5 domače maske za obraz z uporabo jajca | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

5 domače maske za obraz z uporabo jajca

5 domače maske za obraz z uporabo jajca

Egg je čudovit in naraven izdelek, ki se lahko uporablja za nego kože. In, pravzaprav, obrazne maske z uporabo jajca so zelo učinkoviti!

Beljakov pomaga polepšala in zategnite kožo, medtem ko rumenjakov so bogate z vitaminom A, čistih beljakovin in hranil!

V ta post želimo deliti z vami petimi domačimi, učinkovitih obrazne maske z uporabo jajce:

1) Jajčni obraza

Najprej jajce maska ​​je zelo preprosta. Ni potrebe drugih sestavin - velja samo en rumenjak od jajca na vašem očiščen obraz in ko je pol suha (približno 5 minut), jo sperite z mlačno vodo. Vaša koža bo nahranjena in bo postala zelo mehka in hidrirani. To je dobro, da bi ta obraz masko enkrat v nekaj časa, ko nimate časa za zapletene zdravljenja in če ste po hitrih rezultatov.

load...

2) Jajčni, navaden smetana in korenčkov sok maska

Tukaj je še ena domača maska ​​z uporabo čudovitih naravnih sestavin: Zmešajte en jajčni rumenjak z žlico debele navaden smetano in dodamo žlico sveže iz soka korenja. Uporabi to masko na obrazu za približno 5-10 minut in nato sperite s toplo, nato pa hladno vodo. Vaš obraz bo občutek osveži in negovana; kontrastni vode za izpiranje na koncu bo pomagalo tonus kože in spodbujajo krvni obtok.

3) jajčni beljak in koruzne moke nega obraza

Tu je še en domač obrazne maske recept, ki je zelo enostavno narediti, vendar zelo učinkovito: Zmešajte žlico koruzne moke z enim jajčni beljak. Jo nanesite na kožo in pustite delovati, dokler se maska ​​je alsmost suha (približno 5 minut). Umijte obraz s toplo in nato hladno vodo (toplo in hladno vodo, kontrast pomaga spodbujajo krvni obtok v koži, in tudi hladno vodo madeži na koncu nego obraza pomaga tesne pore). Ta maska ​​bo očisti vašo kožo in da bo vaše pore manj vidne.

load...

4) nega obraza večer rumenjaka in olivnega olja

Tukaj je še ena zelo preprosta, vlažilna domače obrazne maske, ki jih je mogoče storiti pred spanjem: vzemite eno rumenjak, jo zmešajte z žlico olivnega olja (olivno olje je zelo koristno za kožo, ampak bomo govorili o tem več v globina v drugem članku) in uporablja to masko na obrazu in vratu. Pokrijte z rahlo ogreti brisačo (da luknje za vaše oči in nos v vašem brisačo), v 5 - 10 minutah umijte obraz in vrat s toplo vodo. Vaša koža bo rekel: "Hvala!"

5) Honey, pšenična moka in jajčni beljak masko

In tukaj je zadnja sprememba jajc maska: Zmešajte en jajčni beljak z žlico pšenične moke in žličko medu. Uporabi to masko na obrazu in jo sperite v 5 - 10 minutah. Vaša koža bo počutil zelo mehka in žametna. In najboljši del - to je vse naravno!

Upam, da ste našli nekaj teh nasvetov koristnosti. Katere so vaše najljubše domače obrazne maske z uporabo jajce? Prosimo, delite svoje misli in lepotne nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...