Kako nositi rdeč šmink kot pro? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

Kako nositi rdeč šmink kot pro?

Kako nositi rdeč šmink kot pro?

Rdeče ustnice je končni make-up videz. To vam lahko spremeni v Lisica, romantično ali dodamo malo ohladi na svoj videz. Prilagodljivost na rdečo šminko je tisto, kar pritegne tako mnogi od nas proti njim, in to nas vse obleke na različne načine. Rdeče ustnice na neizurjen lahko precej zastrašujoče - bom videti kot klovn? Kaj pa, če je madeže in sem videti kot sem pravkar zaužili špagete? Obstaja milijon načinov, rdeča šminka lahko kaj narobe, toda na srečo smo zajeti vse svoje baze spodaj, da se zagotovi, da ne naredite nobene napake. Izkoristite svoj lippy in jo nosite z zaupanjem - ni nič bolj seksi kot to.

Match senco na vašo polt

Eden od pomembnih nasvetov o tem, kako nositi rdečo šminko je, da se v senci na vaši polti. Kdaj videl prijatelj nositi krasen rdečo šminko, ampak je poskušala na in ugotovil, da ti ne ustreza? To je zato, ker različne barve kože ustrezajo različne odtenke rdeče. Za bolj bleda, hladilnik barve kože, poglej za rdeče z modrimi toni za kul, globlji pogled, ali malin odtenkov, da se ogreje vašo polt. Za tan, toplejše barve kože - oranžno-rdeče ali res polje steber rdeča je vaš najboljši prijatelj.

load...

Daj prst v usta

Še eden od dobrih nasvetov o tem, kako nositi rdečo šminko je, da s prstom v ustih. Svetlo rdeča, nepogrešljiva šminka na zobe, je tam z eno izmed možnih najbolj neprijetno lepotnih nezgode. Še posebej, če nihče vam pove! Popolnoma izogniti napako, se prepričajte, da po vsaki uporabi šminko si dal prst v usta, pritisnite ustnice in odstranite prst počasi. Vsak presežek šminka, ko bi končal na zobe bo zdaj na prst, tako da lahko samo umijte roke in biti samozavestni!

Daj prah na vrhu za vzdržljivost

Na enak način, da ne bi preskočite nastavitev make-up, je pomembno, da ne spregledamo nastavljanjem šminko, še posebej, če je oko-lov rdeče. Da bi si lippy vztrajnost tudi če pitje in ples, popivnamo ustnice s tkivom in nanesite tanko plast prahu na vrhu, ko ste dosegli svoj končni videz. Formula ne bo premaknila, in boste videti super do jutranjih ur.

load...

Uporabite folijo vsem

Vam Podloga ustnice, ko nosiš rdečo je absolutno nujno, da vas rešim iz neprijetno "odzračevanja" znamk in barva razmaže. Odličen namig o tem, kako nositi rdečo šminko kot pro, ki vam bo pomagal povečati vztrajnost svoje šminke, je, da izpolnite vaše celotno ustnice z oblogo, preden se uporabi za ustnice. Ta osnovni premaz deluje kot temeljni premaz in bo zagotovila vaše ustnice so suhe in površina še in pripravljen za končni izdelek. Samo poskrbite, da boste izbrali svinčnik za ustnice v senci svojih naravnih ustnic, da bi se izognili dveh odtenkih rdeče učinek. Ni tako vroče.

Hranite preprosta počitka

Rdeče ustnice je dovolj drama na eni strani, in če vam je prav, ne boste čutili potrebo dodati Pritrdilne vrvi ličil drugje. Najbolj privlačne rdeče bi bilo treba pohvaliti s preprostim, nude oči s črnim eyeliner in maskaro. Na ta način, ustnice naj govori in se izognete videti kot ste vdrla make-up okno svojega velikega sestre.

Izogibajte globoke rdeče, če imate tanke ustnice

Globoke, temno rdeče očitno opredeliti področje ustnic in sestaviti oko na robovih ust. Če imate tanke ustnice že, ta učinek je verjetno, da bo vaše ustnice videti še manjši. Da bi se izognili Šutljiv videz, izberite toplejši odtenek, ali če ste kul napeta, maline senca, kot je bilo že omenjeno. V nasprotnem primeru, bi lahko dodali piko za toplejše rdeče v središče svojega zgornjo in spodnjo ustnico, da bo poskusila preprečiti temnejšega odtenka.

Uporabi korektor ustaviti "krvavitev"

Zabrisan rdeča šminka nikoli elegantna in najlažji in najbolj preprost način, da bi se izognili takim make-up katastrofo na je na linijo kožo okoli ustnic z nekoliko lažji korektorjem. Pat korektor nežno, pri čemer pazimo, da ne bi dobili koli na ustnicah, ter zagotoviti izdelek se meša s podlago. Korektor deluje kot oviro in ustavi svojo rdečo šminko iz združevanja v vseh drobnih gubic okoli ust.

Je sijaj gor

Če ste kupili veliko rdečo šminko, ampak ga odnese domov in ugotovil, da se senca ni čisto vam ustreza - ne mečite cev proč! Namesto, dodajte roza-obarvana sijaj na vrhu, da se segreje senco gor, če je malo pregloboko, ali modro-napeta sijaj, če vaš molič je videti malo Cirkuski. To bo popraviti barvo in dodajte sijajni lesk, pa tudi - win win.

Izogibajte se veliko Rdečkasta mušnica

Pogosta napaka je, če nosiš rdeča šminka je pozabil preklopiti svoj Rdečkasta mušnica. Morda imate priljubljene, ki ste jo pravkar uporabljajo na auto-pilot, če pa je roza napeta - morda na koncu videti več porcelana punčko kot zdrav sijaj. Namesto uporabe običajni rdečico, nanesite majhno količino šminko na licih in mešanica z stippling krtačo za delo proizvod čez jabolka licih, si lahko tudi mešanica z običajnim vlažilno na hrbtni strani roke pred uporabo je na licih, da bi mešanje proces še lažje. Hokus pokus - imate domače blush zagotovljena za kompliment svojo šminko.

Uporabite čopič za ustnice za profesionalno konča

Še en dober namig o tem, kako nositi rdečo šminko kot profesionalec je, da uporabite čopič za ustnice za profesionalno konča. Medtem ko je uporaba lippy iz cevi, je prav, si vzeli čas, da pride izdelek s čopičem za ustnice pomeni formula bo res delal v vaših ustnic. Pat proizvod na s čopičem, namesto da bi ga pometanje, če želite, da se zagotovi tudi, popolno pokritost, ki ostane dajo. Če nameravate vzeti s seboj rdeče ustnice v mesto, vstavite do zložljiv čopič za ustnice s svojo barvo, da prihranite povlečete celoten make-up torbo, in bi se izognili izgubi še eno šminko. Ni za kaj!

Upamo, da se boste počutili dovolj samozavestni, da gredo naprej in rock rdeče ustnice! Ali nam to sporočite v komentarjih, če imate go-nasvete o tem, kako nositi rdečo šminko, bi radi, da jih slišimo.

load...