Kako najti popoln šminko za vaš ton kože? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

Kako najti popoln šminko za vaš ton kože?

Kako najti popoln šminko za vaš ton kože?

Ste že kdaj pomislili, da mora biti bolj znanstveni način, da izberejo šminko kot le izbiro istega odtenka ki ste ga izbrali pred ali oprijemalne barvo, ki izgleda dobro v trgovini in nato preizkusili doma? Čeprav ne verjamem, da obstajajo trde in hitre pravila za ličila, obstaja nekaj smernic, ki bi lahko sledili, da bi pomagal izbrati odtenek šminke, ki vam bo ustrezala. Tukaj je deset nasvetov, ki vam pomaga najti odtenek šminke, ki je najbolj verjetno, da kompliment svojo kožo.

1. Veš kaj je vaša koža podton je

Morate vedeti, kaj tip polti ste, in kaj vaša koža podton je. Morda že veste, ker je tudi koristno za takrat, ko ste izbrali temelje. Najlažji način, da poveste, če imate topel ali hladen podton kože, je pogled na barvo žil v vašem zapestju. Če imajo modrikast odtenek, potem imate hladen podton in, če se zdi, da imajo zeleni odtenek, potem je vaša koža podton je toplo.

2. Cool Vs Toplo podton kože

Kot zelo splošno vodilo, če imate topel podton kože, nato barve, kot so roza in vijolične barve vas bo spremstvo. Če imate hladen podton kože, lahko pa so bogatejše barve, kot so jagode in slive vam ustrezala bolje.

load...

3. Dnevne šminka

Ko ste izbrali šminko, ne pozabite, da boste verjetno morali različne odtenke za različne priložnosti. Najverjetneje boste imeli vsaj en subtilen odtenek za dnevno nošenje in bolj dramatično, krepko senco za zvečer. Najlažji način, da izberejo šminko, ki ne bo preveč v vrhu za delo je izbrati odtenek, ki je le dva ali tri korake navzgor od naravne barve kože.

4. Oblika vaših ustnic naredi razliko preveč

Preden smo prišli v to, kar odtenki šminke bi ustrezala različne odtenke kože, boste morali razmišljati o obliki ustnic, kot tudi. Splošno pravilo upoštevati, na tej točki je, da bo temnejše barve šminke, da so ustnice videti manjši, medtem ko bodo lažji odtenki, da ustnice videti večje. To je vse odvisno od tega, ali se potrudiš, da poudari vaše ustnice, ali pa so manj opazne.

5. Temnejše polt

Večina ljudi bi se strinjala, da se pomaranče na splošno ne izgleda preveč dobro na temno kožo, ker je preveč kontrasta. Za temno kožo s hladnimi podtoni, bo Ruby in vina odtenki videti čudovito, in če imate tople podtone, porjavi in ​​coppers bo videti super.

load...

6. Olive polt

Če imate olivno polt, potem imate srečo, saj lahko eksperimentirate s široko paleto odtenkov, vendar zelo svetle barve lahko ogledate malo izprane. Reds, fuchsias in rjava bo dobro delo z olivnim kožo. Lahko poskusite avte in brusnic odtenke, ampak gre za temnejše narave.

7. Srednje polt

Srednje kože, kot ste morda že uganili, vam še širši spekter odtenkov med katerimi lahko izbirate. Če imate tople podtone, lahko poskusite bronaste ali bakrenih odtenkov šminke in s hladnimi podtoni in srednje kožo, avte in brusnic odtenkov bo videti super. Preizkusite nekaj rjava, rdeče in breskve preveč, in videli, kako gredo s svojo barvo kože.

8. Poltjo

Ko imate pošteno polt, je svetlejše odtenke šminke, ki bo šel najbolje z vašo kožo in ni videti preveč očitna. Za poštene svetlopoltih dame s toplimi podtoni, bledo breskev ali roza bo videti dobro in za hladne tone, poglej za mehke kavnih odtenkih in nag. Reds lahko ogledate omamljanje, če želite, da poda izjavo, vendar akti in beige običajno deluje najbolje s pošteno kožo.

9. Match senco na svoj videz

Pogosta napaka, da ljudje, je, da skušajo tudi tesno ujema z njihovim šminka v barvi obleko. Ujemanje svetlo rdečo šminko na svetlo rdečo obleko, na primer, bo tako preveč rdeče. Rdeča šminka je najbolje uporabiti za dodajanje drame navaden obleko, nude gre s skoraj nič, in jagode videti dobro z naravnimi barvnimi obleke.

10. Ne poslušaj nas!

To so le smernice za kaj odtenki šminke ponavadi gredo s kakšnimi tipe kože, ampak z milijoni različnimi odtenki šminke in neskončno število posameznikovih toni kože, res ne more nadoknaditi natančna pravila za to. Ko kupite šminko, jo preizkusite prvi. Lahko uporabite testni krtačo z tester šminko ali, če ne želite tvegati poskuša tester v ustih sploh, poskusite uporabi malo na zapestju. Potem si oglejte v senci v naravni dnevni svetlobi in ki vam bo dala dokaj dobro predstavo o tem, kaj se bo šminka izgledal, ko ga nosite.

load...