9 ličink napak, ki vas lahko stara | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

9 ličink napak, ki vas lahko stara

9 ličink napak, ki vas lahko stara

Ličila je super, da vam lahko preoblikujejo v trenutku. To prinaša sijaj na licih, ki so bila bleda, da podaljša in zgosti niti najmanjših trepalnic in lahko zajema vso način madežev in znamk. Pravilno, lahko ličila trajalo več let off vas, vendar pa ga napačno in da bo pol leta nazaj. Tako bi se izognili tako ličila napake, ki bi jih videti starejši z branjem naših devet nasvetov in uživajte v svežem in mlajši videz namesto:

Makeup napaka 1: Preskok na blush ali pa težka izroči z njim

Ne preskočite blush. Dodajanje dotik blush na licih res vam lahko zdrav in mladosten sijaj. Nanesite na jabolka licih, zelo lahka roko z njim, če želite, da izgleda naravno in mešanica navzven od središča; je najbolje uporabiti zardevati s posebnim blush čopič. Pazite, da se vaš blush videti kot črto barve čez obraz, ali pa vas bo videti Vitek in sestavi.

Makeup napaka 2: Debel in težka plast ustanovitve ali korektorjem, ki izgleda kot maska

Uporabite temelje zmerno. Kot boš starejši, všeč ali ne, bo gubice se pojavijo. Izogibajte se skušnjavi poskuša prikriti linije s temelj ali korektor, saj bo rešiti le v vrsticah in jih še bolj opazna. Vi ne potrebujete za kritje svojega celoten obraz z osnovo, samo ga uporabi za pokrivanje območij, kjer je sprememba barve v svoji koži.

load...

Makeup napaka 3: Eyeliner preobremenitev

Zmanjšati na eyeliner. Eyeliner je super za vložitev opredelitev za oči, ampak preveč temno eyeliner lahko vaše oči videti veliko manjši in lahko močno postaralo. Če uporabite črtalo za oči, se uporabljajo samo za svoj vrh linije trepalnic in nato nanesite svetlo barvo vaše bottom linije trepalnic, da bodo vaše oči videti večje, bolj naravno in lepše.

Makeup napaka 4: obrvi navojev šlo hudo narobe

Ne več kot drobovja svoje obrvi. Zelo tanke obrvi, bo vaš obraz videti ostri in bodo opozorila na vsakem zabuhlosti pod vašimi očmi, zato, da lahko dodate vam starosti. Imejte obrvi čisto in urejeno, z vsemi sredstvi, vendar ne več kot drobovino ali pa vas bo videti starejši in jezni.

load...

Makeup napaka 5: Prekomerno prahu, ki pristane v drobnih gubic

Zmanjšati na prah. Na enak način kot temelj ne bo preveč prahu se usede v drobnih gubic in jih bolj opazen. To bo koža tudi naravno lepoto vaše kože, zato uporabite le fino prašenje v prahu, da konča svoje ličila; in dati svojo prednost prosojno prahu, saj bo dal boljše, bolj naraven učinek.

Makeup napaka 6: Napačna obrvi barvni svinčnik

Kot boš starejši, vaša koža ton, barva las, pa tudi barva obrvi, začeli počasi zbledi, zato poskrbite, da je moč barve obrvi ujema ton kože. Če ste še vedno uporabljate isti odtenek obrvi svinčnik ki ste ga uporabili, ko ste bili v šoli, bi bilo morda čas, da ga omiliti malo ali pa bo videti kruto na vaši koži. Uporaba svetlobe, Pernat kapi pri oblikovanju svoje obrvi in ​​se izognili risanje ostre in debele črte z obrvi svinčnik.

Makeup napaka 7: šminka krvavitev po ustnicah

Meja med ustnicami in preostanek svojega obraza mehča s starostjo, tako da uporabite šminko zmerno, ali bo barva krvavijo v kožo, preden je dan ven. Drug način, da se prepreči svojo šminko zaradi krvavitev ali nož je, da vaše ustnice popoln oris, uporaba ustnice svinčnik iste barve kot vaše ustnice.

Makeup napaka 8: Temna barva za ustnice lahko dodate starosti, zato bodite previdni s temnimi šminke

Pazi za temnimi odtenki šminke, še posebej, če imate tanke ustnice, saj bo poudarjajo tankost. V času, lahko vaše ustnice izgubili nekaj svojega obsega in plumpness, in temno šminko bo jim videti še tanjši, zato se izogibajte.

Makeup napaka 9: Preobremenitev sijajem v očeh lahko poudari gubice

Uporaba mat sence za oči, je varneje. Frosty, prelivajočih ali kovinske oči sence bo le izpostaviti fine linije in gube okoli očesa in morda boste videti starejši. Varna možnost je vedno uporabiti mat senčila in, če ne počutim kot imajo pridih bleščicami, nato pa ga uporabljajo le na notranje kotičke oči.

Katera druga ličila napake lahko dodate starost? Vas prosimo, da delite svoje ličila nasvete in nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...