8 čudovitih nasvetov o tem, kako obdržati svoj eyeliner | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

8 čudovitih nasvetov o tem, kako obdržati svoj eyeliner

8 čudovitih nasvetov o tem, kako obdržati svoj eyeliner

Eyeliner je velik del dekle ličila orožarno; odpira oči in ga opozarja na eno od najlepših značilnosti obraza osebe. Ampak shed eno solzo, ali še huje, imajo dobre stare krik, in izgledaš kot Alice Cooper na slab dan! Ni treba, da je poplava solz čeprav, da je nadležno stvar, lahko eyeliner teči, če ste ujeti v dežju ali pa je zelo vroč dan, zato berite naprej in našli osem nasvetov, ki pomagajo ohraniti eyeliner, kjer je spada:

1. Ne gre za ugodne eyeliners

To je en element v vašem ličila vrečko, da bi morali kupiti najboljše blagovne znamke, ki jih lahko. Obstajajo cenejše blagovne znamke, ki jih lahko najdete v drogerijah, vendar so bolj verjetno, da teče. Kupi en high end blagovno znamko in ga shranite za pomembne priložnosti, nato pa lahko uporabite cenejših blagovnih znamk, za vsakodnevno uporabo in prihranite denar na ta način.

2. Nastavite eyeliner z oči v senci

Učinkovit način za prekinitev folijo v tek, je, da ga je s senco za oči. S tankim čopičem za uporabo nekaj senčilo za oči iste barve kot na vrhu eyeliner in ga bo določila eyeliner in pomaga, da ostane na mestu, tudi če dobi malo vlažen.

load...

3. Uporaba korektor pod eyeliner

Če želite ustaviti eyeliner iz pronica v gubice pod očesom, poskusite najprej nanese nekaj korektor. Korektor bo glajenje linij in preprečuje eyeliner iz teče v njih. In ja, ne pozabite nastaviti korektor s prosojno prahu.

4. Uporaba eyeliner svinčniki

Tekoči liner je bolj verjetno, da teče, še posebej, če se prijavljate težka, temno črto do vaših oči. Če načrtujete težka uporabo eyeliner, poskusite vodotesno svinčnik namesto tekočine, in boste ugotovili, da ostane v veljavi dlje.

5. Pravilno Pripravite kožo

Pred nanosom ličila vedno očisti kožo. Vaša koža je nenehno proizvaja naravnih olj in ste pobral umazanije in umazanija. Če uporabite eyeliner čez vrh, da ne bo spoštovala pravilno in da je bolj verjetno, da vodijo ali packa. Torej, ko ste očiščeno kožo, velja za temeljni premaz oči na vekah, tik pred uporabo eyeshadow in eyeliner, in vaš make-up bo trajala cel dan.

load...

6. Skip uporablja vlažilno na vekah 

Nanesite vlažilno za preostanek svojega obraza, če želite, ampak naj bo stran od oči. Ni smisla čiščenje kože okoli oči in nato uporablja vlažilno na vekah, saj bo imel enak učinek kot vaša naravna olja storiti in eyeliner bo razmaže in packa.

7. Poskusi različne formule

Eyeliners prihajajo v različnih oblikah. Lahko dobite geli, tekočine, svinčniki in barvice ter različne vrste različno odzivajo na različne tipe kože. Če je vaš eyeliner ohranja na tek, nato pa preklopite na drugo vrsto. Na splošno je oilier vaša koža, težje vrsto eyeliner morate iti za. Če nič ne pomaga, poskusite vodoodporna eno; čeprav vodotesne obloge običajno ne sname brez težav, vendar pa, vsaj, bo ostal v veljavi tekom celega dneva.

8. Uporaba obrnjene v prahu

Ko ste končali vse svoje ličila za oči, dal svoj obraz stemnilo z obraza v prahu in to bo pomagalo določiti ličila in ga obdržati na mestu dlje. Uporabi stemnilo po vsej površini oči in umestitev v dobro.

Kako boste obdržali svoje eyeliner iz teče? Vas prosimo, da delite svoje lepote in ličila nasveti in triki v komentar oddelku spodaj.

load...