7 lepotnih nasvetov za popolno podlago | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

7 lepotnih nasvetov za popolno podlago

7 lepotnih nasvetov za popolno podlago

1) Izberi svoje "popolno ujemanje«. Da bi izbrali pravo odtenek temelj je osnovna in najbolj pomemben del vašega ličila uspeh. Medtem ko bi vaši izbiri ustanovitve, je test na vašem jawline ali na lice v dnevni svetlobi in, po možnosti, uporabite povečevalno ogledalo. Ton temelj je pravilna, če izgine na koži brez mešanja. Drug velik odlagališče za pobiranje pravo barvo temelj je - vprašajte za vzorec in poskusite to na doma. Ne bodite sramežljivi, ponavadi, lepota svetovalci v trgovinah so zelo koristna in bo vedno z veseljem pomagali.

2) Pripravite platno. Da bi dosegli brezhibno in "popolno" kožo, se prepričajte, da ste piling in redno vlažijo kožo. Uporabi svojo dnevno kremo pred uporabo temelje in počakajte približno 10 minut, da naj izdelek "telesa" v kožo. Temeljni premaz je tudi odlično orodje, ki vam pomaga zmanjšati pore, gladko teksturo kože in mattify svoj obraz, a ta korak je popolnoma neobvezna (če želite, temelj, da traja cel dan). Jaz ne bi priporočal, da plast tako vlažilec in premaz, saj lahko privede do "caky" obraz. Lahko uporabite tudi v kombinaciji izdelek, ki vsebuje tako vlažnih lastnosti in lahko prime svoj obraz, kot tudi.

3) Manj je več - vam ni treba uporabljati temelje vsem obrazu. Nanesite svoj vodnjak le na krajih, ki jih potrebujete. Na primer, zajema rdečico na licih, skriti nekaj mozolji in celo ven vaš ten kože kjer je to potrebno. Takole bo vaš obraz videti bolj naravno in sveže. Začetek uporabe svoje temelje od sredine obraza in postopoma mešanica na zunanjih robovih.

load...

4) Uporaba pravega orodja. Profesionalni make-up umetniki radi uporabljajo Beautyblender, temelje ščetke ali nasvetov svojih prstov, odvisno od vrste drug z drugim in konča želite. Prav tako lahko zavirajo beautyblender ali ščetko za bolj naravno in brezhiben zaključek.

5) Concealer gre po temelju. Poišči korektor, ki je blizu vaše kože ton, ali en odtenek svetlejši (šlo preveč svetlobe bo videti ponaredek). Če uporabite korektor po ustanovitvi boste uporabili manj izdelkov in ima svoj temelj kot bazo, bo preprečilo korektor od mečkanja, da se doseže bolj brezhiben videz. Izogibajte plastenjem preveč korektor, spomnite pravilo - "manj je več".

6) Dobra osvetlitev in povečevalno zrcalo so vaši najboljši prijatelji, medtem ko uporabljajo svoje temelje. Če želite, da bi se izognili "jawline oznako" na obrazu, kjer je svoj temelj mora zaključiti in vaša naravna koža se začne, kakor tudi neenotno, caky mestih, nato pa izbral najsvetlejši prostor v svoji sobi in uporabite temelje tam, pred povečevalnim ogledalo. Takole se boste izognili neprijetnim presenečenjem, ko vaš obraz videti popoln v notranjosti, in neenotna in caky na dnevni svetlobi, ko greš ven.

load...

7) zaključite svoj make-up s pomočjo svetlobno prahu. Svetlobni praški imajo svetle odražajo delce in bo vaša koža videti polirani in sijoča, ki jih bo vaš obraz zasije "od znotraj", ne da bi gledali kot "bleščicami bomba", in ne da bi gledali mastna. Za razliko od mat prah, svetleč prah ne bo vaš obraz brez življenja in dolgočasno. Nisem proti mat različice prahu, vendar se mi zdi svetlobno tiste, veliko bolj zanimiva, ker so pomagali ustvariti bolj prefinjen in "polirani" videza kože, in tudi pomaga, da nastavite ličila. Tu so moje "najboljša izbira" veliki svetleči praški:

NARS odbojnostjo Pressed Setting Powder Prosojna Crystal

Christian Dior Luminous Hydrating Loose Powder

Laura Mercier Secret Brightening Powder - skrivnost za sijočo prahu (ta prah ni mogoče uporabljati po celem obrazu, samo na strateških mestih, kot ličnice, pod očmi, nos most in ranila lok)

Shiseido ličila Luminizing Satin Barva obraza (uporablja tudi samo na strateških mestih).

Upam, da vam je zdelo koristno. Katere so vaše najljubše nasveti temelj? Prosimo, delite svoje misli v razdelku komentarje.

load...