9 neverjetnih nasvetov o tem, kako priti do ravnega želodca v enem tednu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

9 neverjetnih nasvetov o tem, kako priti do ravnega želodca v enem tednu

9 neverjetnih nasvetov o tem, kako priti do ravnega želodca v enem tednu

Niti ne pomisli sesanju v in stiskali v ta par skinny jeans, ker boste morali izdihnite na neki točki v večernih urah! Kako trajno ravno želodec lahko veliko truda in nekaj mesecev, da se doseže, vendar obstaja nekaj preprostih sprememb v prehrani in nekaj vaj, ki lahko naredijo razliko hitro. Če želite vedeti, kako priti ravno želodec v tednu, tukaj je nekaj nasvetov, ki vam pomaga doseči, da:

1. Chew hrano

Eden izmed najlažjih za izvajanje nasvetov o tem, kako priti ravno želodec v tednu je - žvečiti hrano temeljito. Če želite, da bi se izognili, da je napihnjenost po obroku, se prepričajte, da žvečiti hrano zelo dobro, bo tudi vam pomaga, da bi se izognili prenajedanje. Sejanje navzdol svojo hrano, ne da bi pravilno najprej žvečilni, zaradi česar je težje za prebavo in povečuje verjetnost, da jih razvija več plina v želodcu.

2. Škrtanje sam ne bo naredil

To ni dobro razvija svoje abs z trebušnjakov, če jih ne vidite pod maščobe! Osredotočite se najprej izboljšati svojo prehrano, potem pa na kardio, ki vam pomaga izgubiti težo in nazadnje na trebušnjakov na tonus mišic.

load...

3. Zmanjšajte soli

Drug velik namig o tem, kako priti ravno želodec v tednu je - zmanjšati na sol. Glavni vzrok za napihnjenost je natrij, zato zmanjšati na posipanje dodatne soli na hrano. Morska sol je boljši, kot jedilna sol; in izogibanje sol skupaj je še boljši. Pazi za sojino omako, kot tudi, da ima tudi visoko vsebnost natrija.

4. Izrežite sladkorja

No, podobno kot prejšnji tip, sekanje na sladkor lahko tudi vam pomaga, da se ta ravno želodec si željo. Če lahko, izrežemo toliko sladkorja, kot ste lahko, saj je preprosto največji sovražnik lahko najdete v svojem boju za ravno trebuh. Ne samo, da je pitanje, ampak tudi, če boste zmanjšali vnos sladkorja drastično, lahko spodbujajo nastanek hormona glukagon, ki vam pomaga, da gorijo off maščobe.

5. Get učinek po-burn

Najboljša oblika vadbe, da gorijo off maščobe je kratki rafali visoke intenzivnosti vadbe, ne pa podaljšana, nežnejši vaja. Razlog za to je nekaj, kar je znano kot učinek po-spali. Če bi jog za eno uro, nato pa bo vaš metabolizem vrne v svojo običajno mero kmalu po prenehanju. Vendar, če pritisneš svoje telo na max v kratkem počil intenzivno vadbo, lahko vaš metabolizem ostal višji za do 24 ur, kar pomeni, da ste še vedno dobili obrazec in koristi, ki izvaja tudi med spanjem.

load...

6. Jejte med kosilom in večerjo

Bodite prepričani, da jedo veliko beljakovin prigrizek med kosilom in večerjo. Pomembno je, da jesti vsake tri ali štiri ure, da bo vaše presnovne stopnje navzgor in sladkorja v krvi raven uravnotežena, vendar se prepričajte, da so vaše prigrizek izbire zdravo, malo kalorij in veliko beljakovin.

7. Nadzor svoje dele

Še en enostaven, vendar učinkovit nasvet o tem, kako priti ravno želodec v enem tednu je nadzor nad vašo dele. Redno prehranjevanje, vendar manjših porcijah je veliko bolje za vas, kot crash dieto in vam bo pomagal izgubiti maščobo hitreje. Poskusite povečati celotno zrno v vaši prehrani, saj je bila celotna hrana zrna dokazano, da vam pomaga izgubiti trebušne maščobe, zlasti; poskusite tudi nadzor svoje velikosti obrokov.

8. Kako priti ravno želodec v enem tednu? Izrežite alkohola!

Alkohol nima maščob, ampak cel kup neuporabnih kalorij, da bo šel naravnost v trebuh. Deluje tudi upočasni vaš metabolizem in tako prekine svoje telo kurjenje off kalorij, kot dobro.

9. Goljufija!

Dobili ravno želodec v tednu je malo visok, da bi, tako da je v tem času, samo goljufati tako da pritegne pozornost stran od sredine. Če imate lepe noge, potem nosite krila nekoliko krajši in se prepričajte, da vaš nedrček se delamo, kot bi morala, da. Poudarite svoje najboljše lastnosti, da vam bo dala več časa za delo na trebuhu!

Kako priti ravno želodec v enem tednu? Vas prosimo, da delite svoje nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...