Kaj se bo zgodilo, če boste teden dni odrekli družabne medije? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

Kaj se bo zgodilo, če boste teden dni odrekli družabne medije?

Kaj se bo zgodilo, če boste teden dni odrekli družabne medije?

Bom priznati pravico off kij - v celoti in povsem sem se zaljubil v družabnih medijih. Sem postal besotted z njim. Sem postal obseden z njo, do točke, ko je bila prva stvar, ki sem preveriti zjutraj in zadnja stvar, ki sem preveriti ponoči.

Bil sem pogosto plakat in skladiščnik na Facebook, Twitter in Instagram - plus veliko drugih!

Edina stvar, ki me je potolažil je bila, da sem vedel, da ni bil sam. Je bilo - in še vedno - več milijonov nas, ki so brezupno odvisni od socialnih medijev. Morda ste eden izmed njih!

load...

Stvari so zdaj prišel tako slabo, da je težko predstavljati, kaj je bilo pred social media svet všeč. Tako kot smo vajeni, da zahteva svoje stare starše, kakšno je bilo življenje, ko so imeli le en televizijski kanal, bomo morali nekako odgovoriti na vprašanja iz naše otroke o tem, kaj je življenje kot prej Facebook. To je vprašanje, ki res počutiš stari!

Kaj vem, je tisto, kar po social media svet izgleda. Ob obupal socialnih medijev za en teden, sem odkril nov način življenja. Počutil sem se osveži. Počutil sem prost.

Če se počutite ujeti v socialnih medijev zdaj, tukaj je, kaj se bo zgodilo, če ga za en teden:

Ti bo veliko bolj zadovoljna s You Have

To je zelo enostaven za pop na socialnih medijev in primerjajte se z življenji svojih prijateljev. Morda Molly ima novo službo, ki je zaradi česar se počutite žele. Mogoče Jennifer - ki je vztrajala in si bo še naprej enotna večno - je označila na fotografijah z novim moškim. To kar čutite zanič, ker je vaše življenje popolnoma zanič v primerjavi.

load...

Veš, sovražim ta vidik socialnih medijev. Sovražim ga, ko sem našel sebe videti na fotografijah na moji časovnici in dobili ljubosumen. Ampak to se zgodi, in edini način, da nehaj zgodilo, je, da opusti socialnih medijev skupaj.

In ugani kaj? Deluje! Ti si strahotno ne zavedajo kaj vse je do. Nimaš razloga sploh biti ljubosumen. Nevednost = sreča.

Postali boste bolj produktivni

Če zaprete socialnih medijev za en teden, boste postali bolj produktivni. Obljubim ti.

Matematika za ta so preproste. Koliko minut na teden porabite na družabnih medijih?

Ok, bom lažje: Koliko ur na teden porabite na družabnih medijih?

Ne morem zagotoviti, da je veliko. Veliko nas bodo porabili več deset minutne "blokov" časa na socialnih medijih vsak dan, ki pripomorejo toliko, da do konca tedna smo zapravili neverjetno količino časa leno sejanje skozi naše roki.

Od zdaj naprej, namesto da bi odlašanje in dajanje nekaj počitka, saj skače na socialnih medijev je samo lažje, boste dobili več stvari narediti. Imeli boste več prostega časa. In ker je tvoja miselnost je, da osvobodite socialnih medijev, ki ga boste uporabili svoj čas bolj produktivno. Sem ga zagotavljajo.

Ljudje bo vprašal, če si živ

Ja, to je smešno, tisti, ki se bo nedvomno zgodilo s tabo. Ti si v bistvu Miss Facebook, in če ste nenadoma izgine za en teden, ljudje se bodo vprašali, kaj za vraga se je zgodilo s tabo.

"Babe, si še živ ?!"

Pričakujte teh besedil.

Lahko bi bil obtožen Biti Pozor Seeker

To je res odvisno, kako si nehal socialnih medijev. Si lahko samo tiho izginili, če ne kar vse statuse ali pustili nobenih pripomb za en teden, v katerem bi ljudje primerov opazijo svojo odsotnost, vendar jih morda ne pove ničesar.

Ali pa, če veste, da boste dobili mika, da preveri, socialnih medijev, ko kot 5 ur, lahko začasno onemogočite profil.

V tem primeru, bi jih dobili obtoženi čemer je pozornost azil.

Vaši nameni so bili dobri, vendar je pozorna na "Drama Queen" Snipes.

Vaši Real Odnosi bo izboljšala

Precej strašljivo družbeni pojav se zgodi, ko smo porabili preveč časa na socialnih medijev - smo preživeli več časa v pogovoru z našimi prijatelji iz naših zaslonih, kot smo se iz oči v oči.

Ali je to normalno? Zdravo? Žirija je, vendar klepet z nekom prek tipkovnice nikakor ni enako kot interakcijo z njimi osebno. In vendar, ker je samo lažje ogenj off nekaj sporočil našim prijateljem, kot se sestanejo z njim na kavo, delamo točno to.

Končanje socialnih medijev za en teden bo izboljšala svoje odnose z vsemi. Boste začeli povezati več z ljudmi okoli sebe. Si bo šel ven več, videli vaši prijatelji več. Namesto, da bi se skriva za zaslon, ker je lažje, morda boste porabili nekaj primernega časa z ljudmi, ki jih še niso videli tako dolgo.

Boste Cenim življenje veliko več

Problem z socialnih medijev je, da lahko osnove naše dojemanje o tem, kaj je življenje naj bi o tem. Namesto da bi bili pozorni na vse, kar se dogaja okoli nas, smo prilepljen na naše telefone, ki se prevažajo v digitalnem svetu pripomb, všeč in emojis.

Kot taka, smo izpustili na stvari, kot so sončni zahodi, vonj po domači kuhinji, naša mačka počne nekaj neumno, ali celo naš partner poskuša, da nam poveste o svojem dnevu.

Ko ste stran od socialnih medijev, živiš življenje z glavo navzgor in odprtimi očmi znova. Vi ste pozorni na okolico, in ste v celoti živijo v sedanjem trenutku. To je lepa stvar, res je!

Začnete To Lose That strahu pred zamudili

Ena od stvari, ki nas hrani enchained do socialnih medijev je bala strah manjka. Nenehno preverjanje in komentiranja na Facebooku, saj smo samo ne želim zamuditi na nekaj super. Ne želimo, da bi izpustili.

To je moro scenarij, ker tudi če se strinjate, da želite končati socialnih medijev, ohranja občutek FOMO vas vleče nazaj.

Res je, da v prvih dveh ali treh dneh po odnehala socialnih medijev, FOMO je močna. Ampak veš kaj? Kot veliko stvari, da izgine. Ki gre samo dokazati, da FOMO v tem primeru je bila čista iluzija namenjen past vas. Vaši priključki do socialnih medijev niso bili tako močni kot občutek poskušali razbrati.

So socialno mreženje dobra za našo družbo? Kakšne so vaše misli?

load...