8 najpogostejših napak v fundaciji, ki bi jih morala vedeti vsa dekleta | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

8 najpogostejših napak v fundaciji, ki bi jih morala vedeti vsa dekleta

8 najpogostejših napak v fundaciji, ki bi jih morala vedeti vsa dekleta

Vsa dekleta imajo svoje ličila nasveti in triki, ko gre za uporabo ličila. Včasih je samo tako, da ste vedno storili, včasih je tako, vaša mati ali sestra naučil, da to storite. Nismo pa trditi z mamo, ampak ličila tehnike se spreminjajo s časom, tako kot moda počne, tako da tukaj so osem izmed najbolj pogostih napak ženske naredijo pri uporabi svoje temelje:

1. Uporaba tekočina in ne prahu

Skupni temelj napaka številka ena je z uporabo praška namesto tekočo podlago. Prah lahko izsuši kožo in včasih lahko ogledate cakey ali luskasta. Prašek temelj je tudi grdo malo navado reševanje v naravnih gube in drobne gubice na koži, zaradi česar so videti kot globokih gub! Tekoči temelji videti bolje dlje in vam dal, da nemoteno in brezhibno videz. Če še vedno želite uporabljati za obraz v prahu, poskusite rahlo je dimnikar na vrhu tekočine temelj s čopičem v prahu; bo pomagal nastaviti tako, da bo vaš ličila trajal dlje.

2. Uporaba začetnih oligonukleotidov

Vedno nanesemo pred uporabo tekočo podlago, in to vam bo pomagal vaš temelj držijo bolje in iti na gladko. Če se neposredno uporablja temelje, lahko poiščete cakey in to ne bo trajalo tako dolgo.

load...

3. Ne testirati na zapestju

Ena izmed najbolj pogostih temeljnih grehov, da mnogi dame storijo, ko barva obrazu ne ujema z barvo vratu. To se zgodi zato, ker so neskladne ton njihove ustanovitve. Za preizkus odtenek tekoče temelj Nima smisla, da se uporablja za zapestje, saj je koža vašega zapestja verjetno, da je enake barve kot koža vas vaš obraz! Namesto tega se uporabljajo majhno količino temelj okoli nosu, ob čeljusti črto ali pod / okoli oči, da ga preizkusite.

4. Nanesite s čopičem

Veliko ljudi uporablja temelje s svojimi prsti. Namesto tega uporabite čopič, da je manj grdo, gre za gladko in ste uporabili manj izdelek preveč! Tudi, če ste nikoli poskusil Beautyblender, vam priporočamo, da si ogledate. Beautyblender je eden izmed najbolj vsestranskih izdelovanje orodij, ki jih je mogoče uporabiti smetišče ali suha; deluje tudi za pokrivanje madežev, uporablja temelje in svojo konico strani lahko enostavno priti v teh težko dosegljivih območjih obrazu.

5. Ne uporabljajte temelj vsem obrazu

Vam ni treba uporabljati temelje vsem obrazu, to je samo res potrebno za območja, ki potrebujejo malo pokritost, kot so madeži ali področjih rdečico. Če se prijavljate temelj vsega, ti si samo zapravljaš veliko osnovo, če to ni potreben, lahko vaš obraz videti cakey ali masko, kot je in preprečiti svojo kožo pred dihanje preveč. Svetloba plast temelj uporablja le na območjih, kjer jih potrebujete pokritost bo videti veliko bolj naravno, brezhiben in svež.

load...

6. Ne nastaviti temelje z porjavelost prahu

Odločitev za prosojno, svetlo prahu teže, namesto porjavelost eno, bodo pomagali zaustaviti to torto, kot teksturo pojavljali in vas bo videti bolj naravno. Prosojno prah bo nadzor sijaj in vam lep, mat površino. Seveda, lahko uporabite porjavelost prahu preveč, vendar se izogibajte uporabi po vsem obrazu; Namesto, sesati na licih in pomete bronzer na kotanjah licih, na straneh vašega enkrat (to bo videti vitkejši) in ob vašo tanka, bo to dimenzijo na obrazu, s poudarkom lepo strukturo obraza. Blend. Blend. Blend...

7. Kako uporabljati korektor?

Ne uporabljajte korektor pod temelj. Najboljši korektor-temelj priporočilo je, da uporabite eno ali drugo, ampak, če si morate uporabiti korektor za pomanjkljivosti ali mesto, nato pa ga uporabljajo kot temelj in umestitev v dobro. Če uporabite korektor prvi in ​​nato pojdite na vrhu je s svojim temelj - tvegate, da se premaknete vaše korektor iz kraja, ki je lahko vaš ličila videti cakey in "neurejena". Prav tako se izogibajte uporabi korektor, ki je preveč svetlobe pod vašimi očmi; ja, pa je treba, da Uljepšati naš pod očmi območje, vendar ne pretiravajte, majhna količina gre daleč!

8. Dajte čas vlažilno, da se posuši

Če ne dovolite, da vaše vlažilec pravilno posuši, preden uporabite svoj temelj, boste ugotovili, da bo šel madeži in temelj ne bo prikriti neravnine pravilno.

Upamo, da vam ti nasveti temelj koristno.

Vas prosimo, da delite svoje ličila nasveti in triki, kako uporabljati temelje v komentar oddelku spodaj.

load...