8 obraz obraz in poudarjanje make up nasvetov od profesionalcev | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

8 obraz obraz in poudarjanje make up nasvetov od profesionalcev

8 obraz obraz in poudarjanje make up nasvetov od profesionalcev

Omemba rezkanja in poudarjanje in večina ljudi, pojdite v blago stanje panike! Toda resnica je, da res ni tako težko, kot bi imel nekaj vaje boste verjeli. Za razliko od težkih tehnik iz preteklosti, s pomočjo današnje enostavne in lahke tehnike lahko hitro poudariti svoje najboljše lastnosti, celo iz simetrije v obraz, in celo, da ste videti mlajši. Če ga še niste poskusili, preden potem poglejte te osem nasvetov in začeti uporabljati oblikovne ličila poudariti vse svoje najboljše lastnosti:

1. Tanek nos

Za tanko videz nosu, namažete svetla prahu (ki je eden odtenek svetlejši od vaše kože ton) navzdol sredini nosu s čopičem izpostaviti ta del nos in nato potemnite straneh nosu s praškom bronzer, ki je nekaj odtenkov temnejše od vaše polti. Zaključite s krtačenjem Odvečno prahu s čopičem prašek in kontrastni odtenki bodo dodali dimenzijo nos in bi bilo videti tanjši in manjši.

2. Poudarjanja obraznih kosti

Lahko ustvarite konture z uporabo različnih odtenkov temelj. Poudariti svoje obrazni kosti, krtačo temelj, ki je eden odtenek temnejši od vaše običajne temelj pod vaše ličnice. Poskrbite, da se dobro ujema, tako da ni ostre črte med obema odtenkih in bo rahlo poudarite ličnice. Če vam ni všeč uporabljate tekočo podlago, nato pa uporabite prahu temelje po istem principu.

load...

3. Bilanca nos

Če je vaš nos nekoliko neenakomerno v formi, lahko izravnati simetrijo z nekaj izpostaviti in senčenjem. Preprosto mešanica temnejšo osnovo bolj močno na strani nosu, ki je bolj polne in da bo tudi iz obrise.

4. Da bi poudarili čelo kosti

Ta preprost trik vam lahko videz oko vlečnice, ne grem nikamor blizu nožem kirurga! Po uporabi oči v senci, uporabljajo šampanjec ali mehko belo barvo tik pod obrvi vzdolž loka očesa. To ima za posledico opozori navzgor in daje videz dvigala do vaših oči.

5. Poudarite obliko obraza

Lahko poudarjajo naravne obrisi obraza in prinašajo več opredelitev do funkcij, ki jih pretiravanja področja, ki imajo senco z več barve. Poglej naravnih obrisi obraza in mešanica temnejšo barvo, kjer sence seveda sodijo poudariti ta območja. To bo, po drugi strani poudarjajo področja obraza, ki so ostala lažja.

load...

6. Skrajšajte nos vizualno

Če želite skrajšati videz nosu, uporablja bronzer čez most iz nosu, namesto navzdol straneh, in to bo dala vtis, da je vaš srčkano nos krajši.

7. Odstranitev podbradka

Da bi zmanjšali pojav podbradka ali na tanko polnejši obraz, prah v bronzer tik pod ličnic in po čeljusti linijo ustvariti senco, ki bodo pritegnili pozornost stran od pod brado.

8. Pomisli svetlobe in sence

Konture obraza res ni raketna znanost. To je relativno enostavno in z malo vaje, boste lahko, da bi nekaj zelo dramatične spremembe v načinu, da tvoj obraz izgleda. Če menite, da o tem, kako ima na obrazu oddanih sence, potem oblikovne je zgolj način za zmanjšanje ali povečanje videz teh senc; preprosto, poudarjajo funkcije, ki jih želite videti bolj vidno in senco funkcije, ki jih ne.

Ali imate druge nasvete obraz oblikovne ličila za skupno rabo?

Vas prosimo, da jih pustimo v komentar oddelku spodaj.

load...