9 neverjetnih življenjskih hiš za dom, ki bodo olajšale vaše življenje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

9 neverjetnih življenjskih hiš za dom, ki bodo olajšale vaše življenje

9 neverjetnih življenjskih hiš za dom, ki bodo olajšale vaše življenje

Ali ste že kdaj zazdelo, da ste izgubljamo obremenitev časa na najmanjših malo težav in opravila okoli doma? Če to zveni, kot si ti, potem morate krtačo na naših življenjskih žaga za doma in ugotovite, kako bližnjico nekatere od najbolj frustrirajuće malo neprijetnosti, ki lahko življenje vrgel na nas. Tu 9 velike življenjske žaga, da bo vaše življenje doma lažje.

1. Kako likati na gumb-up majico? (Enostaven način)

Likanje gumb-up srajce je lahko zelo neprijetno, še posebej, če ste v naglici. Vam ni treba ukvarjati o pridobivanju železa med vsemi gumbi; šele nato srajco znotraj navzven in železo od zadaj, po vrsti gumbov. To je tako preprosto, vendar deluje priboljšek.

2. Kako čist leseno rezanje krovu brez kemikalij?

Deske za rezanje lahko zares sajasto in želite, da se prepričajte, da so brez bakterij preži na njih. Če uporabljate antibakterijsko čistilo, ali katero koli drugo vrsto kemikalij, lahko pa dobimo ostanek, ki se bodo nato dobili na hrano naslednji čas, ki ga uporabljate na krovu. Torej, tukaj je eden izmed najlažjih življenjskih žaga za doma: za čiščenje rezalno ploščo, brez uporabe kemikalij, poskusite z uporabo nekaterih košer sol in limonin sok. V grmišča soli stran vse madeže, in limonin sok bo ubil bakterije in vam ne bo ostalo koli neprijetnih degustacijo ostankov. (Če nimate te sestavine, potem lahko preprosto uporabite sodo bikarbono in vodo.)

load...

3. Kako popraviti zdrobljen tipkovnico noge?

Te majhne plastične noge na dnu računalniške tipkovnice dobil zdrobljen težav, nato pa so zapustili z izbiro na majavih tipkovnice, ali je polaganje stanovanje. Če boste dobili majhen vezivo posnetek in ga v prostoru, kjer so plastične tipkovnice noge, ki se uporablja, da bo, boste ugotovili, da ponovno dvigne tipkovnico nazaj na samo pravim kotom.

4. Kako ohraniti barvo off strani pločevinke?

Ko delaš nekaj okrasitev doma, ste verjetno dobili naveličani s pokrovom na barve pločevinke obtiči na tla, ker si obrisal odvečno barvo s ščetko na rob barve lahko zadnjič, ko ste ga uporabljali. Tukaj je še ena od uporabnih življenjskih žaga za dom, ki lahko pomagajo: drseti gumo čez pločevinko in namesto obrišite ščetko off na to in ne boste dobili vseh nered na strani pločevinke.

5. Kako najti izgubljene uhane?

Če spusti in izgubili majhen element, kot uhan, ali zaponko od zadnjega dela njega, ni potrebe, da gredo scrabbling okrog roke in kolena tesno pokukati na preprogo. Tie staro nogavico čez konec Vaš sesalnik cevi z gumijastim trakom in imajo hiter vakuum nad območju, kjer menite, uhan padla. Vsak prah bo zanič gor cev, vendar vaš uhan bo ujeta v nogavico.

load...

6. Kako odpreti blisterjev?

Pretisni omoti, ne da jih imate radi! Lahko jih zabodel z nožem, Ugriz na njih z zobmi, poskusite in jih trgati z golimi rokami, in še vedno ne more priti na izdelek, ki ga pravkar kupil. Odpreti pretisni omot z lahkoto in brez kakršne koli možnosti za zmanjšanje svoje roke, samo teči eno stran od njega skozi z odpirač. To je tako enostavno, kot to!

7. Kako ustaviti grunge puščanje iz dna svojih vreč za smeti?

Kolikokrat ste vzeli smeti vrečo iz odpadne bin v kuhinji in nogi linijo nagnusen hrane sokove po tleh v kuhinji? Tukaj je eden od "ne-tako-Glamourous" življenja žaga za dom, da bi to preprečili: dal nekaj starega časopis na dnu vreče in da bo vpijejo uhajanja.

8. Kako očistiti mešalnik hrane

To je ena od naših najljubših življenjskih žaga za doma. Hrana mešalniki so zelo verjetno eden najboljših kuhinjskih aparatov nikoli izumili. Kako bi si naredite napitek brez njih? Ti lahko tako zamudnega za čiščenje, čeprav, še posebej, če ste bili kar nekaj lepljiv. Da bi prihranili čas za čiščenje mešalnik, dal nekaj sodo bikarbono (ali mila) in vode v mešalniku in mešanica stran! Nato jo izperite in, voila, imate eno čisto mešalnik hrane.

9. Kako očistiti bitov ven iz med ključev tipkovnici računalnika

Lahko zaženete sesalnik nad tipkovnico izločiti drobtine in prah iz-med tipkami, potem pa tvegajo sesanje eno izmed tipk. Tvegati, in vodijo lepljivo rob post-it-note med njima in da bo pobrala vse majhne delce, ki so gotten dol med vrzeli.

Katere so vaše najljubše življenje žaga za doma?

load...