svetlo bež, do notranjega kotička očesa, središču zgornje veke in desno pod vašim čelo. Potem lahko uporabite temnejše odtenke v gubo in dobro zmešajte.

10. Shrani usahnil maskaro

Ko prideš proti koncu steklenico maskaro, da se lahko začne, da se posušijo. Ne zavrzite, čeprav, saj si lahko dal vlago nazaj v to z nekaj kapljicami solne raztopine in da ga bo nazaj v prvotno doslednosti in da bo delo prav tako dobro, kot je to storila prej.

11. Stop šminka dobili na zobe

Če želite ustaviti tiste nadležne malo bitov šminko dobili na zobe, pop prstom v ustih, ko ste se prijavili svojo šminko, zaprite svoje ustnice okoli njega in znova potegnite prst ven. Vsak šminka, da bi našel svojo pot na zobe bo zdaj na prst.

12. Kako ustvariti popolno Cupids lok?

Tukaj je preprost način, da dobite prefektom Cupids lok. Uporaba svinčnik za ustnice iste barve kot vaše šminke, pripravi »X« v središču vašega zgornjo ustnico, nato pa uporabite svojo šminko, z uporabo "X", da vas vodi. Boste dobili popolno obliko za vašo šminko in to vam bo brezhibno moliča.

13. Znamka šminka trajajo dlje

Stare lepotni triki so pogosto najboljši triki in ta zagotovo deluje. Ko ste uporabili svojo šminko, postavite košček tkiva preko ustnic in nato njeno stemnilo s prosojno prahu. Prašek bo določila šminko in bo ostal v veljavi za veliko dlje.

14. Kako, da bi dobili popolno krilatega eyeliner?

Winged eyeliner je lahko težavno in morate mirno roko, da jih pripravijo v prostoročnih. Lahko bi bilo delo veliko lažje, če boste uporabili žličko, da vas vodi. Uporabite zunanji zaokroženo rob žlico, ki se nahaja nad veko in potem je enostavno slediti žlico in dobili lepe, urejene proge.

15. Drugačen način uporabiti maskara

Večina od nas dobil so uporabljali uporabljati maskaro v navzgor gibanju. Ampak, če ga uporablja pometanje pomika proti notranjih kotičkih oči, odpira trepalnice več in bodo trepalnice videti veliko debelejši.

16. Vedno preverite ličila v naravni svetlobi

Ti pa res ne morem povedati, kaj bo vaš make-up izgledal, dokler ne dobite zunaj v neko naravno svetlobo. To je vedno dobra ideja, da bi vaša ličila hiter pregled, in se ga dotaknite, če boste morali v avtu, preden greš ven. Svetloba se bo na prostem, bi bilo veliko lažje najti nobene napake.

17. Obrniti črtalo svinčnik v gel

Lahko bi eyeliner svinčniki, veliko lažje za uporabo, tako da jih prvem segrevanju v ognju od vžigalnik. Warm konico svinčnika na plamenu le sekundo ali dve, nato pa se mu približno deset sekund, da se ohladi, še preden jo uporabite.

18. Suho ličila hitro s fenom

Ko ste v naglici in ne more čakati na ličila, da se posuši, lahko pospeši proces tako, da ga daje pišu s svojim fenom, določenem v hladnem okolju. Nekateri izdelki, kot so barvila ali kremo, je treba popolnoma posuši, preden se lahko prijavite še več ličila in ta mali trik bo to posuši veliko hitreje.

19. Znamka odstranjevanje bleščice lak za nohte enostavno

Lahko bi odstranitev bleščicami nohte enostavno z uporabo plast belega lepila najprej kot bazo. Potem, ko ste pripravljeni, da sprejmejo nohte off, da bo samo lupino pravico off z lepilom.

20. Naj oči večji z belo eyeliner

Če želite ustvariti iluzijo večje oči, uporabljajo belo črtalo za oči za vašo vodno gladino, namesto temne. Res naredi velika razlika, kako vaše oči videti. Če ne želite, da ga uporabljate v celotni dolžini, če vaše veke, uporabite belo eyeliner v notranjih kotičkih oči, ker je to dobro deluje preveč.

Katere so vaše najljubše nasveti ličila aplikacij in žaga?

load...