7 motivacijskih nasvetov o tem, kako izgubiti težo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

7 motivacijskih nasvetov o tem, kako izgubiti težo

7 motivacijskih nasvetov o tem, kako izgubiti težo

Mnogi ljudje želijo vedeti, kako izgubiti težo, saj lahko ta izkušnja težko in celo neprijetno, še posebej za ljudi, ki so nestrpni, z rezultati in iščejo najlažji in najhitrejši način, da izgubijo težo. Z vsemi dejavniki, ki lahko se boste spotaknil, kot so tiste dobrot in vabljive hrane, je pomembno, da ostanejo osredotočeni in motivirani v boju, da izgubijo težo, za boljše in trajne rezultate.

Izguba teže bo imelo za posledico bolj zdravo in bolj privlačna vas. Pred odhodom na potovanje, morate vedeti, kaj je tvoj cilj je za hujšanje. Vemo, kaj si želijo in imajo pravico miselnost bo še dolgo pot, da vam pomaga dobiti želene rezultate. Naslednje tehnike motivacije vam bo pomagal ostati osredotočen na poti za nova in vas izboljšala. Te tehnike vam bo pomagal shujšati in doseči svoje sanje telo:

1) Set dosegljive cilje, izguba teže

Določanju ciljev in z namenom, da jih dosežemo, je najboljši način, da se zagotovi, da ostanete osredotočeni na vaše hujšanje poti. Mnogi strokovnjaki in programi hujšanja kažejo, postavljanje ciljev, da ste motivirani, kot si cilj, da izgubijo težo. Nastavite pametne cilje, ki so praktični. Ne boste izgubili dodatnih funtov čez noč, določiti dosegljive cilje! Poleg tega, da dosegljive cilje, vedo, kaj vaje in živila, ki jih bo treba doseči svoje cilje. Lahko se pogovorite s pravimi strokovnjaki, ki vam pomaga izbrati idealno programa vadbe in prehrane za vas.

load...

2) Ali kaj imate radi, da izgubijo težo

Ljudje smo različni in kaj lahko dela za eno osebo, ne sme delati za vas. Narediti nekaj, kar niso strastni ni le depresiven, ampak tudi vpliva na končne rezultate. Izberite nekaj, kar uživajte in vztrajati pri tem, ali se bo v telovadnici, plavanje, joga ali kar koli dejavnost, ki jo izberete, se prepričajte, da je nekaj, kar imate radi, da vam bo pomagal shed dodatne kilogramov lažji.

3) Zapišite svoj napredek hujšanje

Delanje zapiskov o napredku vaše hujšanje vam bo pomagal pri koncu. Z voditi evidenco o svojem napredku, ki jih lahko ve, kako daleč vzdolž ste na hujšanje poti in koliko teže ste izgubili že. To vam bo pomagalo ponovno oceniti sebe in metode, ki jih uporabljate, da izgubijo težo.

load...

4) Bodite pošteni do sebe

Ne bodi preveč strog do sebe. Včasih, morda ne boste počutili kot delajo na vse ali pa se počutim kot uživate v nekatere od vaših najljubših (ni tako zdravih) vesti, ne sebe pretepel preveč za to! Ste človek navsezadnje in boste zdrsne gor občasno. To je normalno! Ne zanika, si nekatera živila, ki so znani, da ne bo preveč zdravo (kot so čokolade, sladkarije ali sladoled), saj boste morda na koncu z željo po njih; Zato, razvajajte enkrat v nekaj časa. Vendar pa poskrbite, da boste sledili dobre prehranjevalne navade, vaje, imajo dovolj počitka in pijačo ustrezno vodo. Ne bodite perfekcionist! Razumevanje, da ste samo človek vam bo pomagal ostati motiviran, ne glede na to, kaj. Se ne morejo primerjati z drugimi; ljudje imajo različne organe, presnovne stopnje in njihova telesa so verjetno, da se obnašajo drugače, kot tvoj in izgubiti težo hitreje ali počasneje. Ti so edinstveni!

5) Picture svoje sanje telo

Poznavanje telo, ki ga želite doseči vam bo pomagal ostati motiviran in bo nenehno vas spomnim svojega cilja. Lahko da sliko svojega idealnega telesa, kjer boste nenehno videli, da vam bo pomagal ostati osredotočen in vas spomnim, kaj želite doseči. Vi lahko postavite sliko osebe z vašo sanjsko telo na hladilnik ali bedside svojo mizo, nato pa ga nadomestiti z vašim, ko ste dosegli svoje cilje.

6) Hujšajmo z ljubljeno osebo (To bo vaša teža podpora izguba skupine)

To lahko postane dolgočasno in navdušujoča, da izgubijo težo na svoje. Pridružite se skupini za podporo ali pogovor z ljubljeno osebo, ki vam pomaga doseči vaše cilje. Vadba v skupini vas bo motivirati in vas sproti dopolnjuje z dragocene informacije o najboljših živilih, da bi jedli in druge pomembne informacije o izgubi teže. Ti bodo imeli koristi tudi veliko sodniške nekaj najboljših zdravstvenih zatočišča, ali so te zdravstvene umakne v Avstraliji, ZDA in Veliki Britaniji, kjer boste lahko dobili strokovne nasvete o prehrani in telesni vadbi.

7) lahko pripravimo za neuspešni

Izguba teže ni enostavno in da so časi, ne boste počutili, kot je uveljavljanje in jesti zdravo. Ne počutim poguma, če se to zgodi! Kar tako naprej in boste na koncu videli rezultate.

Bivanje motivirani, kot ste poskušali shujšati, vam bo pomagal ohraniti osredotočen, ne glede na zastoje, ki prihajajo svojo pot. Morate imejte oči na cilj, ne glede na težave, ki jih lahko gredo skozi, ker bo izguba zdravo telesno težo vam pomaga postati bolj zdravo in bolje se!

Upam, da si našel te motivacijske nasvete o tem, kako shujšati koristne in se bo začela to potovanje pametno in premišljeno. (Poskrbite, da se pred začetkom posvetujte s svojim zdravnikom!)

Katere so vaše najljubše nasvetov o tem, kako izgubiti težo? Vas prosimo, da delite svoje misli v razdelku komentarju spodaj.

load...