Kako narediti ličenje naravno? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

Kako narediti ličenje naravno?

Kako narediti ličenje naravno?

Bistvo naravna ličila je, da bi bilo videti lahka in enostavno, vendar je dejansko precej težko videti popolno, v poskusu, da bi ga kot nimate ličila na sploh, lahko tudi morali uporabiti več ličila kot ti bi si mislil. Heavy, krepko ličila lahko izgledaš za večerih in tudi deluje bolje v zimskem času, ampak kot se približuje pomlad, lažja, bolj naraven videz kaže, da gredo bolje s svetlimi barvami in pasteli za, da v letnem času. Očitno fantje kot naravni videz preveč, tako da tukaj je deset veliko nasvetov o tem, kako narediti ličila videti bolj naravno.

1. Znanje, kakšne barve vam ustreza

Preden smo celo dobili v uporabo naravnega videza ličila; nekaj besed o pomembnosti poznavanja, kakšne barve vam ustreza. Za ličila na naraven videz, ki jih potrebuje za kompliment tonus kože, ni v nasprotju z njim. Če imate svetlo kožo, potem bo breskve in avte delajo za vas in če imate temne kože, beige in kreme bo ustrezala bolje. Preizkusite svoje make-up, preden ga kupite in se prepričajte, da se barve ne izstopajo preveč na vaši koži.

2. Poskrbite za vašo kožo

Čim manj poškodb in suhe lise kože imate, manj ličila, boste morali, da dobro skrbi za kožo in da s svojim rednim režimom za nego kože. Vedno odstranite vse svoje make-up vsak večer, preden greš v posteljo, očisti kožo temeljito, redno vlaženje in piling kožo enkrat tedensko, da odstranite odmrle kožne celice.

load...

3. Ne zakrije obraz s temelj

Še en dober namig o tem, kako narediti ličila videti naravno je, da bi se izognili prikrivanju obraz s podlago. Cilj naravna ličila je ustvariti brezhibno videz, vendar s tem ne bi bilo videti preveč očitno, da nosite ličila. Namesto zajema vaš celoten obraz z osnovo, uporabite korektor samo na tiste predele kože, ki potrebujejo malo pokritost, kot so rdeče lise ali temnih območij kože. Uporabite korektor zmerno preveč, tako da je samo zajema vse madeže, vendar je še vedno videti naravno.

4. Alternativa temelj

Tu je še en velik namig o tem, kako narediti ličila videti naravno: če res občutek, da morate temelj, poskusite namesto z uporabo tonirana vlažilno kremo, lahko pa dodamo nekaj kapljic vašega temelj na obrazu vlažilno in dobili nekaj barve pokritosti na ta način. To vam bo še vedno daje pokritost in celo iz vaše kože ton, vendar pa bo videti veliko bolj gladko in veliko bolj naravno kot težke uporabe temelj bi šlo.

5. Dodajte pridih barve

Da bi si zdrav sijaj, nanesite majhno količino rdečico na licih. Uporabite senco, ki natančno ustreza vaši naravni sijaj in jo uporabljati zmerno. Uporabi rdečico na jabolka licih prvo in nato mešanica navzgor, proti vaši ličnice, dokler ni opazen rob z njo. Videz, ki ga poskuša doseči, je isto, kot bi jo videti v redu, ko ste bili na kratek rok; žareč in zdrav.

load...

6. Preskoči eyeliner

Heavy eyeliner in drzne senčila niso tisto, kar so iskali, če želite doseči lahkoten, naraven videz, zato naš naslednji namig o tem, kako narediti ličila videti naravno je, da preskočite tako v celoti in se osredotočiti in da vaše trepalnice videti odlično. Če ne želite uporabljati eyeliner, se osredotoči na njegovo uporabo, da bo vaše trepalnice videti debelejše. Uporabi zelo tanko črto, čim bliže vaši linije trepalnic, kot je mogoče, in da bo imelo za posledico, da vaše trepalnice videti debelejši, vendar ne da bi si poglej tudi sestavljen.

7. Curl svoje trepalnice in uporabljati maskaro

Z vsem ostalim pa vaša ličila so tako podcenjeni, lahko res, da vaše oči izstopajo lepo. Odpreti oči in da si videti buden, curl svoje trepalnice z Vikler trepalnic in nanos vodoodporne maskare. Nepremočljiva Máscaras ponavadi drži rotor za daljši in, seveda, da ne bo deloval.

8. Izpolnite obrvi

Vaši obrvi okvir obraza, tako da boste morali izpolniti vseh redke lise, če jih imate. Izogibajte se uporabi debele obrvi svinčniki, ker to ne bo videti naravno sploh. Poskusi namesto uporabe obarvano čelo gel; so veliko bolj subtilna in veliko manj opazen. Ton barve je treba izpolniti vseh redke obližev ne da videti preveč očitno, da ste uporabili ličila.

9. Dab na vašem šminko

Tu je še en velik namig o tem, kako narediti ličila videti naravno: da bo vaše šminka videti truda sveže, izberite odtenek, ki je precej blizu naravno barvo ustnic in jo nanesite na s prstom, namesto da bi uporabili naravnost iz tube. Start iz centra ustnice, nato pa mešanico šminko ven na robove. Da bo to mešanica na bolje z naravno barvo vaših ustnic.

10. Uporaba stemnilo prahu nastaviti ličila

Če imate mastno kožo, potem boste morda morali nastaviti ličila s praškom za ustavitev snema čez dan, tako da nastavite ličila z lahkim brisanje prahu za puder v prahu in da bo še naprej vse na svojem mestu.

Kako narediti ličila naraven videz? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...