Kako narediti kožo brezhibno? 8 nasvetov za ličenje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

Kako narediti kožo brezhibno? 8 nasvetov za ličenje

Kako narediti kožo brezhibno? 8 nasvetov za ličenje

Ga dobili prav s svojim ličila včasih lahko zastrašujoče naloga, preprosto zato, ker niso vsi so profesionalni make-up umetniki. Morda si mislite, da je najtežji del počne mačka oči ali mešanje senčila prav, ampak doseči brezhibno videz kože je lahko tudi izziv. Obstaja veliko ličila nasveti, od tega, kako natančno se uporabljajo temelje za orodja, ki jih je treba uporabljati, da ga uporablja, in tu so nekatere od teh lepotnih nasvetov.

1. Uporabite premaz z ZF v njej

Po vlaženje, kar vsi vemo, da ne smemo odreči za vsako ceno, z uporabo SPF premaza je drugi najbolj pomemben korak za pridobivanje to odlično, brezhibno videz kože. Za začetek, faktor SPF v premaz bo blok teh škodljivih UV žarkov, in potem bo to narediti popolno, gladko površino, za vse, kar si dal na obrazu potem: korektor, sklad ali prahu.

load...

2. Odločite se za popolno ujemanje korektorjem

Drug ličila namig o tem, kako bo vaša koža videti brezhibno, je, da se odločijo za popolno ujemanje korektorjem. Obstaja mit, da za kritje teh nadležnih temno pod oči krogih, morate uporabiti korektor, ki je za odtenek svetlejši od vaše kože ton, ampak ličila strokovnjaki ovrgel ta koncept, ki navaja, da bo vaš premalo očesom območje videti nenaravno svetlobo , pojasnjuje eden od strokovnjakov, kot če je nosil očala, medtem ko pridobivanje strojene. Edino mesto, morate uporabiti svetlejši odtenek korektor je v središču nos, če ste poskušali, da bi bilo videti ožji ali manjši: dobro meša linija po sredini bo naredil trik.

3. Invest v dobrem Concealer Brush

Prednosti uporabe korektor čopič, namesto svojih prstov, ko gre za uporabo ličila, vključuje dejstvo, da ima ščetka drobne ščetine, ki lahko dobijo boljšo pokritost s madeža. Krtača bo tudi pomagalo, da uporabite ličila bolj enakomerno, kar je zelo pomembno, še posebej, če govorimo o pod predel okoli oči. Če ste zajema madeže, ne hitre svetlobne predloge s čopičem, in če ste prikrivanje temne kolobarje, uporabite korektor v treh ravnih črt "sevalnih" iz sredine spodnjo veko, nato razširil izdelek s prsti, ličila krtačo ali gobo, zelo nežno.

load...

4. Get prave temelje senco

Še en nasvet o tem, kako bo vaša koža videti brezhibno, je izbral prave temelje senco. To je seveda zelo pomembno, ampak kako si to naredil prav? Kam preizkusite svoje temelje senco? Enostavno: na vratu, in ne skrbi za tiste radovednimi pogledi lahko dobili. Razlog, da je vrat najboljši testiranje spot za temelj je, da je polt bolj enakomerna, kot je to na obrazu, tako da boste lahko dobili bolj natančno tekmo. Poleg tega, z osnovo, ki se ujema z barvo vrat, vam ne bo treba skrbeti za to bala "meje" med obrazu in vratu, ko ste nosi ličila.

5. Tekoče lahke osnove najbolje delujejo

Po mnenju strokovnjakov, tekoča ustanove, ki vsebujejo silikon so najboljša izbira. Svetleči in mat temelje da koža videti nenaravno, čeprav delajo zajema nepravilnosti bolje. Medtem ko bi svetlobni fundacije daje nenaravno vlažen videz kože in mat tisti bi bilo videti ravno in dolgočasno, bi tekoče lahke sorte le povečala vašo kožo. Vsaka nalepka, ki pravi, da je temelj odklon, lahke ali nevidna, je tista, da gre za, če želite povečati naravno lepoto kože.

6. Čopič temelj je še treba

Še en nasvet o tem, kako bo vaša koža videti brezhibno, je, da vlagajo v dober temelj krtačo. Pravilen način uporabe temelj je naslednji: dal nekaj temelj, na hrbtni strani roke; sprejeti temeljni krtačo z najlonskimi ščetinami in dvigni malo temelj, nato pa ga uporabljajo najprej okrog jawline, razširil na licih, nato pa pokriva nos in čelo. Obstajata dva razloga, zakaj je ščetka pogosto bolje kot prste, ko gre za uporabo ličila. Najprej bo poskrbite, da boste ne premočno temelje na obrazu, zaradi česar je videti nenaravno, in po drugi strani, boste dobili boljšo pokritost, tako kot s čopičem korektorjem.

7. Beautyblender (ali podobno gobo) bi bila najboljša za veliki zaključek

Beautyblender (ali podobno ličila goba) je samo tisto, kar potrebujete, da dajo zadnje popravke za brezhiben obraz, ko ste končali s primerjem, korektor in temelj. Ti nežni gobice so drobne pore, ki sesajo v samo presežno količino ličil, ko rahlo navlaženo, zagotavlja enakomeren in naraven videz. So tudi zelo vsestranski, in jih lahko uporabite za vse vaše ličila. Medtem ko smo na temo ličila spužve, mimogrede, lahko poskusite z gobico uporablja svoj temelj, kot tudi, namesto čopiča, za brezhibno in nemoteno videti temelje.

8. Sunkissed lica... Puder ali kremo?

Nekateri ličila umetnikov prisegajo smetano bronzers in drugih, kot smetano in prahu tiste samo enakimi. Karkoli se boste odločili za uporabo, v kombinaciji z nežnim označevalnik. Bronzerji mora biti dva odtenka temnejši od vaše naravne kože ton, ni več. Nanesite v kotanjah licih, hkrati pa obraz ribe, ki so jih ščetkanjem rahlo. Nato se sprostite svoj obraz in uporablja označevalnik prahu na jabolka licih gredo vse do sence. Kot je za bronzer odtenki, ki bi kompliment in osvežite svojo kožo najboljši, trenutno, ličila umetnikov priporočam bronzers z rahlo rožnate podtone za svežo počil barve.

Kako bo vaša koža videti brezhibno? Kateri so vaši najboljši nasveti ličila?

load...