Kako izbrati senčnik za šminke, ki vam najbolj ustreza? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

Kako izbrati senčnik za šminke, ki vam najbolj ustreza?

Kako izbrati senčnik za šminke, ki vam najbolj ustreza?

S tako veliko odtenkov in blagovnih znamk, med katerimi lahko izbirate, kako si šel o izbiri šminko, ki je pravi za vas? Ali si zgrabite tisto, ki ste ga kupili zadnjič? Ali pa greš za eno, ki izgleda dobro na policah trgovin? Samo zato, ker imate radi barve, da ne zagotavlja, da bo šminka izgledaš na vas. Si je treba razmišljati o tem, kako šminka bo videti vaša zlasti polt in jo je treba pri tem upoštevati obliko ustnic preveč. Tu je kratek vodič, ki vam bo pomagal izbrati najboljše odtenek šminke, ki vam bo ustrezala najboljši.

1. Boste potrebovali več kot en odtenek

Vsakdo ima svojo najljubšo šminko, da je njihov standard za dnevno in delovnih oblačil, vendar pa bi bilo verjetno treba razmišljati o nakupu različnih odtenkov za različne priložnosti. Vaš vsakdanji šminka bi morala biti tista, ki je le nekaj odtenki gor, od naravne barve vaših ustnic. To je tista, ki jo lahko nosite s seboj ves čas, in tisti, ki vas bo skozi vsako priložnost.

2. Temne barve kože

Natančen odtenek šminke, ki jo izberete, je seveda stvar osebne preference, ampak če imate temnejšo kožo, potem bi temno rdeče je dober kraj za začetek. Če želite ustvariti topel pogled, potem bo bron in baker odtenki videti dobro s svojo temno kožo. Če je vaša koža kul podtonom, nato poskusite vina in ruby ​​odtenki šminke. Tista barva, ki je večina ljudi strinja, ne deluje tako dobro, s temno kožo, je oranžna.

load...

3. Sejem toni kože

Kot splošno pravilo velja, če imate pošteno kožo, bi si morali iskati na svetlejše odtenke šminke, saj bodo močnejše barve biti preveč popolnem nasprotju z vašo svetlejši obarvano kožo. Za vas bo nude šminke, avte in lahka rjava vedno dobra izbira.

4. Srednje tone kože

Če imate srednje kožo, potem imaš širši spekter palet, ki jih lahko izbirate, vključno rjava, breskve, rdeče in fuksija odtenke. Če je vaša koža kul podtonom, nato poskusite barve, kot so brusnice in avte. Če bi bila vaša koža bolje opisali kot ob topli podtoni, potem odtenki iz bakra in brona bo dobro delo za vas.

5. Dnevne šminka

Naslednji namig o tem, kako izbrati barvo šminke je, da razmišljajo o tem, kaj čas dneva, ko bo nosil. Glede na to, kar smo že omenjeno o vaši polti, bo vaša dnevna šminka videti bolje, če boste obdržali priložnostno. Izogibajte se zelo temne barve, saj bodo videti preveč v hladno svetlobo dneva. Odločite se za avte, pomaranče, beige, in svetlejše odtenke, in da preostanek svojega ličila napeta navzdol, da se ujemajo.

load...

6. Nočni čas šminka

Nočni čas je čas, da gredo malo divje, zato izberite svetle odtenke, kot so svetlo roza, rdeče in mauves. Ko želite glam up za noč, ne pozabite, da bo vaše ustnice glavna atrakcija, ki tonika navzdol vaš ličila za oči. Če tega ne storite, lahko skupni učinek le preveč.

7. Lahki ustnice

Drugi namig o tem, kako izbrati barvo šminke je imeti v mislih obliko vaših ustnic. Če imate tanke ustnice, potem je najbolje, da bi se izognili zelo temne odtenke, in zelo svetle odtenke. Za tanke ustnice, da je veliko bolje, da uporabite svetle odtenke, kot so korale, bež ali lahke avte. Lahko poskusite tudi šminke ustnice Plumping, da izpolnite vaše ustnice malo več.

8. Polne ustnice

Kot splošno vodilo, temne barve, da ustnice videti manjši in svetle barve, da ustnice videti večji, tako da, odvisno od tega, kaj želite doseči, imate več možnosti, ko imate polne ustnice. Razen to, kar smo že omenili o tonus kože, ni nobenih posebnih barv, da bi se izognili, ko imate polne ustnice.

9. Razmislite o tem, kaj nosiš

To ni vse o ton kože in obliko ustnic, čeprav; eden od dobrih nasvetov o tem, kako izbrati barvo šminke je, da razmisli, kaj bo nosil preveč. Poskusite eksperimentirati z šminka odtenki, da vidim, kaj se dogaja najbolje z obleko. Nude šminka bo šel v nič, vendar, če nosiš svetlo rdečo obleko, svetlo rdeča šminka bo verjetno videti preveč.

10. Poskusite pred nakupom

Še en pomemben nasvet o tem, kako izbrati barvo šminke je, da si ga. Ko kupujete šminko, ne bojte se prositi za pomoč od osebe, na ličila števec. Ličila strokovno vam bo pomagal ujemajo odtenki šminke za vašo polt in malo objektiven nasvet je vedno koristno. Prav tako ne domneva, da je barva na embalaži, kako bo šminka videti na vas. Poskusite malo šminke, preden ga kupite in poskusite priti do svetlo osvetljenem prostoru, tako da ga lahko preverite pravilno.

Kako izbrati barvo šminke? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...