35 nasvetov za izgubo teže | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

35 nasvetov za izgubo teže

35 nasvetov za izgubo teže

1) Nadzor svoje dele. Servirni velikosti mesa in rib, na primer, bi morali biti o velikosti kart in prestajanjem vse ostalo bi bilo prilegajo v dlan.

2) Poslušajte svoje telo in ne še naprej jesti čutite že zadovoljni, včasih je ok, da pusti hrano na krožniku.

3) Ne poskušajte shujšati prehitro. Postopna izguba teže bo imela trajne rezultate.

4) Več o tem, katera živila so zdrava in katere niso prehrana prijazen.

5) Če želite izgubiti težo - izogniti predelane belega kruha, se odločijo za cel kruh zrn namesto. Le ta sprememba lahko pomaga, da naredi veliko razliko v procesu postajajo tanjši.

load...

6) Poskrbite, da jeste veliko vlaknin, je bistvenega pomena za vaš prebavni sistem, za povečanje vaš metabolizem in za naravno razstrupljanje telesa.

7) Pijte veliko vode vsak dan. Poskusite pitje kozarec vode 20 minut pred jedjo.

8) Nikoli ne prinese domov nobene junk hrane.

9) Izogibajte se čustveno prehranjevanje, vodi le slab občutek kasneje.

10) Ustvarjanje razporeda obrokov, napišite točen čas vaše obroke in prigrizke in vztrajati pri tem.

11) Poišči prijatelja, ki ima isti cilj - izgubiti težo. Takole ste tako bo ostal na pravi poti.

12) Dance pogosto. Ne samo, da bo to pomagalo, da izgubijo težo, ampak tudi v boju proti stresu in spravil v odlično razpoložen.

13) Nikoli ne jejte pred televizijo ali računalnikom.

14) Jejte počasi, se osredotočajo na to, kaj jeste, pogled na hrano, prežvečil vsak kos za približno 10-krat.

15) Get ustrezno količino spanja vsako noč, je lahko od 7 do 9 ur.

16) Stick sliko svojega sanjskega telesa v vašem hladilniku in navdih. Vsakič, ko boste dosegli za hrano, se boste spomnili svoje cilje.

17) Kupi knjigo hujšanje ali revijo in dobili nekaj motivacije od tam.

18) Vsak dan jesti veliko solate brez tradicionalnih prelivi vsak dan. Zabelimo jih s samo olivnim oljem, kisom ali limoninim sokom.

19) Nikoli ne izpuščajte obrokov, da izgubijo težo. Ne stradati sebe, saj če je naše telo v načinu stradanje, da si pridržuje zelo isto maščobe se trudimo, da gorijo.

load...

20) Dovolite si, da se prepustite v zdravljenje, od časa do časa.

21) Jej 5 manjših obrokov na dan, namesto 3 velike tiste, bo povečanje vaš metabolizem in vam pomaga, da izgubijo težo. To bo pomenilo, da bi jedli vsake 3 ure.

22) Vedno nosite zdrav prigrizek z vami, je lahko jabolko, grozdje ali nekaj jagod. Kot to, ko boste imeli pozivam, da prigrizek, ne boste pozvani k avtomatu junk-hrane.

23) Izogibajte se vse vrste sode ali pločevinkah sokov, vse to vsebuje veliko sladkorja! Pijte vodo, namesto tega.

24) V taline to težo stran hodi vsak dan, vedno po stopnicah, in če lahko - vožnja s kolesom namesto da bi avto.

25) Naučite se dihanje globoko in počasi - globoko vdihnite, ga držite za nekaj sekund, dih počasi. Kisik kroži po vsem telesu vam bo pomagal gorijo maščobe.

26) Nikoli ne razburjati, če zdrsne iz vašega načrt prehrane. Spodbujati in namesto motivirati sebe.

27) Če imate željo, da imajo resne spremembe v svojem življenju (izguba teže je lahko eden od njih) - bi se izognili negativnost z vsemi sredstvi.

28) Pusti stresa, pozitivno, Obkrožite se s pozitivnimi ljudmi in izkušenj, bo to pomagalo yo, da izgubijo težo z našim pritiskom.

29) Sledi mas uspeh izgube z "pred-po" slik.

30) Nakup dobrih športnih oblačil, ki bodo motivirali in vas navdihujejo.

31) Nagradite se za svoj napredek. Ko ste izgubili nekaj kilogramov, pojdi in si kupi darilo - šminka, lep obleko ali celo rože. Te male stvari, ki vam lahko pomaga, da bo na tekoč in bivanje na uzdah.

32) Predstavljajte si že tanke, ki ima svoje sanje telo. Če lahko to sanjaš, lahko to narediš!

33) zaljubite, da izgubijo težo. Če ste samski v tem trenutku, začeli iskati okoli in predvidevanje srečanja pravo osebo. To lahko spremenite svoj odnos in se motivirati, da dobro poskrbel zase in ostanejo v odlični formi.

34) kiss da izgubijo težo. Da! To deluje! Ne samo, da se počutite srečnejši, poljubljanje je tudi prijeten in enostaven način, da gorijo kalorij. To lahko spali 6 kalorij na minuto! 🙂

35) Ljubezen in sprejeti sebe v celoti. To vam bo pomagal, ne samo, da izgubijo težo, ampak tudi izboljšati svoje življenje.

Upam, da si ugotovila, da ti namigi koristili. Katere so vaše najljubše skrivnosti išče težo. Prosimo, delite svoje misli z menoj v razdelku komentarje.

load...