Gleda TV slab za vas? dobri razlogi, zakaj bi morali prenehati gledati televizijo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

Gleda TV slab za vas? dobri razlogi, zakaj bi morali prenehati gledati televizijo

Gleda TV slab za vas? dobri razlogi, zakaj bi morali prenehati gledati televizijo

Morda misliš, da si lahko prezreti oglasov na televiziji, vendar se motite. Podjetja porabili milijone dolarjev na televizijskem oglaševanju, ker vedo, da deluje in bo vplivala oglasov, tudi če je to podzavestno.

6. To vpliva na vaš pogled na svet

Vprašajte katerega koli zdravnika, odvetnika ali policista, če televizijske oddaje prikazati svoj poklic natančno in se bo verjetno smejal na ves glas. Televizija redko prikazuje življenje natančno, vendar lahko ljudje začeli verjeti, da je vse, kar so videli na televiziji res do življenja, in je ni.

load...

7. Stroški vam denar

Smo nagnjeni k razmišljanju o televiziji kot poceni oblika zabave ali celo brezplačno eno. Toda, ko seštejete stroške elektrike, naročnin, DVD-jev in sam TV, potem pa so začeli govoriti o neki pravi denar.

8. Si redko ničesar naučili

Lahko bi rekli, da je gledanje televizije vas uči o svetu okoli sebe, vendar le redko res naučiti ničesar novega od TV. Televizija je na splošno usmerjena na množični trg, zato tudi dejanski programi ne gredo v temi v kateri koli globini, in vseeno, večino časa ste verjetno res ne osredotoča na to, kaj gledate.

load...

9. Ste dosegli manj v resničnem življenju, kot je televizija povezana z nižje zadovoljstvo z življenjem

TV ne more biti nadomestilo za resnično življenje, čeprav proizvajalci TV iti ven z svojo pot, da ste se nanašajo na znake, in želijo, da jim sledijo. Raziskave so pokazale, da so ljudje, ki gledajo preveč televizije na splošno manj zadovoljni s svojim življenjem in pogosto trpijo zaradi visoke stopnje tesnobe, ker niso dosegli stvari v svojem življenju, so samo gledajo življenja drugih ljudi na daljavo.

10. Ker večina je zapravil!

Koliko imajo navdušeni televizijski gledalci že slišali reči, da ni nič dobrega na TV, vendar so ga gledal ves večer, vsak večer! Kakovost Proizvodnja TV bi lahko šla gor, vendar je kakovost in globina programov se vztrajno zmanjšuje. Ti bi bilo veliko bolje, branje dobre knjige!

Gleda TV slabo za vas? Ali veste, nekatere druge razloge, zakaj bi morali ustavijo gledanje televizije?

Ostanite srečni!

load...