Kako narediti svoj nos manjši brez kirurškega posega, samo s ličilom? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

Kako narediti svoj nos manjši brez kirurškega posega, samo s ličilom?

Kako narediti svoj nos manjši brez kirurškega posega, samo s ličilom?

Ni vsakdo se rodi z odlično opremo, v resnici je večina od nas ne, in, če je ena značilnost obraza, da so ljudje bolj samozavesten, približno kot katera koli druga, potem je nos. Če je vaš nos, da si napake in si želiš, da bi lahko bilo videti manjši, potem niste sami. Tudi zvezdniki, kot so Kim Kardashian in Jennifer Aniston ima težave s svojimi nosovi in, če pogledate pozorno, boste videli, da so uporabljajo ličila za prikrivanje velikost svojega nosu. Izdelava nos videti manjši, je preprosto stvar ličila tehnike in znanja, zato berite naprej in boste našli deset veliko nasvetov o tem, kako lahko vaš nos videti manjši z ličila.

1. Za slim širšim nosom

Spreminjanje načina nos izgleda je vse do oblikovanja svetlobe in sence z ličila. Če želite, da bo vaš nos videti bolj vitko, nato nanesite podlago navzdol zunanjima nos, da je eden ali dva odtenka temnejši od vaše naravne barve kože, nato pa uporabite odtenek ali dva lažja, na mostu nos.

2. Izogibajte se uporabi težka ličila za oči

Nekateri ljudje mislijo, da bo težka ličila za oči pozornosti od nosu, vendar to ne drži. Krepko ličila za oči bodo dejansko ljudje osredotočajo na nos še bolj, tako da gre za bolj subtilen, naraven videz z vašimi očmi in da bo poudarila velikost nosu manj.

load...

3. Uporaba korektor pod očmi

Temne kolobarje pod očmi bo ustvarilo vtis senci, ki bo vaš nos videti bolj izrazita. Uporabite korektor na območju pod vašimi očmi, da ga polepšala in zajemajo temne kolobarje in na ta način, boste pozornosti od svojega nosu in bo videti manjši.

4. Da bi dolg nos videti krajše

Uporabite lahko temelj za ustvarjanje podobe krajši nos preveč. Preprosto nanesite temnejši odtenek ustanovitve do konice svojega nosu in pod nosom, med nosnice. Kot pri vseh obdelovalnih, čeprav, ne pozabite, da mešanica temelje v dobro, tako da je še vedno videti naravno.

5. Vaša pričeska lahko pomaga tudi

Način, ki ga nosite lase lahko pomaga zmanjšati videz velikosti nos preveč. Če nosite lase s slovo skozi sredino, bo to poudari vaš nos, če pa imate lase v stranski ločitve, bo to opozori od svojega nosu. Dodajanje glasnosti na zadnji strani glave bo tudi zmanjšala pomen svojega nosu.

load...

6. Uporaba mat površino

Vsak sijaj sploh na nos bo videti večji, tako da vedno uporabljajo ličila z mat površino. Če lučka odraža nazaj dol mostu nos, ne samo, da bo to opozori na tem področju obraza, vendar bi kdorkoli nos videti večji, kot je v resnici. Najboljša stvar uporabiti za mat površino vašega ličila je puder v prahu.

7. Uporaba blush

Prav tako lahko zmanjša videz velikosti nos s poudarjanjem drugih področjih vašega obraza, kot licih. Uporabi pridih blush, ki ima lesk na licih in to opozori na licih, namesto nosu.

8. Uporaba bronzer

Bronzer lahko tudi vaš nos videti manjši. Uporabi bronzer na področju obraza, ki bi seveda lovijo sonce; čelo, vrhovi licih, bradi in dol sredini nosu. Bronzer bo nekaj naravnega iskani barve na obraz in ga lahko uporabite za CONTOUR vaš obraz in da nos videti manjši.

9. Smel ustnice

Krepko in svetle ustnice bodo opozorili stran od nosu do ust. Klasična krepko rdeče ustnice deluje na zdravljenje, ali si lahko poskusite shimmery šminko preveč. Če nimate sijalo na nos in nič drugega, da se opozori na to, bodo ljudje osredotočijo na druga področja svojega obraza, ki ste jih opravili, bolj značilnost s svojim make-up.

10. Praksa!

Ko prvič začnete uporabljati ličila za CONTOUR svoj obraz, lahko postopek videti malo zastrašujoče, vendar s prakso, boste presenečeni nad rezultati, ki jih lahko dosežejo. Začnite z osnovo na način, da je predlagal, da bi vaš nos videti manjši in potem, ko boste postali bolj zadovoljni s tehniko, lahko poskusite bolj drzne eksperimente s označevalnik spremeniti obliko vašega obraza. Vedno preverite ličila v dnevni svetlobi, čeprav, saj je videti popolnoma drugačna, ko gledate na to, pod električno razsvetljavo.

Kako narediti svoj nos manjši brez operacije, samo s ličila? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...