8 preprostih korakov za brezhibno videti v 10 minutah | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

8 preprostih korakov za brezhibno videti v 10 minutah

8 preprostih korakov za brezhibno videti v 10 minutah

Vi ste le deset minut oddaljen od najlepših, brezhibno in slaven, kot so ličila. V tem članku bomo razpravljali o tem, kako bi ta zapisnik leteti.

Korak 1 - fundacija

Uporabi ličila gobo za mešanje temelj ali obarvano vlažilno kremo na obraz. Lahko tudi mix svoje temelje z vlažilno kremo na zadnji roki za oblikovanje po meri, tonirana vlažilno kremo. Dodajte kapljico tekočega označevalnik v svojo mešanico, če želite, da bi dobili lepo odklon sijaj. Potopite gobo v svoj temelj in ga enakomerno nanesite, ki se začne v središču vašega obraza in se gibljejo navzven; uporabi izdelka rahlo na vekah in pod vašimi očmi, kot tudi. Počasi brusi dol po vratu za popoln zaključek.

load...

Korak 2 - Pod Eye Concealer

Kot ste že zaprosili temelj pod vašimi očmi, boste potrebovali manj korektor za popolno naravnem tonu. Če so vaše temne kolobarje pod očmi še vedno vidna, nanesite malo korektor nad tem območjem in mešanico dobro uporabi sintetičnega korektor čopič. Najbolj pomembna stvar, ki jo morate zapomniti o korektor je - manj je več. Ko se prijavljate ličila na obrazu, morate vedeti vnaprej pravo količino primerne za vaše obličja. Preobremenitev za korektor, lahko privede do cakey obraz namesto brezhibno. Nočemo pa, kajne ?!

Korak 3 - Powder

Uporabite blush čopič za uporabo za obraz v prahu na obrazu. Z blush čopič, to je enostavno priti do manjših območij, kjer želite uporabiti izdelek. V modni svet, manj prahu je v trendu in izgleda bolj naravno preveč. Pustite zgornji del ličnice prahu brezplačno in uporabljati nekaj označevalcev na tem področju.

load...

4. Korak - označevalnik

Označevalci so ključ do deset minut brezhibno obrazu, so na voljo v obliki prahu, odklon kreme, tekočine ali odbojnostjo barvice. Ta izdelek prinaša dodaten sijaj in svetlobo na obrazu, pa tudi hitro in enostavno mešanice. Po mnenju modnih strokovnjakov, morate uporabiti označevalnik na teh 4 področjih: na zgornjih ličnice, v notranjih kotičkih oči, na premcu svojega ranila in pod obrvi. To bo pomagalo odpreti oči in da si videti žareče in sveže.

Korak 5 - Blush

Uporabi rdečico na jabolka licih, to je krog področje, ki prikaže, ko se nasmehneš. Dotaknite se jabolka licih z rožnato ali koralni rdečilo za popoln in naravnem tonu. Ne pozabite, da je treba videti, kot da so rahlo zardela, in ne, kot da bi nekdo, ki ga je udaril v obraz.

Korak 6 - črtalo za oči

Eden izmed najboljših klasična eyeliner odtenkih je črna. Uporabi črn eyeliner ob zgornji del linije trepalnic, poskusite ostati čim bližje linije trepalnic, kot je mogoče. Če ste v igrivo razpoloženje, poskusite z barvnimi eyeliners. Izberite barvo po vaši izbiri in ga uporabite nežno. Moraš ga uporabljati previdno. Lepo uporabna eyeliner lahko dajejo iluzijo debelejše iščejo trepalnic. Po nanosu eyeliner, jo lahko packa z Q-tip za mehčanje linijo.

Korak 7 - rdečilo za ustnice

Nagnite glavo rahlo nazaj in pogled navzdol, da izpostavi svoje trepalnic korenine. Poskrbite, da bo zadel korenine trepalnice z maskaro prvi in ​​nato, drsenje krtačo skozi nasvete. Nanesite eno ali dve plasti maskare samo na vrhu trepalnic. Spodnji trepalnice ponavadi ponavadi pusti madeže, zato jih držimo z golimi boste prihranili potencialno čas cleanup.

Korak 8 - rdečila za ustnice

Najhitrejši način, da dodate barvo ustnic je uporaba ustnice odtenek, lip gloss ali balzam za ustnice. Z eno od teh izdelkov, ki jih bodo dodali vlago, barvo in zaščito v enem preprostem Močan. Seveda pa lahko uporabite tudi svojo najljubšo šminko. Nanesite barvo na vaših ustnicah prvi in ​​nato zaženite prstom nad njimi, da bi "push" vlago in barvo v ustnice, da bi dosegli najbolj naraven videz, luštna moliča. Naj tonirana lip gloss ali balzam za ustnice v torbici, tako da se boste lahko za uporabo in ponovno uporabiti, kadar vaše podobno.

Po mnogih raziskavah, moški raje naravna ličila, zato poskrbite, da ne pretiravajte.

S temi preprostimi koraki boste videti brezhibno in krasen, kakor hitro je v desetih minutah.

Katere druge nasvete ličila vam je všeč, da v 10 minutah uporabe ličil vključuje? Delite svoje misli in komentarje na območju spodaj.

load...