6 načinov za zmanjšanje vnosa kalorij v restavraciji | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

6 načinov za zmanjšanje vnosa kalorij v restavraciji

6 načinov za zmanjšanje vnosa kalorij v restavraciji

1) Pijte vodo ali prigrizek pred začetkom svoj obrok. Pogosto, v restavracijah, pijemo vino ali šampanjec. Alkohol spodbuja apetit, zato bodite previdni, bodite pripravljeni! Popijte skodelico čaja ali kozarec vode pred jedjo, ali lahko tudi prigrizek na nekaj oreščkov; Vse to vam bo pomagal zmanjšati apetit malo, tako da ne boste preveč jesti. Mimogrede, en kozarec vina ima približno 120 kalorij, torej, moj nasvet je: Spijte kozarec vode med vsakim kozarcem vina, na ta način boste porabijo manj alkohola, ki je precej veliko kalorij.

2) Ne naročite velik 4 - 5 hodi namesto moke, pre-del svoje hrane. Vedno jedo vse, kar je pred nami. Izogibajte se ob predjed, nato glavna jed, nato pa sladica... (sploh ne omenjam 5 hodi jedi, pozabi na tiste, če želijo imeti lepo sliko!) Namesto, medtem ko je v restavraciji se odločili, da bi samo eno glavno jed in delitev sladica s svojo posebno osebo. Takole ste tako bo jedel manj in vedno bo tako okusne in sladko sladico!

3) Medtem ko jeste, jedo počasi in uživajte vsak ugriz. Ja, jedo počasi lahko resnično pomaga nam jeste manj kalorij, saj je občutek polnosti prihaja le v vsaj 20 minut po tem, ko smo začeli jesti. Osredotočanje na vsakem ugrizu (ali jih jedo zavestno) je bilo dokazano, da pomaga zmanjšati vnos kalorij.

load...

4) Ko se občutek sitosti - to je bolje prenehati jesti! Kuža torba je namesto tega! Večina restavracij služijo res velike porcije, tako, skoraj "potiska", da si preveč jesti. Ne bodite sramežljivi in ​​ga prosite natakarja, da bi vam kužek vrečko za dom. Kot je ta, ne samo, da ne bo počutil krivega prenajedanje, ko zaprete restavracijo, prav tako pa boste imeli priložnost, da uživajo del okusen obrok doma.

5) Lahko se tudi predjed, juho ali solato, kot svojo glavno jed. Bila sem na nekaj restavracij, kjer je velikost predjed tako večja, kot sem zmogel. Torej, če ste v mestu, kjer ste opazili natakar služijo res velike porcije - lahko naročite predjed, glavno jed ali predjed plus juho ali / in solato. Degustacija različnih okusov vam bo pomagal zadovoljni, medtem ko jeste manj kalorij.

6) Ne bodite sramežljivi, prosite natakarja o sestavinah. Da, lahko prosi natakarja o tem, kaj je vaša jed iz spremeni v zelo "razkrivajo" izkušnje. Včasih, stran jedi imajo lahko več kalorij kot vaše glavno jed, tako da, če ste ugotovili, da se omaka za izbrano jed iz masla ali majoneza, verjetno, da je bolj smiselno, da izbere kaj drugega.

load...

No, zdaj pa so popolnoma oboroženi z nasveti in triki, da bi jedli v restavraciji brez škode za svoje številka.

Kakšni so vaši načinov za zmanjšanje vnosa kalorij, medtem ko v restavraciji? Prosim, vas prosimo, da delite svoje misli v razdelku komentarju spodaj.

load...