8 orodij za ličenje, ki bi jih morali imeti za čudovito videti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

8 orodij za ličenje, ki bi jih morali imeti za čudovito videti

8 orodij za ličenje, ki bi jih morali imeti za čudovito videti

Tako kot je delavec ob neuporabna brez njegovih orodij, zato je dekle ličila komplet. Lahko imaš vse najboljše, najdražje ličila izdelke na svetu, vendar brez pravih ličila orodja uporabil svoje lepotne izdelke dragim, lahko prav tako tudi ne moti. Torej, brez odlašanja, tukaj je osem ličila orodja, ki bi morala biti noben krasen dekle brez:

1. Dobro pinceto

Ne samo kakršne koli stare pinceto bo naredil, morate dober par pravilno oblikovane obrvi pinceta, da ne dela pravilno. Pinceta z ravnim robom bo lažje trgati vaše obrvi z natančnostjo in jih ne bo ščepec kožo.

2. Kompaktna ogledalo okrašena z dragimi kamni

A "okrašena z dragimi kamni" del je seveda šala, ampak pošteno, nikoli ne veš, kdaj in kje boste morda morali hitro dotik do vašega ličila, zato se prepričajte, da paket kompaktno ogledalo. Oni so poceni, enostavno pakiranje v svoji ličila vrečko ali torbico in da bo čas, ko ste zunaj, da boste veseli, da ste kupili eno.

load...

3. Trepalnic Vikler

Trepalnic Vikler vam, da je lepo, oči široko odprte videz, da fantje preprosto obožujejo. Uporabite ga pred nanosom maskare ali pa samo naravno, brez uporabe maskaro in bo trepalnice videz, da so daljše in vam dal, da je mladostna, lepa.

4. Obrvi

Uporabite obrvi glavnik pred tweezing in se bo lažje prepoznati lase, ki potrebujejo skubljenje. Po tem, ga lahko uporabite za glavnik, neaten in slog vaše obrvi in ​​se bo tudi koristno, da odstranite odvečno prah iz vaših obrvi preveč.

5. Bombažne blazinice in Q-nasveti

Bombažne blazinice in Q-nasveti so super večnamenska orodja za vaš ličila vrečko. Lahko jih uporabite za čiščenje napak z maskaro ali lak za nohte in jih lahko uporabite namesto nekaterih ličila ščetke, če ne želite, da opravlja svojo celotno zbirko čopičev z vami.

load...

6. Obrvi matrice

Če niste zelo umetniško ali nestabilna roke, potem lahko obrvi šablone življenje dober gospodar. Lahko jih običajno kupujejo v nizih različnih oblik in velikosti in vse, kar morate storiti je uporabiti matrice nad svojim čelom, barvo z obrvi v prahu ali obrvi svinčnik, in imate popolno obliko.

7. Senčilo aplikatorji

Mali, goba konico za nanašanje so ravno prav za uporabo svojega senčilo za veke, če vam ni všeč, s pomočjo ščetke, ali lahko dobite večje, processional sorte, če vam je ljubše, in sicer tako, da omogoča dajanje na senčilo zelo preprosta naloga.

8. Dobra kakovost ličila ščetke nastavite

Lahko bi naredili seznam dvajsetih različnih vrst ličila ščetke, če bomo želeli, ampak, vam priporočamo, da vlagajo v ličila ščetke iz. Dober nabor kakovostnih ličila ščetke je dobro vredno naložbo. Ti bo trajalo dlje in uporabljati ličila bolj gladko in, če pogledaš po njih, bo pazil nate.

Kot Dejstvo je, da eden izmed najboljših ličila orodij, ki jih imate vedno s seboj so tvoje roke! Lahko uporabite svoje prste za uporabo temelje, korektor, šminka, smetano zardevati, senčilo za veke, itd se le prepričajte, da so vaše roke čiste, ko jih uporabljajo za uporabo ličila.

Kaj drugega, mora imeti ličila orodja pa smo pozabili omeniti? Prosim, vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...